برخی نشریات دانشگاهی به لحاظ مالی از بیرون تغذیه میشوند
محمدرضا محمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: در چند سال اخیر چند طیف سیاسی خاص در شورای مرکزی نظارت بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حضور داشتند و شواهد نشان میدهد از بیرون دانشگاه برخی بنیادهای خاص به لحاظ مالی تغذیهشده و کمکهای مالی در اختیارشان قرار میگیرد و لاجرم چارهای جز حمایت ندارند.
وی ادامه داد: برخی از نشریات برای پیشبرد اهداف در فضای مجازی و ادامه فعالیت به همان بنیادهای خاصی که از آن تأمین مالی میشوند، خوشخدمتی میکنند.
این فعال دانشجویی اظهار کرد: برخی از افراد در وزارت علوم از همان بنیادهای خاص در حوزههای فرهنگی وزارت علوم در دولت اول روحانی که اختیارات داشتند بهصورت مشترک و هماهنگ اقدام به صدور مجوز برای برخی از نشریات کردند که در این جریان چاپ عکس متخلفین انتخابات سال 88 و پرداختن به موضوعات آن موضوعها هیچ موردی ندارد و در نظر اینها دفاع از اتفاقات فتنه 88 مانعی ندارد که تمام این مسائل را یک وحدت رویه میدانند که باید در تمامی دانشگاههای کشور اجرا شود.
محمدی ادامه داد: این روش استفاده از سیستم قانونی وزارت علوم تحقیقات و فناوری برخلاف قوانین موضوعه خود جمهوری اسلامی ایران است. به عبارتی آنچه را که ما در اداره وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دولت یازدهم دیدیم در تناقض آشکار با تصمیمات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی امنیت ملی است و این عدم برخوردها و آزادی عملی که وجود دارد حاصل این است که عدهای از یک سری جریانات سیاسی توانستند قدرت را در وزارت علوم تحقیقات و فناوری به دست بگیرند.
عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی کشور گفت: اتفاقی که امروز رخ میدهد متفاوت است، چراکه رئیسجمهور در دور دوم ریاست جمهوری خود متوجه شد که این جریان سیاسی خاص هیچ تعلقخاطری به ایشان ندارد و در اولین قدم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از اعضای آن بنیاد خاص از مدیریت وزارت برکنار کردند.
وی تصریح کرد: رویکرد وزارت علوم در این شرایط این است که هم جریان بنیاد خاص و هم جریان انقلاب را دنبال کند اما آنچه صدور قانونها و وحدت رویههایی که وزارت علوم در چند سال اخیر انجام داده است؛ نتیجهاش کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی است که در دانشگاهها، اختیار رسیدگی به تخلفات را هم ندارند.
انتهای پیام/4107/4108/پ
انتهای پیام/