زنان هدف اصلی در جنگ نرم هستند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل، مرضیه هاشمی در همایش «زنان در سپهر مقاومت» در دومین نشست واحد خواهران اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل که با حضور کریستین جیمز(زینب ثانی) در شهر مقدس قم برگزار شد، گفت: من حدود سال ۱۹۷۹ زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران دانشجوی رسانه بودم. مسائل سیاسی و فعالیتهای مختلف اجتماعی و عدالتجویانه برای من جذاب بود و انجام میدادم. زمانی که در ایران انقلاب رخ داد در دانشگاه دانشجوی ایرانی زیاد داشتیم و من از آنها میپرسیدم که انگیزه شما چی هست؟ این پیرمرد ۷۹ ساله بهعنوان رهبر شما کی هست و غیره. آنجا هم افرادی طرفدار انقلاب و هم مخالف انقلاب بودند. به من گفتند که نمیتوانی انقلاب ما را درک کنی مگر اینکه قرآن را بخوانی؛ چون بر اساس این کتاب این حرکت انجام شده است و من شروع کردم به خواندن این کتاب و همزمان کتاب انجیل را هم بدقت میخواندم و مقایسه میکردم. دو سال و نیم طول کشید تا این جرقه انقلاب در من زده شود و آخرش من مسلمان شیعه شدم. جذابیت اصلی در اسلام برای من توحید خدا بود، من همیشه با ماجرای پدر، پسر و روح القدس مشکل داشتم.
هاشمی ادامه داد: من میخواهم از ۴۰ سال پیش، وقتی که تازه مسلمان شدم حرف بزنم، دو سال بعد از انقلاب و زمانی که هنوز در آمریکا بودم. از همان زمان تبلیغهای زیادی علیه جمهوری اسلامی انجام میشد، میگفتند انقلاب ۶ ماه بیشتر طول نمیکشد و از بین خواهد رفت و وقتی امام بیمار شد، گفتند انقلاب تمام شده است، زمانی که امام خمینی(ره) از دنیا رفت گفتند کودتا خواهد شد و تا الان همین طور صحبت میکنند ولی الحمدلله امروز به ثبات رسیدهایم و ان شاءالله این انقلاب به ظهور امام زمان(عج) وصل خواهد شد.
وی گفت: ما باید حس مسئولیت داشته باشیم، برای این کار هم باید اول اطلاعات صحیح داشته باشیم، باید بدانیم که چه کاری باید انجام بدهیم. من فکر میکنم ما بر روی بعضی از چیزها تمرکز کردیم و همین باعث شده که بعضی از قسمتها و وظایف اصلی فراموش بشود، ما هیچ وقت نباید فراموش کنیم که وظیفه اصلی ما تربیت فرزند خوب و تحویل آن به جامعه است. ما اگر وظیفه خودمان را درست انجام دهیم میتوانیم انقلاب را حفظ کنیم، این یک فعالیت اجتماعی و مهمی است. بزرگترین افتخار من فرزندانم هستند و اگر الان یک دیدگاه اسلامی انقلابی دارند، فکر میکنم هیچ کار دیگری را که انجام دادهام به اندازه این موضوع اهمیت ندارد. در آمریکا خیلی از بچهها از سن پایین، حدود ۶ هفتگی به مهدکودک میروند، این روند با مادری که در یک محیط اسلامی شیعی بچهها را بزرگ میکند خیلی فرق دارد، در دیدگاه شیعه این موضوع اصلاً وظیفه ماست. مقام معظم رهبری در مورد این مسئله خیلی صحبت کردند و هیچوقت نباید از این وظیفه اصلی خودمان فاصله بگیریم.
مرضیه هاشمی در ادامه در مورد اسارت خود در آمریکا بیان کرد: مشکل اصلی آنان ایران و ارتباطاتی است که من با ایران دارم. در آنجا راجع به کنفرانسهای مختلف مثل ”افق نو» پرسیدند. کنفرانسهایی مانند کنفرانسهای بیداری اسلامی و کنفرانسهای نادر طالبزاده که کسانی را از سراسر دنیا دعوت میکنند، آمریکاییها بر روی چنین برنامههایی حساسیت دارند و چنین برنامههایی را تحریم میکنند و مثلاً خانم زینب محنا، همسر طالبزاده را به خاطر یک کنفرانس تحریم کردند. اما خودشان زمانی که من از زندان آزاد شدم، حدود سه ماه پیش در اروپا، کنفرانسی علیه ایران برگزار کردند و از تمام کشورها دعوت کردند، هدفشان هم این بود که چطور این نظام ایران را از بین ببرند. موضوع دیگری که در مورد آن از من سوال کردند راجع به برنامهسازی در پرس تیوی بود. ما یک شبکه انگلیسی زبان هستیم و کسانی که در غرب این شبکه را میبینند از طریق اینترنت باید نگاه کنند. آمریکاییها خیلی هزینه میکنند و شبکههای رسانهای زیادی دارند که ۲۴ ساعته در ایران پخش می شود اما بالاخره از این پرس تیوی با تمام محدودیتش، میترسند.
هاشمی ادامه داد: من در دادگاه تعجب میکردم وقتی به من میگفتند شما محکوم نیستید! من گفتم خب اگر من محکوم نیستم، پس چرا دست و پاهایم را زنجیر کردید و من را بیحجاب کردید بعد میگویید محکوم نیستم؟! این چطور جامعهای است و قانونش کجاست؟! مشکل اصلی آنها همان نفرت از ایران است. چون میبینند الان ایران در منطقه واقعاً پیروز شده است. درست است که ما زیر فشار هستیم و من این را قبول دارم، ۴۰ سال است که تحریم هستیم، اما نگاه کنیم که چه اتفاقاتی در این منطقه رخ داد. مثلاً در مسئله سوریه، برنامه دشمنان خیلی پیچیده بود و آنان فکر نمیکردند وقتی آنقدر هزینه میکنند و با آنکه بین خودشان وحدت دارند، دیگر امکان ندارد این برنامه از بین برود آنها حتی پرچم سوریه را هم عوض کردند. مثل کاری که در ونزوئلا دارند انجام میدهند که میگویند این رییس جمهور که ما قبول داریم باید بشود اما نشد. برنامه داعش آنها چه شد؟! عراق، یمن، سوریه و لبنان هدف اصلی آنان از اول ایران بود که به جاهای مختلف رفتند و دیوانه شدند و این مشخص است! فکرمیکنید چرا سپاه تحریم شده؟ وقتی شبکههای غرب یک شخص، یک ارگان یا یک گروه را محروم میکنند بدانید که این افراد کار مفید انجام میدهند. دلیل دستگیر شدن من هم این است که آنها از دیدگاه من نفرت دارند. آنها متوجه دیدگاه من شدند و میخواستند نه تنها من را تهدید کنند بلکه کسانی که دیدگاه مقاومتی را در آمریکا دارند را نیز تهدید کنند ولی بچههای مسلمان در سراسر دنیا پیغام بلندتری به آنان دادند.
هاشمی در ادامه به موضوع پیادهروی اربعین پرداخت و گفت: اصلاً تنها دلیل وجود پیادهروی اربعین و حضور این ۲۵ تا ۳۰ میلیون نفر، که بزرگترین تجمع دینی هر ساله در دنیا است، وجودش فقط خدایی است. ما میدانیم چه اتفاقی در عراق پیش آمد و در زمان صدام حسین چقدر سخت بود، اما آمریکا حمله کرد تا عراق را تسخیر کند، ولی راه کربلا را باز کرد و حالا ایرانی ، عراقی و کشورهای مختلف در پیادهروی شرکت میکنند و این کم چیزی نیست. اکنون آنها اربعین را تحریم رسانهای میکنند ولی این اتفاق هر سال پیش میآید و هر ساله بزرگتر میشود. آن موقع که داعش هنوز آنجا بود، ۲۵ میلیون نفر در آن شرکت میکردند، غربیها میگویند اینها دیگر چه کسی هستند، همین نشان دهنده خط مقاومت است البته اگر بیشتر بر روی این مسئله کار کنیم.
وی اظهار کرد: نه این که فقط آنجا راه برویم، بلکه باید بین نجف تا کربلا کار مفید انجام دهیم و کارهای مفیدی انجام میشود؛ باید وحدت و ارتباط بین افراد از کشورهای مختلف به وجود بیاید. برای مثال طالبزاده در کنفرانش افق نو که در اربعین و با افراد غیرمسلمان برگزار کردند باعث وحدت خواهد شد و وقتی این افراد به کشور خودشان برگردند در این مورد صحبت میکنند. ما باید برای اربعین برنامهریزی کنیم و این میتواند موثرتر و دقیقتر و هدفمندتر شود.
مرضیه هاشمی در مورد الگوی درست خانواده تصریح کرد: من به مطلب اصلی داستان برمیگردم و چیزی را تعریف میکنم. در زندان با یک خانم آمریکایی که تازه مسلمان شده بود آشنا شدم، میگفت، من در کتابهایی که در مورد خانواده نوشته شده است، خواندهام که زنان مسلمان اصلا لازم نیست به سر کار بروند و این مرد خانواده است که مسئولیت زندگی را قبول میکند و خانمها میتوانند در خانه باشند و به تربیت فرزند بپردازند و از بابت در آمد و کار نگران نباشند، آیا واقعا چنین چیزی وجود دارد؟ من در جواب گفتم که در بیشتر کشور های اسلامی این طور است. آن خانم گفت من آرزو داشتم چنین زندگی داشته باشم، من هیچ وقت در زندگی مردی نداشتهام که به آن به عنوان یک تکیهگاه نگاه کنم و من واقعا آرزو دارم که چنین زندگی داشته باشم. آرزو دارم که مردها، مرد باشند و زنان هم زن باشند. گاهی ما ارزش چیزهایی را که داریم، نمیدانیم و در اصل باید با نفس خود باید مقاومت کنیم و یک خانواده اسلامی و با فرهنگ اسلامی تشکیل دهیم. در جنگ نرم، غرب را خیلی خوب نشان میدهند، مردها کمک میکنند و وقتی زن از سر کار میآید آقا یک قهوه برای زن میآورد. یادتان باشد که هالیوود است و واقعی نیست، غربیها مخصوصاً در حال کار کردن روی این موضوع هستند و باید حواسمان باشد که ارزشهای خودمان را از دست ندهیم.
این زنان هستند که جامعه را میسازند
کریستین جیمز(زینب ثانی) در این نشست در مورد چگونگی تشرف خود به دین اسلام گفت: حدود سه سال است که به اسلام مشرف شدم و در تمام طول زندگیم مناجات با خدا را داشتم. در مورد مسیحیت در زمان مدرسه درباره یهودیت در صومعه اطلاعات کسب کردم. از زمان گفتن شهادتین تا زمانیکه مسلمان شوم هفت ماه طول کشید و آن موقع تصمیم گرفتم که حجاب داشته باشم. اولین و مهمترین چیزی که من در زمان مسلمان شدنم داشتم خواندن زندگینامه پیامبر و اهل بیت(ع) بوده است.
زینب ثانی در ادامه با اشاره به اهمیت زنان صدر اسلام به عنوان الگو گفت: از همان ابتدا که شروع به مطالعه اسلام کردم شخصیتهایی برای من جذاب بودند که نه تنها شخصیت قوی بلکه شخصیت والایی که در جهان اسلام داشتند. برای مثال وقتی میبینم که مردم برای حضرت فاطمه(س) گریه میکنند برای من نشان دهنده ارزش والای این عزیزان و قلب پاکشان است.
وی ادامه داد: در جوامع غربی افرادی که بهعنوان نمونه و الگو معرفی میشوند سلبریتیهایی مانند خوانندهها و بازیگرهایی که در اینترنت میتوانیم عکسهایشان را ببینیم، اما افرادی که ما در جوامع اسلامی بهعنوان نمونه و الگو داریم کسانی هستند که به ما کمک میکنند تا تهذیب نفس داشته باشیم و قلبمان را پاک کنیم، آنها قوی هستند و مشکلات برایشان کوچک است.
زینب ثانی با توجه به نقش زنان در جنگ نرم گفت: در عرصه جنگ نرم اولین چیزی که مطرح میشود و هدف اصلی است، زنان هستند. بهمخصوص زنان ایرانی مذهبی زیرا بین زن مذهبی ایرانی با زن غیرمذهبی ایرانی تفاوت وجود دارد. اولین وظیفهای که زن مسلمان ایرانی دارد این است که مواظب حجابش باشد و حجابش را رعایت کند برای همین اولین چیزی که غربیها میخواهند آن را تغییر دهند حجاب است و ما باید تمرکزمان را روی حجاب بگذاریم.
زینب ثانی در مورد شعار نشست کوثرانه با عنوان «بانوی تراز انقلاب، الگو در جامعه جهانی و زمینهساز تمدن نوین اسلامی» گفت: زنان مسلمان، قویترین مدلهایی هستند که ما میتوانیم به عنوان الگو داشته باشیم و زنان مسلمان در ارتباط با قسمتهای مختلف جامعه، در نقشهای مختلف بهعنوان یک مادر، بهعنوان یک زن فعال و بهعنوان یک دختر یا زن شاغل هستند و مهمترین دیدگاه این است که این زنان هستند که جامعه را میسازند و اگر زنی فاسد باشد جامعه فاسد میشود و اگر زنان جامعه سالم و با اعتماد بنفس و تحصیل کرده باشند، آن موقع میتوانیم جامعه خوبی داشته باشیم.
وی ادامه داد: در غرب زنان بر اساس ظاهرشان قضاوت میشوند و گاهی اوقات هم بر اساس شغلشان، پس آن ظاهر زنان و مقام شغلیشان هست که برایشان مهم است نه آن چیزی که در قلبشان است. در جامعه اسلامی، زنان آزادی بیشتری دارند، چون در جامعه غرب تمام درگیریشان این است که ظاهرشان را اصلاح کنند و این اصلاً برای من مفهوم ندارد که بخواهیم زمان زیادی را صرف ظاهرمان کنیم و برای رسیدن به ظاهرمان وقتمان را هدر دهیم.
رونمایی از نشریه جبهه واحد با عنوان «مادران مقاومت»
در پایان این نشست مراسم رونمایی از دومین نشریه جبهه واحد با عنوان «مادران مقاومت» با سخنرانی زینب سخائی، مسئول واحد خواهران اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل انجام شد؛ سخایی در این نشست گفت: باتوجه به اینکه یکی از ارکان اصلی انقلاب اسلامی گفتمان «مقاومت» هست و اخیراً رهبری در بیاناتشان به جوانان دستور صریح تبلیغ این گفتمان را دادند، ما در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور چندسالی هست که کمیته بینالملل را تشکیل دادیم و همچنین در دفاتر خود نیز این کمیته بهصورت عملیاتی شروع به کار کردند. در این خصوص نشریه سهزبانه «جبهه واحد» در راستای لبیک به این فرمان رهبری معظم انقلاب اسلامی مبنی بر تشکیل «جبهه واحد ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی در سطح دانشجویان جهان اسلام» و با رویکرد تولید محتوای غنی برای دانشجویان مسلمان و تبیین مسائل روز دنیای اسلام منتشر میشود.
مسئول واحد خواهران اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: شماره نخست این نشریه تحت عنوان «ویژهنامه قدس» در همایش بینالمللی انتفاضه فلسطین که از سوی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور در مشهد مقدس و با حضور دکتر علیاکبر ولایتی، مشاور رهبری در امور بین الملل، آیتالله اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و ابوشریف، نماینده جهاد اسلامی فلسطین، برگزار شد، رونمایی شد.
وی در ادامه گفت: دومین شماره از نشریه «جبهه واحد» با موضوع «مادران مقاومت» و با تمرکز بر جایگاه زنان و مادران، در پیروزیهای محور مقاومت و نیز نقشآفرینی موثر زنان مسلمان در جوامع مختلف؛ هماکنون پیشروی مخاطبان قرار گرفته است تا با تبیین نگاه مترقی اسلام به زن و برجستهسازی غنای تفکر اسلامی در این حوزه بار دیگر اهمیت حضور موثر و پربرکت زنان مسلمان را در جامعه به تصویر بکشد. یقیناً در عصر حاضر که با تبلیغات گسترده و قدرت رسانهای، جبهه استکبار سعی در تقلیل جایگاه اصیل زنان در پوشش جذابیتهای رسانهای و بصری دارد، تبیین نگرش اسلام به جایگاه زن در اجتماع و تشریح ویژگیهای ”زن تراز انقلاب اسلامی» از اهمیت دوچندانی برخوردار است که در این شماره از نشریه به آن پرداخته شده است.
سخایی گفت: نشریهای که انتشار مییابد، نسخه فارسی نشریه جبهه واحد است که با پیگیریهای فراوان اعضا و همراهان کمیته بینالملل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز و به همراه برقراری ارتباط با بیش از ۲۰۰ نفر محقق شده است.
انتهای پیام/4115/
انتهای پیام/