دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 آذر 1397 - 17:12
کریمی:

16 آذر نماد استکبار ستیزی دانشجویان است

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی گفت: بعد از واقعه 16 آذر نمود بیرونی جریان دانشجویی نمایان شد.
کد خبر : 330799
_L3H4381.jpg

مجید کریمی در نشست خبری دبیران تشکل‌های جامعه اسلامی دانشگاه‌های تهران که عصر امروز در خبرگزاری آنا برگزار شد با اشاره به تاریخچه 16 آذر اظهار کرد: جنبش دانشجویی از واقعه‌ای که در سال 1332 رخ داد و چند تن از دانشجویان در اعتراض به ورود ریچارد نیکسون به ایران به شهادت رسیدند، قوت و شکل جدی‌تری به خود گرفت. قبل از آن هم جنبش دانشجویی مجموعه و گروه‌های دانشجویی به صورت آزاد فعالیت می‌کردند اما بعد از این واقعه نمود بیرونی جریان دانشجویی و استکبارستیزی دانشجویان نمایان شد.


وی ادامه داد: متأسفانه برخی هنوز همین انتظار را از جنبش دانشجویی دارند که دانشجو در شرایط خفقان کف خیابان حضور پیدا کرده و فریاد بکشد. این انتظار غلطی است که از دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی در شرایط فعلی وجود دارد.


کریمی افزود: برخی موجودیت جنبش دانشجویی را تنها در فریاد زدن یا اعتراض‌های خیابانی و مصاحبه‌های جنجالی می‌دانند و همچنان تصور این است که دانشجو در جمهوری اسلامی هم باید رفتار جنبش دانشجویی پیش از انقلاب را داشته باشد.


دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در ادامه نشست درباره تأثیرگذاری جنبش دانشجویی عنوان کرد: از زمانی که تأثیر رسانه در میان مردم شدت گرفت اثرگذاری جنبش دانشجویی کاهش یافت و از رسانه‌ها عقب ماند. جنبش دانشجویی وقتی رسانه ندارد نمی‌تواند در برهه‌های حساس در جامعه داشته باشد.


وی افزود: اعضای جنبش دانشجویی و همچنین مجموعه‌های خارج از دانشگاه مقصر افول تشکل‌ دانشجویی در اثرگذاری میان مردم هستند. جنبش دانشجویی باید دنبال پیشگیری باید تا درمان. وقتی لایحه‌ای تصویب شد که اتفاقی در کشور رخ داد قطعاً عکس‌العمل تأثیرش از خود رخداد کمتر است به همین جهت باید دنبال پیشگیری باشد.


کریمی با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبری از تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد: ایشان در بیاناتشان در دیدار با دانشجویان همواره از تشکل‌ها خواسته است که صرفاً به دنبال جذب تعداد نباشند و در پی افزایش مخاطب باشند. سعی کرده‌ایم در خصوص افزایش مخاطب در دانشگاه شهید بهشتی اقدامات و فعالیت‌هایی انجام بدهیم. نکته مهم دیگری که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید داشتند کرسی‌های آزاداندیشی است. سعی کرده‌ایم برای برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی صرفاً  رو به مناظره نیاوریم و با دعوت از کارشناس و بحث آزاد میزگردهایی بین دانشجویان برگزار کنیم.


دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در پایان نیز در پاسخ به اینکه تفاوت جامعه اسلامی با تشکل‌های دانشجویی دیگر چیست عنوان کرد: جامعه اسلامی از فضای بازتری نسبت به دیگر تشکل‌ها برخوردار است. همچنین جامعه اسلامی بیشتر به دنبال جذب مخاطب است تا جذب اعضا. سومین نکته هم بر موضوع چرخه‌ای است که در جامعه اسلامی رخ می‌دهد. در تشکل‌های دیگر دبیر یا اعضای اصلی چندین ترم ثابت هستند اما جامعه اسلامی دارای چرخه‌ای است که به سرعت اعضای آن تغییر می‌کند. 


انتهای پیام


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب