دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر آموزش‌وپرورش:

دانش‌آموزان در مدارس مطالبی می‌آموزند که به کارشان نمی‌آید!

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: رقابت‌های فردی در مدارس به‌شدت جای رقابت‌های گروهی را گرفته است و بچه‌ها مجبورند مطالبی بیاموزند که نیاز ندارند و به کارشان نمی‌آید.
کد خبر : 361263

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش‌وپرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد بطحایی صبح امروز در همایش ملی «روانشناسی مدرسه» که در سالن اجتماعات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، گفت: بچه‌ها از مدرسه می‌ترسند و عوامل و موانعی در مدرسه داریم که بچه‌های ما احساس لذت نمی‌کنند که نیاز به پیمایش‌های میدانی و تحقیقاتی میدانی دارد.


وزیر آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: رقابت‌های فردی به‌شدت جای رقابت‌های گروهی را گرفته است و بچه‌ها مجبورند مطالبی بیاموزند که نیاز ندارند و آن‌هایی را هم که مهارت‌های زندگی را خوب یاد می‌گیرند، در نظام آموزشی پس می‌زنیم.


وی تأکید کرد: متأسفانه مدال را گردن کسی می‌اندازیم که فرمول‌های بیشتری کسب کرده باشد؛ درحالی‌که آموزش‌وپرورش اگر بخواهد به موفقیت دست یابد، باید با جرئت و جسارت موانع را کنار بگذارد؛ زیرا مقاومت در برابر تغییر در نظام آموزش‌وپرورش زیاد است.


بطحایی افزود: شکستن مقاومت صرفاً از عهده یک وزیر برنمی‌آید و حرکتی که آموزش‌وپرورش شروع کرده است اگر مورد حمایت صاحب‌نظران قرار نگیرد، محکوم به شکست است.


وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه تئوری مفصل در کلاس درس و دانشگاه دردی را دوا نمی‌کند، گفت: وقتی وزیر تصمیم اشتباهی مغایر تعلیم و تربیت بگیرد، باید صاحب‌نظران و نمایندگان مجلس پرچم قرمزشان را بلند کنند.


وزیر آموزش‌وپرورش از ارسال اولین بخشنامه عملیاتی برای مدرسه خبر داد و گفت: به‌جز وزیر و مدیرکل نباید هیچ بخشنامه‌ای به مدارس ارسال شود زیرا قرار است تصمیم‌گیری‌ها در خود مدارس انجام شود.


بطحایی تصریح کرد: پیش‌ازاین تلاش زیادی برای دادن اختیارات به مدارس انجام شد اما این تنها ۵۰ درصد کار است و مابقی پذیرش اختیارات است و مدارس باید به آن سطحی برسند که اختیارات را بپذیرند.


انتهای پیام/۴۰۸۷/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب