دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 خرداد 1398 - 14:18
بسیج دانشجویی:

دانشجوی انقلابی با کسی که دنباله‌رو دشمن باشد مسامحه نمی‌کند

32 دفتر بسیج دانشجویی با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند: دانشجوی انقلابی طبق فرمان رهبرش با کسانی که بخواهند نقش دنباله دشمن را بازی کنند، مسامحه نمی‌کند.
کد خبر : 385629
1397031611042818514340964.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، 32 دفتر بسیج دانشجویی با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند: دانشجوی انقلابی طبق فرمان رهبرش با کسانی که بخواهند نقش دنباله دشمن را بازی کنند، مسامحه نمی‌کند.


در این بیانیه آمده است: اکنون‌که مدتی از اعلام تصمیم شورای عالی امنیت ملی و دولت در سالگرد خروج آمریکا از برجام گذشته، دانشجویان انقلابی برآنند تا با بررسی این مسئله و مسائل مرتبط، در فضایی آرام‌تر به مسئله بپردازند کما اینکه موضع اجمالی خود را اعلام کردند اما مسئله از آن‌چنان اهمیتی برخوردار است که نیازمند موضعی تبیینی است که سعی می‌شود در آن حق به صاحب حق داده شود و مطالبه‌گری آرمان‌ها نمایان شود. موضوع برجام به‌عنوان راه‌حلی که دولت منتخب سال 92 برای برون‌رفت از مشکلات پیشنهاد کرد، دارای اهمیت بسیار بالایی است. از طرفی دولت به‌نادرستی و با امید غلط خود به طرف‌های مذاکره، فکر می‌کرد مشکلات کشور در حوزه تحریم‌های اقتصادی و تهدید جنگ را حل می‌کند و به این خاطر با گره زدن انتظاری و روانی همه‌چیز به مذاکرات عملاً حرکت کشور را طی این سالیان کند کرد و بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی را به تأخیر انداخت.


در ادامه این بیانیه عنوان شده است: همچنین نقدینگی کشور را که در این مدت به‌صورت تصاعدی زیاد شده و به موجودی خطرناک تبدیل‌شده از حضور در عرصه تولید بازداشت و غول نقدینگی هر از چند گاهی با هجوم به عرصه‌ای، از بازار مسکن و خودرو گرفته تا سکه و ارز، مشکلات عدیده به وجود آورد. البته نوسان ارز و سکه به‌خودی‌خود، دردی بر دردها افزود و به یار کمکی دشمن در جنگ روانی تبدیل شد و این اتفاق این‌قدر بی‌منطق و فراتر از ارزش واقعی آن‌ که طبق فرمول‌های مرسوم اقتصادی قابل‌محاسبه بوده و هست افتاد که گویی تعمدی در کار بوده و هست و خط نفوذ تا مراکز تصمیم‌گیری کلان پیش رفته و کسانی قصد تخریب اقتصاد ملی را دارند؛ به‌راستی برجام برای چه بود و کسانی که گفتمان موسوم به «اعتدال» یا «اصلاح» را ترویج کردند و برجام را به‌عنوان راه حل مشکلات کشور القاء نمودند چه خاستگاه فکری و عملی داشته و دارند و این گفتمان، کشور را به کجا رسانده و آینده آن به چه سویی است؟


دفاتر بسیج دانشجویی در بیانیه خود مطرح کردند: این گفتمان، سال‌های سال است که در کشور ما تبلیغ می‌شود و زمان شکل‌گیری آن‌هم مربوط به سال‌های دولت فعلی نیست. بلکه گزاره‌های «تمام شدن انقلاب» و «مقابله با حرکت سریع در مسیر انقلاب با عنوان تندروی» همچنین «اشرافی‌گری و کاخ‌نشینی با بهانه آبروی نظام» در کنار «لزوم مذاکره با کدخدای دروغین جهان» و دیگر انگاره‌ها، مدت‌هاست که در معرض انتخاب ملت ایران قرار داده‌شده و در مقاطعی به خاطر عملکرد نادرست جبهه نزدیک‌تر به اصول و پنهان شدن پشت حقیقتی به نام آزادی که از ارکان نظام اسلامی بوده و هست، موفق به کسب آرای اکثر ملت نیز گردیده است؛ اما تجربه روشن پیش روی ملت، دروغ بودن وعده‌های پرطمطراق این گفتمان انحرافی را روشن می‌کند. این گفتمان با وعده دروغ چرخیدن چرخ‌های زندگی مردم در کنار چرخ هسته‌ای و شعار عقلانیت سرکار آمد و البته اعتماد ملت در دو دوره به آن نیز حداقلی و لب مرزی بود؛ اما پس از 6 سال روشن شده که عمده آن ادعاها باطل بود و به شعارهای اصلی عمل نشد و از این راه تأخیر و خسران نصیب ملت گردید.


در ادامه این بیانیه آمده است: کارخانه‌های متعددی در مرحله تعطیلی قرار گرفت و سرمایه ارزی ملت به جیب رانت‌خواران و هم‌مسلکان رفت و در عوض فشار تحریم‌ها به ملت مضاعف شده و جنگ روانی دشمن در بعضی از موارد به نتیجه رسید. گرانی‌های افسارگسیخته در مواردی احساس وجود مدیر آن ‌همراه با دشمن را به وجود آورد و جدی بودن خطر نفوذ را یادآوری کرد و نهایتاً اینکه نه‌تنها چرخ‌ها نچرخید بلکه رو به ایستادن رفت و اگر نیروی امید واقعی قلب ملت مؤمن، آن را هل نمی‌داد معلوم نبود بر سر کشور چه بلایی می‌آمد. گفتمان مذکور در دهه‌های اخیر و در مقاطع مختلف بارها و بارها نظرات خود را عملیاتی کرده و در ذیل راهبرد «تجربه شدن برای ملت»، اجازه یافته که فکر خود را پیاده کند. پیدا شدن مشاور امنیت ملی آمریکا در فرودگاه مهرآباد که در میانه دفاع مقدس اتفاق افتاد، مذاکرات برای برگرداندن گروگان‌های آمریکایی در لبنان در ازای نشان دادن حسن نیت از طرف آمریکایی، مذاکرات هسته‌ای سعدآباد که به پذیرش داوطلبانه پروتکل الحاقی منجر شد و از طرف مقابل به‌عنوان یک وظیفه تلقی گشت و بزرگ‌ترین آن همین برجام که برای برداشته شدن تحریم‌های اقتصادی شروع و به خاطر عدم توازن داده و ستانده و عجله احمقانه در انجام تعهدات قبل از ستاندن هیچ‌کدام از وعده‌ها تبدیل به «خسارت محض» شد.


در بخش دیگری از این بیانیه اعلام شده است: در همین یک سال گذشته نیز با وجود تجربه بزرگ برجام، برجام 2 را که ظاهراً شکست‌خورده بود با رنگ و لعاب جدید تحت عنوان لوایح پیوستن به کنوانسیون‌های (استعماری) FATF مطرح کردند و باز همه‌چیز ملت را در گرو پیوستن به آن‌ها قلمداد کردند. آن را پایان جنگ اقتصادی مطرح و با پایان دفاع مقدس مقایسه کردند و نکته اساسی آن بود که اکثر کسانی که جام زهر قطعنامه را به امام خمینی (ره) تحمیل کردند یا خودشان یا فکرشان در این کار حاضر بوده و هستند. البته کارشناسان پرکار و دانشجویان انقلابی با ایجاد حرکت عمومی جلویشان را گرفتند و از بلای مضاعفی که می‌خواستند به سر ملت بیاورند جلوگیری کردند. البته نیروی امید حقیقی که ناشی از روحیه جهادی و انقلابی ملت است همیشه و بر کلان حرکت انقلاب حاکم است و نشیب‌های راه هم دلیلی بزرگ برای انگیزش و جهش به سمت آرمان‌ها می‌گردد. ولی مهم گرفتن عبرت و شکل‌گیری تجربه‌های بزرگ برای ملت است و مهم فراموش نکردن وقایع و تصمیم‌گیری درست و انقلابی است که امید است ملت درباره آن در حال رسیدن به جمع‌بندی باشد.


دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران اشاره کردند: اما موضوع تصمیم دولت و شورای عالی امنیت ملی در این مقطع فقط از جهت بیرون آمدن از لاک بی‌عملی و انفعال و در نسبت با همین دولت موردحمایت است ولی باید با چشمان باز و هوشیاری کامل در کنار آن قرار گرفت. خصوصاً مدت‌های 60 روزه و تهدیدات عملاً هیچ که ظرف 24 ساعت توسط اروپا رد می‌شود نیز موردتوجه است و روشن می‌سازد که وقت تدبیر دولت تدبیر رو به پایان است و اگر با نگاه بدبینانه منتج از تجربه بخواهیم نگاه کنیم فرصت‌سازی و فرار از پاسخگویی و استیضاح است؛ در کنار این، ادعاهای وقیحانه نبود اختیارات است که توسط دولت مطرح می‌شود. باید خطاب به دولت گفت: حرفی که حتی در میان افراد سیاسی طرفدار شما مسخره می‌شود و به‌کلی غیرحقیقی است چه معنی دارد؟ یک سال است که شورای عالی هماهنگی قوا با دستور مقام معظم رهبری تشکیل شده و رئیس دولت، ریاست آن را بر عهده دارد و به‌جز لوایح مربوط به FATF که می‌خواستید به‌وسیله شورا آن را تصویب کنید و روند قانونی را دور بزنید و نتوانستید؛ همه گونه اختیاری برای اصلاحات اقتصادی در آن داشتید و نکردید. حال چه شده که دم از کم بودن اختیارات می‌زنید؟! شما سی سال در رده‌های عالی نظام حضور داشتید و قانون اساسی، اختیارات رئیس‌جمهور و روال امور را می‌دانستید. پس چگونه هنگام انتخابات قسم جلاله خوردید که راه‌حل مشکلات نزد شماست؟ به نظر می‌رسد که بیش از اختیار، شما توان اداره کشور را ندارید!


در انتهای این بیانیه آمده است: در پایان بازهم به نمایندگان گفتمان «اعتدال» و اندک دلبستگان به آن‌ها، خاطرنشان می‌شود که دانشجوی انقلابی طبق فرمان رهبرش و به خاطر مردمش، در عرصه مطالبه‌گری با کسانی که بخواهند نقش دنباله دشمن را بازی کنند، مسامحه نمی‌کند. ازاین‌جهت صد باره، فریاد می‌زند که راه‌حل‌های زودبازده اقتصادی ازجمله قراردادهای دوجانبه پولی با همسایگان و بستن مالیات بر خانه‌های خالی و سفته‌بازی، همچنین اصلاح ساختار بودجه و سامانه‌های استقرار شفافیت و... در کنار دوری مسئولان از زندگی اشرافی و باورشان به توانمندی ملی ... همچنان مورد مطالبه و فریاد است و جنبش دانشجویی هر جا و در هر موردی که ببیند مردم زیر فشارند و به راه‌حل‌های روشن حل مشکلات عمل نمی‌شود، ساکت نخواهد نشست و دولت پر اشکال باید بداند که اگر تغییری در این وضع ندهد به‌زودی فرصتش تمام و با تصمیم ملت تعیین تکلیف خواهد شد. همچنین ضمن تشکر از ملت نجیب و قهرمان ایران به خاطر امید و تحمل مشکلات که با شرکت گسترده در راهپیمایی روز قدس آن را نشان داد، خاطرنشان می‌کند: نشانه‌های امید به آینده درخشان ملت ایران از نقاط ضعف، بسیار بیشتر است و باید با هوشیاری بیشتر در بزنگاه‌های انتخاب و تصمیم، به حرکت به سمت جامعه اسلامی و سپس تمدن نوین اسلامی سرعت بخشیم.


انتهای پیام/4107/4115/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب