جامعه امروز به انس با قرآن نیاز دارد
حجتالاسلام محمدحسن کاویانیراد در گفتگو با خبرنگار حوزه معارف گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، درباره برگزاری سالانه نمایشگاه قرآن کریم در تهران گفت: بحمدالله سالانه شاهد برگزاری نمایشگاه قرآن هستیم؛ امسال هم این نمایشگاه به برکت ماه مبارک رمضان در مصلای تهران برگزار میشود که در جای خود بسیار شایسته و حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: سال گذشته که از نمایشگاه قرآن دیدار کردم، شاهد موضوعات بسیاری بودم که در جای خود میتوانست به قرآن ارتباط پیدا کند، مثلا غرفهای را دیدم که در آن چادر عرضه میشد که میتوان آن را به حجاب و حجاب را به قرآن مرتبط کرد.
معاون فرهنگی آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: نمایشگاه قرآن که هرساله برگزار میشود در حقیقت کشکولی است که دستاندرکاران برگزاری این نمایشگاه موضوعات بسیار مختلفی را که میتواند به قرآن مرتبط باشند در آن قرار دادهاند و در معرض دید علاقهمندان گذاشتهاند.
وی اظهار کرد: در یکی دیگر از غرفههای نمایشگاه سال گذشته، قابهای منقش به آیات قرآن را در زیباترین شکل به نمایش گذاشته و عرضه کرده بودند.کارهای خوبی هم در زمینه نرمافزارهای قرآنی و صورت گرفته و بسیاری از اطلاعات در مورد قرآن کریم به شکل دیجیتال ارائه شده بود. با تمام زحماتی که برگزارکنندگان این رویداد مهم قرآنی متحمل شدهاند باید بگویم قرآنهای آراسته شده از نظر جلد و خط و یا قالبهای قرآنی که در جای خود بسیار زیبا هستند، مسئله اصلی جامعه ما محسوب نمیشوند. جامعه امروز ما به انس با قرآن نیاز دارد و مردم باید معانی قرآن کریم را در زندگی روزمره خود جای دهند.
کاویانیراد یادآور شد: نمایشگاه قرآن باید به سمتی برود که از سال قبل تا امسال بتواند معانی عمیقتری را دریای ژرف و عظیم قرآنی کشف کرده و به علاقهمندانش ارائه کند. در جایی که دیده میشود روخوانی قرآن برای بعضی از جوانان با ضعف زیادی روبرو است، باید در جهت آشنایی بیشتر جامعه با قرائت و معانی آن گامهای عملی برداشته شود.
وی تأکید کرد: با برگزاری نمایشگاه قرآن باید کتاب خدا در زندگی مردم جایی اساسی باز کند تا آثار منفی نبود قرآن در زندگی همگان محسوس و ملموس شود. در این صورت است که آحاد مردم برای پر به دنبال این گنج آسمانی خواهند رفت.
انتهای پیام/4072/۴۱۰۰/
انتهای پیام/