دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 فروردين 1398 - 04:08
بررسی‌ها نشا می‌دهد؛

بی‌اعتمادی خانواده‌ها به آموزش عالی در پی نبود نظارت بر خوابگاه

نبود نظارت کافی بر خوابگاه‌ها، بی‌اعتمادی خانواد‌ه‌ها به آموزش عالی کشور به ویژه دانشگاه‌ها را در پی دارد‌.
کد خبر : 374860

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، یکی از معضلات خوابگاه‌های دانشجویی، نبود نظارت کافی بر این خوابگاه‌ها به ویژه خوابگاه‌های خودگردان است. گاز گرفتی، شیوع اعتیاد در بین دانشجویان و نبود لوازم ایمنی همگی سلامت روحی و سلامت جسمانی دانشجویان را به خطر انداخته است.


این در حالی است که صندوق رفاه دانشجویان بازبینی مجدد و دوره‌ای تاسیسات سراهای دانشجویی و اقدام برای رفع مشکلات احتمالی همچنین تجهیز سراها به لوازم ایمنی و آتش‌نشانی را از تمهیدات پیشگیرانه خود اعلام کرده بود و در راستای تمهیدات خود، گزارش‌های به ظاهر قابل‌قبولی را ارائه کرده است.


همچنین در سال ۹۶ و ۹۷ از سوی صندوق رفاه دانشجویان برای ارتقای سراهای دانشجویی و کمک به تعمیر و تجهیز ۲۸۳ دانشگاه بیش از ۱۱۴ میلیارد تومان هزینه کرده است اما تنها ارتقا و ساخت سرای دانشجویی خواست دانشجویان و خانواده‌های آنان نیست بلکه باید بر این سراها نظارت دقیقی وجود داشته باشد.


در خصوص نظارت بر سراهای دانشجویی یا همان خوابگاه‌های دانشجویی حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در گفتگو با خبرنگار آنا گفته است که نظارت بر خوابگاه‌های دانشجویی بر عهده معاونت دانشجویی است که این نظارت کافی نیست زیر امکانات دانشگاه‌ها محدود است.


در این بین موضوع مطرح این است که خانواده‌ها با اعتماد بر دانشگاه‌ها و برای آینده‌ای روشن‌تر، فرزندان خود را به این سراهای دانشجویی می‌سپارند. هرچند با شیوع اعتیاد، نبود نظارت کافی و نبود فعالیت‌های فرهنگی برای دانشجویان در خوابگاه‌ها این اعتماد خدشه‌دار شده است.


بررسی‌های خبرنگار آنا نشان می‌دهد جمعیت قابل توجهی از خانواده‌ها از گرایش فرزندان خود به اعتیاد، انحراف اخلاقی و آموزش رفتارهای ناهنجار در خوابگاه‌ها نگران هستند، موضوعی که توجه بیشتر مسئولین امر به‌ویژه مسئولین صندوق رفاه دانشجویی به‌عنوان متولی اصلی، معاونت‌های دانشجویی به‌عنوان متولیان مستقیم را می‌طلبد.


البته نباید نقش بخش‌های فرهنگی دانشگاه را برای نظارت و بهبود فضای خوابگاه‌ها نادیده گرفت چراکه یکی از عوامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و جلوگیری از حوادث احتمالی برنامه‌های فرهنگی و آموزشی است.


انتهای پیام/4115/۴۰۸۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب