دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 ارديبهشت 1398 - 12:13
معاون فرهنگی وزارت علوم:

جشنواره هنرهای دیجیتال پل ارتباطی هنرمندان و جامعه است

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: جشنواره ملی هنرهای دیجیتال به‌عنوان پل ارتباطی هنرمندان و جامعه عمل خواهد کرد.
کد خبر : 381777

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، غلامرضا غفاری در جلسه مشترک اعضای شورای سیاست‌گذاری و اعضای ستاد برگزاری جشنواره ملی هنرهای دیجیتال اظهار کرد: به همان نسبت که همکاران ما در وزارت کشور به فکر افتادند تا از ظرفیت هنر و هنرهای دیجیتال در معرفی و رفع مشکلات اجتماعی بهره ببرند؛ در برگزاری این دوره از جشنواره نیز مشارکت کردند. امیدواریم برگزاری این جشنواره بتواند، سایر نهادها و دستگاه‌ها را متوجه اهمیت مشارکت در این امر و بهره‌گیری از ظرفیت هنرهای دیجیتال و هنرمندان عرصه هنرهای دیجیتال در امور جامعه کند.


وی، اهمیت و نقش روزافزون فناوری‌های دیجیتال، و نیز نقش رو به گسترش آن‌ها را در خلقِ آثار فرهنگی و هنری معاصر، یادآور شد و ضمن اظهار خشنودی و تشکر از اقدامات صورت گرفته در دانشگاه هنر و ستاد اجرایی جشنواره افزود: با اذعان به همه محدودیت‌های زمانی و کمبودهای مالی، امیدواریم که برگزاری شایسته نشست‌های علمی و اختتامیه، زمینه‌ای برای هرچه بهتر برگزار شدن دوره‌های آتی باشد و قطعاً تجربه‌های ارزنده این دوره چراغ راه گام‌های استوار بعدی خواهد بود.


در ادامه این جلسه محمدهادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جانشین رئیس جشنواره از انتخاب دانشگاه هنر تهران به‌عنوان متولی برگزاری جشنواره ابراز خشنودی کرد و گفت: در ماه‌های اخیر نزدیک به بیست برنامه علمی و فرهنگی داشتیم که همگی خوشبختانه به‌خوبی برگزار شد و اختتامیه جشنواره هنرهای دیجیتال می‌تواند حسن ختامی بر آن‌ها باشد.


در این نشست همچنین، سید حسن سلطانی، رئیس دانشگاه هنر تهران و دبیر جشنواره، از حسن اعتماد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سپردن مسئولیت برگزاری جشنواره ملی هنرهای دیجیتال به دانشگاه هنر قدردانی کرد.


وی با ابراز خرسندی از استقبال صورت‌گرفته از جشنواره، به‌رغم زمان کوتاه گفت: تقریباً از همان آغاز مشخص بود که در این فرصت محدود امکان رسیدن به یک تعریف مشخص در مورد هنرهای دیجیتال وجود ندارد و درنتیجه قرار شد محدوده دریافت آثار را باز بگذاریم. این محدودیت البته از سوی دیگر یک فرصت بود و باعث شد طیف متنوعی از آثار دریافت شود.


سلطانی به آسیب‌های دیگر محدودیت زمانی اشاره کرد و افزود: متأسفانه در این دوره امکان شناسایی هنرمندان جوان و سفارش دادن آثار، به‌خصوص در بخش موضوعی، یعنی بخش آسیب‌های اجتماعی، فراهم نشد. به همین ترتیب، تعداد آثار رسیده به بخش آزاد بیشتر از آثار رسیده در بخش موضوعی است. قطعاً در دوره‌های آتی برگزاری جشنواره می‌توان با تجربیات این دوره و با بانک اطلاعاتی فراهم‌شده از هنرمندان و عرصه‌های فعالیت هنر دیجیتال، استقبال بسیار گسترده‌تری را شاهد بود.


دبیر نخستین جشنواره هنرهای دیجیتال، در خاتمه از بسیج کلیه امکانات و ظرفیت‌های علمی و اداری دانشگاه هنر تهران در برگزاری جشنواره خبر داد و اظهار امیدواری کرد که با تشکیل دبیرخانه دائمی این جشنواره در این دانشگاه، زمینه برای برنامه‌ریزی‌های گسترده‌تر در این عرصه و برگزاری هرچه منسجم‌تر و پربارتر دوره‌های آتی جشنواره فراهم شود.


گفتنی است نخستین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال توسط دانشگاه هنر و با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت کشور برگزار می‌شود و علاقه‌مندان به شرکت در آن می‌توانند آثار خود را در دو بخش موضوعی آزاد و آسیب‌های اجتماعی تا اول خردادماه سال جاری در پایگاه اطلاعاتی جشنواره به نشانیwww.digitalartfestival.ir بارگذاری کنند.


انتهای پیام/4107/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب