انعقاد 20 تفاهمنامه برای تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت در شوشتر
محمدحسین پورمحمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص اجلاس سی و هفتمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هنگامی که معاونان و مدیران سازمان و مدیران کل در یک جا دور هم جمع میشوند امکان مطرح کردن مشکلات بهصورت مستقیم ایجاد میشود. این امر باعث کاهش فاصلهها و افزایش ارتباطات میشود. طی این اجلاس ارتباطاتی با معاونان و مدیران دیگر برقرار شد که اثرگذاری بسیاری داشت.
وی افزود: معاونان سازمان و مدیران کل با آغوش باز به شبهات و سؤالاتی که داشتیم گوش دادند و در پی حل مشکل هستند. در برخی موارد مواضعی داشتند که قصد اجرایی کردن آن به شکل بخشنامه به واحدها را داشتند اما هنگامی که با آنها صحبت میکردیم و مشورت میگرفتند، متوجه عدم کارآیی آن میشدند و نظرشان را هم تغییر میدادند. انتظار داریم این اجلاس هر 6 ماه یک بار یا هر فصل یک بار برگزار شود تا اثرگذاری بهتری داشته باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر بیان کرد: تمام اعضای هیئت رئیسه، معاونان و مدیران کل به دنبال راهحلهای اجرایی و راههای برونرفت دانشگاه آزاد اسلامی از مشکلات هستند.
پورمحمدی در خصوص طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر گفت: با توجه به دیدگاهی که دکتر ولایتی، دکتر طهرانچی و معاونان سازمان در راستای کاربردی کردن پژوهش و تحقیقات داخل دانشگاه داشتند، تصمیم گرفته شد که ارتباط دانشگاه با صنعت را در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر تقویت کنیم. ادارات و سازمانهایی که داخل شهرستان و در سطح استان هستند را متقاعد کردیم که دانشگاه میتواند مشکلات صنعت را حل کند.
وی افزود: پایاننامهها را متناسب با محورها و مشکلات صنعت تعریف میکنیم که مورد تأکید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی است. البته گفتنی است که این پروژه از مدتها قبل در دانشگاه شوشتر شروع شده است. دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر نخستین واحد در استان خوزستان بود که با اداره برق منطقه قراردادی منعقد و دورههای کوتاهمدتی را برای کارکنان این سازمان برگزار کرد.
پورمحمدی مطرح کرد: طی دو سال و نیم گذشته 18 تفاهمنامه با ادارات کل، مدیران کل، صنعت، معدن و تجارت، اداره کار و قسمتهای مختلف امضا کردهایم.در حال حاضر تنها واحد در کل استان خوزستان هستیم که به کمک اداره تعاون رویدادهای استارتآپی برای دانشجویان برگزار میکنیم.
وی افزود: در این رویدادها نحوه تشکیل تعاونی متناسب با رشتههای دانشجویان آموزش داده میشود که توانسته رضایت شرکتکنندگان را جلب کند. همچنین بعد از تشکیل این تعاونیها، وامهای کمبهرهای به آنها داده میشود و از طریق طرح تعاون نیز مورد حمایت قرار میگیرند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر بیان کرد: رویدادهای استارتآپی در راستای پژوهشهای کاربردی صورت میگیرند تا اعتماد صنایع جلب شود. یکی از محورهایی که در حوزه اشتغال دانشجویان اهمیت بالایی دارد این است که دانشجو تنها درس را به شکل تئوری نخواند و در کنارش مهارت هم یاد بگیرد. در بحث پژوهشهای کاربردی نیز از دانشجویان خواستهایم محورهای تحقیقاتی خود را با توجه به تفاهمنامههای دانشگاه با سازمانها ارائه دهند.
وی افزود: طی تفاهمنامهای که با دانشگاه فنی حرفهای استان خوزستان منعقد کردیم، نخستین مرکز STD در استان خوزستان ایجاد شد. کار این مرکز آموزش عملی به دانشجویان است. بدین ترتیب دانشجو در پایان دوره چهار ساله گواهی مهارتهای حرفهای را از معاون فنی و حرفهای و مدرک تحصیلی را از دانشگاه میگیرند. این امر باعث میشود بازار کار به دانشجویان اعتماد کند.
پورمحمدی اظهار کرد: استادانی که برای دانشجویان در نظر گرفتهایم نیز در صنعت فعالیت دارند. شوشتر در بحث صنعت گردشگری واقعاً مظلوم واقع شده است. یک مهمانسرا را تبدیل به هتل سه ستاره کردیم که تنها هتل سه ستاره داخل واحدهای دانشگاهی شوشتر و تنها هتل داخل شهرستان شوشتر است. مجوز آن را از میراث فرهنگی و گردشگری گرفتیم. از کشورهای مختلفی مثل سوئیس، لبنان گردشگر داریم. بهترین و مفرحترین فضای آموزشی را در سطح کل استان خوزستان داریم.
وی افزود: سعی داریم بحثهای مهارتی را در مقاطع کاردانی و کارشناسی نیز اعمال کنیم. در مقاطع ارشد و دکتری نیز به صنعت اعلام آمادگی کردهایم.
انتهای پیام/4107/4021/ن
انتهای پیام/