تولید دستگاهی برای درمان بیشفعالی کودکان در دانشگاه آزاد باراجین
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و محصولاتی که در آن عرضه شد نشان داد محققان، پژوهشگران و مخترعان واحدهای دانشگاه آزاد سراسر کشور به پیشرفت قابل توجهی دست یافته و فعالیتهای تأثیرگذاری در حوزه فناوریهای نوین انجام دادهاند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین محصول فناورانه قابل توجهی در این نمایشگاه عرضه کرده است.
تولید دستگاهی برای درمان بیشفعالی
فائزه اسدی فارغالتحصیل مقطع ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در رشته مهندسی برق و الکترونیک در گفتگو با خبرنگار آنا، درخصوص دستاوردهای تیم تحقیقاتی این واحد دانشگاهی در نمایشگاه پژوهش، فناوری و فنبازار گفت: طرح تیم ما در حوزه نئوروفیدبک است. این طرح موجب ساخت دستگاهی شد که نوعی بازی سختافزاری است برای درمان مشکلات افرادی که تمرکز ندارند و یا به بیشفعالی دچار شدهاند.
وی در خصوص عملکرد این دستگاه توضیح داد: افراد دچار مشکلات نداشتن تمرکز با بازی کردن میتوانند مشکل خود را درمان کنند چرا که این بازی به شکل فوتبالدستی است و برای زدن شوت فرد باید ذهن خود را متمرکز کند.
در ادامه گفت: این محصول برای محدوده سنی کودکان چهار تا ۱۳ سال است چرا که مشکل عدم تمرکز و بیشفعالی در بین کودکان زیر ۱۲ سال شایع است و اکثر روشهای درمانی برای این مشکل بهصورت نرمافزاری و با هزینه بالا صورت میگیرد اما محصول ما یک محصول سختافزاری و با هزینه بسیار کمتر است.
اسدی در ادامه بیان کرد: برای تجاری شدن این محصول به دنبال سرمایهگذار هستیم و این محصول میتواند کمک ویژهای به اقتصاد کشور کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این دستگاه توسط تیمی چهارنفره در مرکز فناوری سینتک تولید شد.
انتهای پیام/۴۰۸۵/پ
انتهای پیام/