دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 بهمن 1397 - 11:26
کرمی:

40 سال علم، فناوری و نوآوری کشور کتاب شد

دبیر ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی از انتشار کتاب 40 سال علم، فناوری و نوآوری کشور هم‌زمان با چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.
کد خبر : 359086
mrkarami_89669_120482.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پرویز کرمی با اعلام این خبر اظهار کرد: این کتاب با نگاه به چهار دهه توسعه علم، فناوری و نوآوری در ایران اسلامی توسط نشر دانش‌بنیان فناور منتشر شده است؛ چراکه توسعه علمی و فناورانه در این سال‌ها اولویت همیشگی کشور بود و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بارها تأکید کرده‌اند که شتاب حرکت علمی کشور نباید کاهش یابد یا متوقف شود.


حرکت به‌سوی اقتصاد مبتنی بر دانش است


دبیر ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی گفت: این تأکیدات چراغ راه تلاش‌های متخصصان در سال‌های پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شد. در سال‌های اخیر شاهد طی این مسیر و حرکت به‌سوی اقتصادی دانش‌بنیان، درون‌زا و صادرات‌گرا هستیم.


وی در ادامه به تشریح مسیر حرکت علمی در این سال‌ها پرداخت و عنوان کرد: دهه 70 نخستین گام‌ها در استقلال علمی و فناورانه برداشته شد. این مسیر در دهه 80 به‌صورت هدفمند و با هدف توسعه علمی و فناورانه تعقیب شد تا اینکه در دهه 90 با اجرای قوانینی همچون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی کشور تقویت شد. در این دوره با شکل‌گیری زیرساخت‌هایی چون مراکز نوآوری و شتاب‌دهنده‌ها رشد شرکت‌های نوپا و فرآیند تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه نیز توسعه یافت.


دستاوردهای فناوری و نوآوری در چهار دهه به تصویر کشیده شد


مشاور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری همچنین گفت: بنابراین در این کتاب سعی شده تا مروری اجمالی بر مهم‌ترین تلاش‌ها و دستاوردهای ایران در حوزه علم، فناوری و نوآوری در چهار دهه اخیر در سه بخش مجزا داشته باشیم. بر این اساس در فصل نخست روند توسعه زیرساخت‌ها و منابع فناوری و نوآوری در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی بررسی می‌شود.


کرمی با اشاره به اینکه دستاوردهای نظام علم و فناوری در بخش دوم به تصویر کشیده می‌شود گفت: این فصل به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در انتشارات علمی، توسعه فناوری و نیز اقتصاد دانش‌بنیان می‌پردازد. در نهایت نیز فصل سوم نگاهی به مسیر پیش روی ایران در حوزه علم و فناوری است و تصویر الهام‌بخشی است که با توجه به پیشرفت‌های اخیر می‌توان انتظار داشت.


انتهای پیام/4084/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته