مراکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد در سطح کشور راهاندازی میشود
داوود ثمری در گفتگو با خبرنگار علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در اجلاس رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در گرامیداشت سیوهفتمین سالگرد تأسیس این دانشگاه گفت: انقلاب اسلامی مولودهای زیادی داشت. یکی از مولودهای خیلی قابل احترام انقلاب اسلامی، حضور دانشگاه آزاد اسلامی و ظهورش در نظام آموزش عالی کشور بود و دانشگاه آزاد اسلامی هم با توجه به اینکه برای گرامیداشت سیوهفتمین سالگردش امروز دور هم جمع شدهایم، خدمات زیادی را در حوزه علم و فناوری به کشور ارائه کرده است.
وی افزود: یکی از خدمات دانشگاه آزاد اسلامی این است که عدالت آموزشی را در کشور برقرار کرده و با توجه به ظرفیتهای کمی که در حوزه کنکور داشتیم، به افراد اجازه بهرهمندی از فرصت برابر برای تحصیل داده است، دانشگاه آزاد اسلامی از این منظر رسالت خودش را انجام داده است.
مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: با توجه به سخنان ریاست دانشگاه ما وقتی به مرحله تثبیت رسیدیم، یک مرحله افول یا تهدید یا محدودیت نهایی خواهیم داشت و باید تحول ایجاد کنیم، ما هم در گام دوم باید برویم به سمت اینکه تحولات خوبی را هم در نظام علمی و هم نظام فناوری دانشگاه آزاد اسلامی داشته باشیم.
ثمری اشاره کرد: در حوزه مراکز تحقیقاتی و شبکه آزمایشگاهی امسال در همین ماه اخیر شاهد راهاندازی مراکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی در استانهای کشور خواهیم بود؛ هدف این مراکز این خواهد بود که بتوانیم خدمات شایستهای را به جامعه علمی ازجمله دانشجویان و اعضای هیئتعلمی خودمان در حوزه دانشگاهها ارائه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم که حتی بتوانیم دامنه این خدمات را افزایش دهیم و با توجه به قابلیتهایی که در شبکههای ساحا و ساتای خودمان در دانشگاه آزاد اسلامی داریم، بتوانیم به بیرون از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی هم خدمت برسانیم که بیرون هم شامل اعضای هیئتعلمی و دانشجویان دانشگاههای دیگر خواهد بود و هم بخش صنعت و صنایع خواهند بود که بتوانند از این قابلیتهای تجهیزاتی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنند.
مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در کنار این موضوع، ما در مراکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی به دنبال مأموریتگرا کردن مراکز تحقیقاتیمان هستیم؛ دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین شبکه تحقیقاتی در کشور از منظر مرکز تحقیقاتی به واسطه پراکنش جغرافیایی دارد.
ثمری ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی 140 مرکز تحقیقات تخصصی در کل کشور دارد که با توجه به نیازهای منطقهای خودشان برای هر کدام از این مراکز یک کلانپروژه تعریف خواهیم کرد تا برویم به سمت اینکه ما هم در مراکز تحقیقاتیمان طرح پایش را راهاندازی، ساری و برقرارش کنیم.
وی در تشریح سخنان خود اظهار کرد: از مراکز تحقیقاتی استانهای خودمان خواهیم خواست که هر کدام به تناسب نیازهای منطقه خودشان به ما چند کلانپروژه معرفی کنند، این کلانپروژهها را در دستور کار قرار خواهیم داد که اجرا شود، خروجی مراکز تحقیقاتی این خواهد بود که به محصول برسیم و یک نیاز را رفع کرده باشیم.
مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی ابراز امیدواری کرد: اگر این اتفاق بیفتد بخش صنعت و بخش جامعه هم به دنبال دانشگاه آزاد اسلامی خواهد آمد چون بخش صنعت به دنبال این است که مشکلات و مسائلش را حل کند و چه جایی بهتر از این شبکه بزرگ علمی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که امروز بعد از 37 سال این دانشگاه به این خودباوری رسیده که میتواند این کارها را انجام دهد و میتواند در کنار بخش صنعت قرار بگیرد و مسائل و مشکلاتش را رصد کند و بتواند به آن حوزه هم خدمترسانی کند.
انتهای پیام/4115/4118/پ
انتهای پیام/