دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 ارديبهشت 1398 - 06:16
عزیزی در گفتگو با آنا:

هدف جشنواره خوراک ایجاد تعامل دانشجویان با صنعت هتلداری است

رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: هدف جشنواره خوراک ایجاد ارتباط سازنده بین دانشجویان رشته هتلداری و گردشگری با صنعت هتلداری است.
کد خبر : 376479
636798183052702732_lg.jpg

دیاکو عزیزی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره برگزاری سومین جشنواره گردشگری و خوراک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: سومین دوره این جشنواره با کمک معاونت فرهنگی و دانشجویی و معاونت پژوهشی واحد تهران غرب، 14 اردیبهشت سال جاری در هتل پارسیان آزادی برگزار می‌شود.


رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ادامه داد: سومین جشنواره گردشگری و خوراک با محوریت دانشکده مدیریت و با مشارکت کانون‌های گردشگری، هتلداری، دانشجویان و استادان این دانشکده در سطح ملی برگزار می‌شود.


عزیزی غذاهای سنتی و اصیل ایرانی را محوریت این جشنواره دانسته و اظهار کرد: باتوجه به وجود رشته هتلداری و گردشگری در دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، موضوعات آشپزی و شیرینی‌پزی بخشی از مواد درسی دانشجویان این رشته تعریف شده است.


وی افزود: یکی از اهداف جشنواره ایجاد ارتباط سازنده بین دانشجویان و صنعت هتلداری است که با حضور 500 نفر از استادان، دانشجویان و اهالی صنعت هتلداری این تعامل شکل خواهد گرفت.


رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تصریح کرد: سومین جشنواره گردشگری و خوراک با تأکید بر پلوهای ایرانی در آستانه ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود که در حاشیه آن کارگاه‌های آموزشی مفیدی نیز اجرا خواهد شد.


انتهای پیام/4115/4116/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب