اعطای جایزه بیستوچهارمین جشنواره علوم پزشکی رازی به لاریجانی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، آیین تجلیل از برگزیدگان بیست و چهارمین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی صبح امروز 24 دیماه سال 1397 با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور، سورنا ستاری معاون علمی رئیسجمهور، سعید نمکی سرپرست وزارت بهداشت، رضا ملکزاده معاون تحقیقات و فناوری علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و باقر لاریجانی معاون آموزشی وزیر بهداشت و جمع کثیری از محققان و برگزیدگان حوزه سلامت کشور برگزار شد که در آن از 11 برگزیده حقیقی و 18 برگزیده حقوقی این جشنواره تقدیر شد.
در فهرست برگزیدگان بیست و چهارمین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم بهعنوان برگزیده مراکز تحقیقات بالینی دارای ردیف مستقل بودجه و مرکز تحقیقات بیماریهای غیر واگیر بهعنوان برگزيده مراکز تحقیقات بالینی بیش از سه سال فعالیت کشور انتخاب شدند.
پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم با در اختیار داشتن یک ربع قرن سابقه در عرصه پژوهش پزشکی کشور در قالب 13 مرکز تحقیقاتی توانسته است به کمک اعضای هیئتعلمی و پژوهشگران کارآمد در مسیر رشد و بالندگی قرار گرفته و بهعنوان قطب علمی منتخب کشور در حوزه بیماریهای غدد در کشور شناخته شود و دستاوردهای بسیاری را در حوزه پژوهش و آموزش در بیماریهای غیرواگیر محقق کند.
تعداد مقالات منتشرشده توسط پژوهشگران این پژوهشگاه بالغ بر 2 هزار و 300 مقاله بوده است و شاخص H آن 71 است که در آن میان 18 مقاله پراستناد و هفت مقاله داغ به چشم میخورد.
همچنین، حدود 10 درصد انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال گذشته توسط محققان این پژوهشگاه انتشار یافته است و در سال 2018 از میان 14 مقاله پر استناد دانشگاه، پنج مقاله توسط محققان وابسته به پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم نگاشته شده است.
این پژوهشگاه در سالهای اخیر به موفقیتهای بسیاری دست یافته است که از آن میان میتوان به دریافت گرنت طرح افق 2020 اتحادیه اروپا و همکاری با کنسرسیومی اروپایی با موضوع ساخت دستگاه قابلحمل و دقیق برای شناسایی افراد در معرض استئوپروز و شکستگیهای ناشی از آن، دریافت مدال کمیته انجمنهای ملی بنیاد بینالمللی پوکی استخوان، همکاری در تدوین سند بیماریهای غیرواگیر کشور، چاپ اطلس ملی عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر در کشور و همچنین تدوین چارچوب ملی ارائه خدمت در بیماری دیابت و تدوین نقشه راه پژوهش دیابت کشور نام برد.
همچنین، مرکز تحقیقات بیماریهای غیر واگیر منتخب مراکز تحقیقات بالینی بیش از سه سال فعالیت کشور بهعنوان یکی از مراکز تحقیقاتی وابسته به این پژوهشگاه به تولید و جمعآوری شواهد موردنیاز برای سیاستگذاری مؤثر و عادلانه در حوزه سلامت در سطح ملی و بینالمللی اشتغال دارد.
این مرکز بهعنوان مرجعی علمی، پیشرو، نوآور اقدام به جمعآوری گسترده ی تمامی اطلاعات قابلاستفاده در کشور از طریق انجام مطالعات مرور نظاممند و دستیابی به مطالعات ملی و فروملی کرده است تا با کمک اطلاعات بسیار محدود و با استفاده از دانش تخصصی کمی و مدلسازی، اقدام به تخمین وضعیت بیماریها، عوامل خطر و سوانح و حوادث در کشور کنند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/