دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
امیر سیاری:

برای اینکه دانش را از رکود دور نگاه داریم باید مدام پژوهش کنیم

دریادار سیاری تأکید کرد: بدون پژوهش رکود در دانش را خواهیم داشت پس برای اینکه دانش را از رکود دور نگاه داریم باید مدام پژوهش کنیم.
کد خبر : 346723
716853.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری صبح امروز در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش که در دانشگاه دافوس ارتش برگزار شد، گفت: پژوهش در اسناد بالادستی ما دارای اهمیت بسیاری دارد که اسناد بالادستی ما شامل قرآن کریم و سیره ائمه (ع) هستند و در مقاطع مختلف تاریخ کشورمان مشخص است وقتی به پژوهش متوسل شده‌ایم به پیشرفت‌هایی دست یافته‌ایم.


وی با بیان اینکه با تمرکز بر پژوهش شاهد پیشرفت کشورمان خواهیم بود، تصریح کرد: دانایی یکی از ابزارهای پیشرفت و تعالی جامعه است و هر جامعه‌ای که عقب‌افتاده است، نشان می‌دهد که آن جامعه دانایی ندارد و این دانایی با تکیه بر علم به دست می‌آید و خود علم هم از پژوهش و تحقیق حاصل می‌شود.


معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: هیچ سازمان و کشوری بدون تحقیق و پژوهش رشد و پیشرفت نمی‌کند و هیچ کشوری صاحب ثروت نمی‌شود اگر پژوهش وجود نداشته باشد.


سیاری افزود: پایه همه پیشرفت‌ها، علم، دانش و پژوهش است، لذا بدون پژوهش رکود در دانش را خواهیم داشت پس برای اینکه دانش را از رکود دور نگاه داریم باید مدام پژوهش کنیم.


سیاری با بیان اینکه هر پیشرفت و توسعه پایداری ریشه در پژوهش دارد، افزود: امروز برای اداره جامعه دیگر نمی‌توانیم خیلی سعی و خطا کنیم بلکه باید با پژوهش و تحقیق کار را پیش ببریم و اگر هم مدیری سلیقه‌ای در مدیریت خود دارد باید این سلیقه متکی بر پژوهش باشد در غیراین صورت هزینه‌ها هدر می‌روند.


رئیس ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران تحقیق و پژوهش را محور اصلی کار سازمانی عنوان کرد و گفت: ما در عصری زندگی می‌کنیم که آینده ما با عدم قطعیت روبه‌روست و در نهایت اگر هم خیلی تحقیق کنیم خواهیم توانست برخی اتفاقات را پیش‌بینی کنیم که در آینده بعضی اتفاقات خواهد رخ داد و اگر می‌خواهیم آینده خوبی داشته باشیم باید مدام تحقیق و پژوهش کنیم.


وی با اشاره به سرعت پیشرفت علم و فناوری در جهان کنونی تصریح کرد: در جهان کنونی باید هدف‌گذاری داشته باشیم و درست حرکت کنیم و همچنین اگر ملتی روندی را امروز نتواند تولید کند، قطعاً تابع دیگران خواهد شد.


سیاری ادامه داد: امروز باید شناخت صحیحی از آینده داشته باشیم و وقتی آینده را شناختیم باید نقشه راه برای آن ترسیم کنیم و بر اساس این نقشه راه حرکت کنیم.


وی با بیان اینکه نیازها باید شناسایی شود، افزود: اگر شناسایی درستی در این خصوص صورت بگیرد خواهیم توانست با تحقیق و پژوهش این نیازمندی‌ها را برطرف کنیم و در نیروهای مسلح اگر علم، سلاح و تاکتیک‌ها عاریه‌ای باشند، امنیت عاریه‌ای خواهیم داشت و امنیت عاریه‌ای هم امنیت جزرومد است و کشورهایی که امنیت عاریه‌ای داشته‌اند، امنیت شکننده خواهند داشت، زیرا این امنیت از سوی کشورهای دیگر تأمین می‌شود و هر موقع بخواهند این امنیت را می‌گیرند و می‌دهند.


رئیس ستاد ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران امنیت عاریه‌ای را نمی‌خواهد، تصریح کرد: ما می‌خواهیم امنیت متکی به داخل داشته باشیم و در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی به کوری چشم دشمنان به توانمندی‌های خوبی در حوزه دفاعی دست یافته‌ایم و در بهمن ماه نمایشگاه‌های دستاوردهای دفاعی تشکیل خواهد شد.


سیاری با بیان اینکه وقتی من در نیروی دریایی حضور داشتم خیلی از پیشرفت‌های دفاعی سایر حوزه‌ها اطلاعی نداشتم اما امروز با حضورم در ستاد ارتش شاهد توانمندی‌های سایر نیروهای ارتش هستم و گفت: امروز با اتکا به خودمان و فرمان حضرت امام (ره) به توانمندی‌های دفاعی رسیده‌ایم و توانستیم ناوشکن‌های سهند و جماران را تولید کنیم و باید در اینجا بگویم که عنوان ناوشکن جماران بر اساس اندیشه‌های امام خمینی (ره) انتخاب شد.


معاون هماهنگ‌کننده ارتش تصریح کرد: امروز نیروهای مسلح کشورمان تابع بودن را ننگ می‌دانند و با توجه و اهمیتی که به استقلال فکری دارند، تابع نیستند و استقلال دارند. باید تلاش کنیم تا به مرجعیت علمی تبدیل شویم تا بر اساس فرمایشات رهبری معظم انقلاب اسلامی کشورهای دیگر برای بهره بردن از مرجعیت علمی ایران به سمت فراگیری زبان فارسی روی بیاورند.


انتهای پیام/۴۰۷۹/4071/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب