برای حل مشکلات صنعت باید رشتههای علوم انسانی هم وارد عرصه شوند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نجفآباد، علی اکبری ظهر امروز در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد اظهار کرد: طرح پایش(پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکهای) سامانه یکپارچهای بوده که همه پروپوزالهای دانشگاه آزاد اسلامی در آن ارائه و موضوعات پژوهشی که اولویتهای کشور است در راستای حل مسئله در جامعه و صنعت، به استادان و دانشجویان معرفی شود.
وی افزود: برای رفع چالشها و مشکلات در صنعت علاوه بر رشتههای فنی و مهندسی باید رشتههای علوم انسانی با هم درگیر شوند و از کارشناسان مجموعههای صنعتی نیز در راستای شناخت دقیق مشکلات استفاده کرد تا بتوانیم مشکلات و چالشها را درست و دقیق دریافت کنیم و بهدرستی در راستای رفع آنها قدم برداریم. این چالشها باید از سوی همه رشتهها و نه محدود به رشتههای مهندسی مورد بررسی قرار بگیرد.
رئیس دبیرخانه برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی درباره طرح پایش(پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکهای) دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نگاه به چالش باید نگاهی جامع باشد بهگونهای که در رویارویی با چالش همه رشتهها نسبت به آن درگیر شوند، ما به متصل کردن صنعت با مهندسی عادت کردهایم؛ ولی این در حالی است که از نظر بنده علوم انسانی نیز باید در این میان حضور داشته باشد؛ چرا که صنایع بزرگی مثل ذوبآهن بهعنوان یک جامعه بزرگ صنعتی علاوه بر متخصصان فنی و مهندسی به جامعهشناسان نیز نیاز دارد.
رئیس دبیرخانه برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی پیرامون انتخاب مجری طرح پایش و تفاهمنامه با شرکت ذوبآهن اصفهان تصریح کرد: در جلسههای گوناگون و با انجام کارشناسیها، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد با دارا بودن زیرساختها، امکانات و تنوع رشتههای تحصیلی بهعنوان مجری طرح پایش(پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکهای) در صنعت ذوبآهن اصفهان پیرو تفاهمنامه منعقد شده بین دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت ذوبآهن اصفهان، برگزیده شد.
اکبری بیان کرد: یکی از ویژگیهای طرح پایش آزاد این است که صنعتگران و متخصصان در حوزههای مختلف کاری میتوانند در کنار استادان دانشگاهی بهعنوان استاد مشاور به دانشجویان و پژوهشگران کمک کنند.
انتهای پیام/4122/4121/پ
انتهای پیام/