دانشگاه جندی شاپور؛ دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول به عنوان نخستین دانشگاه جهان شناخته میشود. رویداد جهانی هزار و هفتصد و پنجاهمین سالگرد تأسيس دانشگاه جندی شاپور در سوم نوامبر ٢٠١٧ در فهرست جهانی یونسکو به عنوان نخستین مرکز دانشگاهی به ثبت رسیده است.
این دانشگاه در حال حاضر دارای 8 دانشکده و یک مرکز تحقیاتی نوع یک می باشد که در زمینی به وسعت 100 هکتار پردیس اصلی و 100 هکتار زمین تحقیقاتی فعالیت می نماید.
باید دانشگاهیان تلاش کنند تا این دانشگاه را به عنوان اولین مرکز دانشگاهی که متعلق به بشریت است، هرچه بیشتر معرفی کنیم تا دنیا بداند ایران جزو کشورهای برتر در این حوزه است.
برای حمایت از تولید، از پایان نامه هایی که مشکلات کشور را حل کنند حمایت ویژه میکنیم
محمدرضا عصاری رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: از همکاران هیئت علمی دانشگاه درخواست کردیم که برای حمایت از تولید، به طور جدی فعالیت داشته باشند و از پایان نامه هایی که مسائل کشور را حل میکند، حمایت ویژه کنند.
وی افزود: دانشگاه جندی شاپور دزفول این ظرفیت را دارد که برای رونق گرفتن تولید نقش خودش را به خوبی ایفا کند؛ حمایت از کالای ایرانی که شعار سال گذشته بود سرلوحه برنامه های این دانشگاه بود.
دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول یکی از دانشگاه های برتر و در تراز انقلاب اسلامی است
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول بیان کرد: به هیچ عنوان کالای خارجی برای دانشگاه خریداری نمیکنیم و اعتقاد داریم که با اجرای بیانیه گام دوم انقلاب، دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول به عنوان یکی از دانشگاه های برتر و در تراز انقلاب اسلامی است.
پیشرفت چشمگیر فعالیت های عمرانی دانشگاه در سال گذشته
عصاری عنوان کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی در کشور، تخصیص منابع مالی از طرف سازمان برنامه و بودجه کمتر از تخصیصهایی بوده که ما درنظر گرفتیم اما علی رغم این مشکلات، در زمینه فعالیت های عمرانی در سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشتیم، وقتی اراده جمعی وجود داشته باشد هیج نیرویی نمی تواند مانع پیشرفت ما شود.
وی ادامه داد: در هفتم اسفندماه 97 طرح محوطهسازی دانشگاه را با حضور وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری کلید زدیم و همکاران مربوطه، روی این طرح در حال فعالیت هستند.
باید برای مهارت افزایی دانشجویان بیشتر از گذشته فعالیت کنیم
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با اشاره به اینکه در حوزه مهارت افزایی و مهارت آفرینی دانشجویان ضعف داریم، افزود: باید در سال 98 در خصوص مهارت آفرینی اقدامات بیشتری انجام دهیم که امیدوارم اقدامات خوبی در این زمینه اتفاق میافتد و بتوانیم به قله موردنظرمان برسیم.
عصاری عنوان کرد: لازمه مهارت محور شدن فعالیت ها در دانشگاه، قوی تر شدن ارتباط دانشگاه با صنعت است، صنایع باید اهمیت کار را در شرایط فعلی کشور تشخیص بدهند و به صورت جهادی وارد میدان شوند.
نیروی انسانی بزرگترین ثروت کشور است
وی تصریح کرد: نیروی انسانی بزرگترین ثروت کشور است که باید ما مسئولان دانشگاهی به این ظرفیت عظیم، اهتمام جدی داشته باشیم، نیروی جوان میتواند بهترین بهرهوری را برای کشور به ارمغان بیاورد.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با بیان اینکه از تمام ظرفیتهای دانشگاه استفاده کرده ایم و افتخار میکنیم که در زمینه فرهنگی جزو دانشگاه های برتر کشور هستیم، خاطرنشان کرد: برگزاری همایش بزرگ جندی شاپور در اسفندماه سال گذشته یکی از کارهای خوب یفرهنگی بود و توانستیم دنیا را متوجه قدمت آموزش عالی جهان کنیم.
عصاری عنوان کرد: وقتی از دانشگاهیان کشورهای خارجی برای شرکت در همایش جندی شاپور دعوت کردیم، بدون استثنا همه قبول کردند و با اشتیاق برای حضور در همایش وارد ایران شدند؛ البته به خاطر مشکلات مالی نتوانستیم از دانشگاهیان برخی کشورها دعوت کنیم.
دنیا در همایش جندی شاپور به احترام ایران سر تعظیم فرود آورد
وی ادامه داد: 1750 سال پیش که برخی کشورها وجود نداشتند، ایران افتخار داشت که نخستین مرکز علمی جهان در خاکش قرار دارد و این نشاندهنده سابقه طولانی فرهنگ و تمدن ایرانی است و باعث مباهات ما ایرانی ها است که دنیا در همایش جندی شاپور به احترام ایران سر تعظیم فرود آورد.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول بیان کرد: این دانشگاه ظرفیت عظیمی دارد و میتواند در زمینه الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت به ارائه راهکارهای علمی بپردازد.
عصاری عنوان کرد: قصد دارم که در فرصت مناسبی به مسئولان پیشنهاد بدهم که اجلاسی از دانشگاههای با قدمت بالا به صورت سالانه برگزار شود و برای تبادل فعالیت های علمی بین المللی به بحث و گفتگو بپردازیم و از ظرفیت عظیم دانشگاههای قدیمی به نحو احسن استفاده کنیم.
وی افزود: دانشگاهیان در «گام دوم انقلاب» وظیفه دارند که از ظرفیتهای دانشگاهی مختلف و به خصوص فرهنگی که تا الآن غفلت شده است، استفاده کنند؛ باید بتوانیم در مقابل هجمههایی که دشمنان به فرهنگ اسلامی و ایرانی میکنند، مثل کوه بایستیم.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول تصریح کرد: دانشگاهها را باید به سمت دانشگاه اسلامی- ایرانی سوق بدهیم که نمونه عملی آن، دانشگاه جندی شاپور است که میتواند الگویی برای سایر دانشگاههای کشور باشد.
عصاری بیان کرد: دانشگاه وقتی زنده است که تأثیرش را در جامعه بگذارد. جامعهای به توسعه پایدار میرسد که محور آن، دانشگاه باشد؛ بنابراین دانشجو باید بداند که با درس خواندن و بصیرت سیاسی قطعاً در جامعه تأثیرگذار است.
دانشگاهیان طلایه دار و پرچمدار تبیین بیانیه «گام دوم انقلاب» هستند
وی تصریح کرد: دانشگاهیان طلایه دار و پرچمدار تبیین بیانیه «گام دوم انقلاب» هستند. همانطور که دانشجویان و اساتید در سالهای گذشته پیشرو در تحولات مختلف فرهنگی و سیاسی بودند، امروز هم باید در صف اول باشند و در جهت رفع مشکلات مردم گام بردارند.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که صاحب فکر و اندیشه هستند علی رغم مشکلات اقتصادی که وجود دارد باید به مردم امید و نوید آینده درخشان را بدهند و امیدواریم که با تکیه بر توان داخلی بر مشکلات فائق بیاییم.
انتهای پیام/4071/4118/
انتهای پیام/