دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر علوم در جمع خبرنگاران:

بودجه سال آینده وزارت علوم برای طرح‌ها کافی نیست

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مجموع بودجه وزارت علوم در سال آینده کافی نیست اما به‌دلیل مشکلات بودجه‌ای اعتراضی نمی‌کنیم.
کد خبر : 347016

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، منصور غلامی در حاشیه دومین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور که صبح امروز در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، در خصوص جلسه دیروز با معاون اول رئیس جمهور توضیح داد: تلاش کردیم تا ارتباط با دولت را گسترش دهیم و در دانشگاه‌های بزرگ خوشه‌های علمی در بخش‌های تخصصی ایجاد شده است که در این خوشه‌ها مباحث مختلف تحلیل می‌شود و گزارش‌های آنها به دولت و معاون اول رئیس جمهور و نهادهای مرتبط منتقل می‌شود.


وی تأکید کرد: بخشی از این خوشه‌های علمی در حوزه اقتصاد و رسانه است که با معاون اول رئیس‌جمهوری، جلسه‌ای در این خصوص برگزار شده و ایشان استقبال کردند که امیدواریم این حرکت با قوت ادامه پیدا کند.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: دیروز سه بخش مورد بررسی قرار گرفتند و موضوعات و چالش‌ها نیز مورد دغدغه‌های ماست. بخشی از این خوشه‌ها به برنامه‌ریزی ارتباط صنعت و دانشگاه اختصاص دارد و درواقع پروژه‌های تحقیقاتی بزرگ توسط دانشگاه‌ها انجام می‌شوند.


غلامی در خصوص پروژه‌های تحقیقاتی توضیح داد: اعداد و ارقام این پروژه‌ها مورد توجه بوده و برای مثال تالاب انزلی و پاک‌سازی آن بدون تخریب، به بودجه‌ای نزدیک به یک هزار میلیارد تومان احتیاج دارد.


وی درباره بودجه پژوهشی وزارت علوم در سال آینده نیز توضیح داد: این بودجه نیز بودجه زیادی نیست اما وزارت علوم آمادگی دارد تا فعالیت‌های تحقیقاتی با تمام سازمان‌ها و ارگان‌ها انجام دهد.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص مجموع بودجه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال آینده تصریح کرد: بودجه مانند سال گذشته بودجه ناچیزی است که طرح‌های این وزارتخانه را کفایت نمی‌کند اما به‌دلیل آنکه از وجود مشکلات بودجه‌ای در کل کشور اطلاع داریم، اعتراضی نمی‌کنیم.


وی اضافه کرد: در ارزیابی ارتباط صنعت و دانشگاه باید قدردان اساتید دانشگاه‌ها باشیم. البته باید این ارتباط گسترش پیدا کند. ارزیابی ما در صنعت این است که محدودیت‌هایی وجود دارد اما برای ایجاد فناوری جدید و همچنین رویکردهای سنتی آموزش بسیاری از اساتید فقط به تربیت آموزشی فکر می‌کنند و سراغ صنعت نمی‌روند.


وی در پایان در خصوص مؤسسات اعزام به خارج از کشور هشدار داد: هیچ نیازی نداریم تا دانشجویان به خارج و کشورهایی که سطح علمی پایین‌تری از ما دارند برای تحصیل مهاجرت کنند اما اگر آنها خودشان میل به این کار دارند، به ما ارتباطی ندارد ولی برای پرداخت ارز مقرر شد تا دانشجویانی که در مراکز مورد تأیید وزارت علوم تحصیل می‌کنند با بازگشت آنها به کشور موافقت می‌شود.


انتهای پیام/4085/4107/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب