دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 دی 1397 - 10:09
دهبیدی‌پور خبر داد:

رونمایی از اطلس سرمایه‌گذاری ناحیه نوآوری شریف در سال آینده

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف گفت: اردیبهشت‌ماه ۹۸ از اطلس سرمایه‌گذاری ناحیه نوآوری شریف رونمایی می‌شود.
کد خبر : 352385

گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مجید دهبیدی‌پور در رویداد ناحیه نوآوری شریف که صبح امروز در سالن جابربن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، گفت: بیش از دو دهه است که در اطراف دانشگاه شرکت‌ها فعالیت خود را شروع کردند و ناحیه نوآوری شریف با استقرار ۴۵۰ شرکت موجب اشتغال سه هزار نفر شده است.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف گفت: اردیبهشت‌ماه ۹۸ از اطلس سرمایه‌گذاری ناحیه نوآوری شریف رونمایی می‌شود. همچنین با تکمیل برج فناوری طرشت ۱۲۵ شرکت فناورانه مستقر می‌شوند و به‌این‌ترتیب ۱۵۰۰ نفر مشغول به کار می‌شوند.


وی در ادامه بیان کرد: یکی از برنامه‌های مهم که در دانشگاه صنعتی شریف دنبال می‌شود استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی است. در شهر تهران به‌عنوان یک شهر نوآور پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و دانشگاه شریف وجود دارد و همچنین کارخانه نوآوری شریف و برج فناوری امیرکبیر در کنار پارک فناوری پردیس فعال است. در ناحیه نوآوری شریف شرکت‌هایی از دل دانشگاه بیرون آمده و در کنار شرکت‌های تأمین‌کننده و ارائه دهنده خدمات حضور دارند. همچنین محل‌هایی برای تجمیع شرکت‌ها وجود دارد که برنامه داریم تمامی شرکت‌ها را در این محل‌ها مستقر کنیم. 


وی افزود: از ویژگی‌های منحصربه‌فرد ناحیه نوآوری شریف می‌توان به دسترسی داشتن به زیرساخت حمل و نقل در یکی از بهترین نقاط تهران اشاره کرد. در کنار آن نزدیکی به دانشگاه شریف و استقبال استارت‌آپ‌ها از شرکت‌های این ناحیه به منحصربه‌فرد بودن این ناحیه کمک کرده است.


رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف اضافه کرد: هفت شتاب‌دهنده و سرمایه‌گذار خطرپذیر در این ناحیه حضور دارند و حدود 3 هزار نفر در ناحیه نوآوری شریف و در 450 شرکت مشغول به‌کار هستند. در این ناحیه به سه فاکتور زندگی، تفریح و کار برای مردم مستقر در منطقه توجه شده است.


وی ادامه داد: استفاده از المان‌های شهری، حضور رهبران نوآوری و وجود مشوق‌های خاص دولتی از دیگر ویژگی‌های این ناحیه به‌شمار می‌رود. همچنین طرح شناسایی املاک منطقه برای استقرار شرکت‌ها را در دستور کار داریم تا اطلاعات برای متقاضیان استقرار شرکت داده شود. در برج فناوری طرشت نیز پس از احداث، شرکت‌ها می‌توانند مستقر شوند. 


ده‌بیدی‌پور در پایان خاطرنشان کرد: طراحی 30 بستر سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی پنج مرکز نوآوری باعث می‌شود تا مجموع تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان از مرز 500 عبور کند.


انتهای پیام/4060/4085


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب