استعفای اعضای شورای صنفی/ مسئولان از مسائل دانشجویان غافلاند
سید علی انوریه در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: دانشجو به خاطر درس وارد دانشگاه شده است و باید تمام برنامههای آن بر پایه یک محور آموزشی باشد که در غیر این صورت موفق نخواهد بود. چون به این موضوع توجهی نمیشود شاهد بروز مشکلاتی در حوزههای آموزشی هستیم.
وی افزود: دغدغه اصلی دانشجویان، خوابگاه و تغذیه و موارد اینچنینی نیست، اغلب مشکلات موجود در دانشگاهها معطوف به مسائل آموزشی است که متأسفانه در آییننامه شورای صنفی-دانشجویی بهصورت مبهم به این موضوع پرداختهشده است و خطوط قرمزی برای بررسی و رسیدگی به مسائل آموزشی تعیین شده است.
این فعال دانشجویی ورود شورای صنفی-دانشجویی به مسائل آموزشی دانشگاه را جزئی از وظایف این شورا دانسته و گفت: ورود شورای صنفی به مسائل آموزشی نباید بهعنوان بیاحترامی به اساتید تفسیر شود. متأسفانه برخی از مدیران و مسئولان دانشگاهها از ورود شورای صنفی به مسائل آموزشی برداشت دیگری میکنند و این را بیاحترامی به استاد معنی کرده و از پرداختن به این موضوع جلوگیری میکنند. شورای صنفی دراینباره به وظایف خود واقف بوده و به بخشی از مواردی که در حوزه اختیارات کارشناسان آموزشی و اعضای هیئتعلمی است ورود نمیکند.
دانشجوی رشته مهندسی برق دانشگاه اصفهان تشریح کرد: شورای صنفی میتواند نحوه ارائه خدمات آموزشی را پیگیری نماید، این موضوع بهصورت نامفهوم در آییننامه شورای صنفی-دانشجویی مطرحشده است که در این خصوص برخی تفاسیر غلطی دارند و نحوه رسیدگی به خدمات آموزشی را رسیدگی به صندلیهای شکسته، وایت برد و... میدانند، این تفاسیر برای وظایف شورای صنفی-دانشجویی ناپسند است.
وی گفت: در بحث آموزشی باید نظر دانشجویان را خواست و براساس مطالبات دانشجویان برنامهریزی کرد که در غیر اینصورت شورای صنفی معنا و مفهومی ندارد.
انوریه ادامه داد: شورای صنفی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان به این دلیل استعفا کردند که هیچ توجهی به مسائل آموزشی و صنفی آنها نشده و از شورای صنفی بهعنوان نیروی اجرایی استفاده میشود. اگر قرار باشد به این شکل خطوط قرمز دور شورای صنفی بیشتر شود همان بهتر که شورای صنفی نباشد.
دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: با توجه به رونوشتهای استعفانامه شورای صنفی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان بنده بهعنوان دبیرکل شورای صنفی این دانشگاه وظیفه دارم موضوع را به اطلاع مسئولان دانشگاه برسانم و موارد را به همراه مسئولان بررسی نماییم، اگر قابل حلوفصل باشد میشود با استعفای اعضا مخالفت کرد و به ادامه همکاری دلگرم شد. اما اگر قرار باشد موضوع طبق روال قبل پیش برود و به مطالبات دانشجویان بیتوجهی شود، مشکلساز خواهد شد.
وی در پایان گفت: شورای صنفی پرچمدار دانشجویان است و اگر قرار باشد شورای صنفی مورد بیتوجهی قرار بگیرد و سلسله مراتب برای پیجویی و مطالبات دانشجویان رعایت نشود، دانشگاه باید به بدنه دانشجویی پاسخگو باشد.
انتهای پیام/4108/ 4107/پ
انتهای پیام/