تبیین استراتژیهای تجاری با ریاضی توسط محققان دانشگاه آزاد اسلامی
بهگزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، چرخهای توسعه پایدار کشور با تلاش پژوهشگران توانمند ایرانی بهسرعت درحال چرخش است. دانشگاه آزاد اسلامی در این بین، با وجود ظرفیت عظیم نیروی دانشگاهی، تجهیزات و آزمایشگاههای با کیفیت و دانشجویان و اعضای هیئتعلمی، در به حرکت درآوردن چرخ توسعه علمی کشور، نقش مؤثری ایفا میکند.
سمیه ممیزاده در گفتگو با خبرنگار آنا با اشاره گستره فعالیت واحد فناور پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اين واحد فناور در حوزه رياضيات كاربردی و تلفيق آن با صنعت، خدمات و ديپلماسی تجاری فعاليت میكند. اين فعاليت به آرايش و چيدمان زنجيره تأمين، لجستيك، بحرانسازی و بحرانشناسی در شاخههای صنعتی با ترفندهای رياضی معطوف شده است. از جمله مشتريان اين واحد فناور میتوان به وزارت صنعت، معدن و تجارت، شهركهای صنعتی، سازمان ملل، بانك مركزی، بانك رفاه و بيمه اشاره كرد.
ممیزاده ادامه داد: اکنون بهطور مستقیم 9 نفر در قالب یک تیم نرمافزاری، یک تیم تحلیلگر مباحث بحرانشناسی، گروهی برای مذاکرات و چانهزنی و دیپلماسی تجاری با نظریههای ریاضی و گروهی نیز در زمینه زنجیرههای تعمیم و لجستیک معکوس، بهینهسازی و پسابهای صنعتی و بازیافت آب فعالیت میکنند. همچنین گروهی برای محاسبه و معرفی ترفندهای علمی ریاضی برای استحصال حداکثر سود و کمترین هزینه برای اهالی صنایع، ارائه خدمات میکنند.
سرپرست واحد فناور پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به توسعه خدمات واحد فناور، اظهار کرد: در راستای تقویت دیپلماسی تجاری در گفتمان امور خارجه کشور، جلساتی با سفارتخانهها و رایزنها برنامهریزی شده است. نزدیک به 60 درصد مراودات سفارتها با پیشفرضها و دیدگاههای دیپلماسی تجاری و نظریه بازیها شکل گرفته است که بهدنبال توسعه آن در دیپلماسی کشور هستیم.
ممیزاده افزود:گسترش فعالیتها در زمینه لجستیک معکوس نیز مدنظر تیم تحقیق و توسعه بوده که در رابطه با چرایی انباشت محصولات تولید شده روی دست مشتری، توزیع کننده و تولید کننده تحقیق میکند. بهبیانی دیگر، بازیافت و برگشت کالا به نقطه اول مورد بحث قرار میگیرد.
این فناورِ پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: اهالی صنعت مقداری از دانشگاهیها گریزان بوده و در برابر برقراری ارتباط با دانشگاه و مراکز آموزش عالی جبهه میگیرند و این یکی از نقاط خلأ در زنجیره کسب و کار دانشبنیان کشور است.
فارغالتحصیل واحد تهران مرکزی بیان کرد: اکنون با برگزاری کارگاههای آموزشی و کاربردی در سطح شهرکهای صنعتی و ایجاد ارتباط بین تیمهای تحقیق و توسعه و صنایع، به نقطه مطلوبی از عارضهیابی نائل شدهایم.
ممیزاده در پایان با ذکر توصیههایی به ایدهپردازان و دانشجویان خلاق، گفت: ایدهپردازان و نخبگان دانشگاهی باید نیازهای پنهان مشتری از بین تمام اقشار جامعه، اقشار ضعیف و اقشار ثروتمند را مورد مطالعه قرار داده و کشف کنند.پس از شناسایی این نیازها، میتوانند با ایجاد شبکه و بازار، کسب و کاری علم محور و دانشبنیان ایجاد کنند.
انتهای پیام/4116/خ
انتهای پیام/