دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 آذر؛

هفتمین دور گفتگو دینی ایران و کره‌جنوبی برگزار می‌شود

هفتمین دور گفتگوی دینی ایران و کره‌جنوبی با عنوان «دین و محیط زیست»، 14 آذر به میزبانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود.
کد خبر : 330720
888_407478.jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دور هفتم گفتگوی دینی مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با کنفرانس ادیان برای صلح کره‌جنوبی با عنوان «دین و محیط زیست» در روز چهارشنبه، 14 آذر  ساعت 14 در محل حوزه ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود.


در این دوره از گفتگوهای دینی با کره‌جنوبی، هیأتی متشکل از کشیش كیم تی سونگ، جونگ گك، پارك هیوندو، یانگ دئوگ چانگ و خانم آن هیون می، از اندیشمندان مسیحی کاتولیک و بودایی از این کشور به سرپرستی اسقف اعظم كیم هی جونگ، رئیس کنفرانس مذکور و اسقف اعظم کره جنوبی و اندیشمندان مسلمان از جمهوری اسلامی ایران حضور می‌یابند.


 اولین دور گفتگوی دینی با عنوان «جوامع دینی در رویارویی با چالش‌های سكولاریسم» آذرماه 1390 در مؤسسه پژوهشی حكمت و فلسفه ایران برگزار شد و دور پنجم گفتگوها  با عنوان «دین؛ صلح و امنیت جهانی» اسفندماه 1394 در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.


همچنین، ششمین دور مذاکرات دینی مرکز بین‌المللی گفتگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با کنفرانس ادیان برای صلح کره‌جنوبی، با عنوان «نقش معنویت در زندگی بشر» به میزبانی شهر سئول برگزار شد.


آشنایی با «كنفرانس ادیان برای صلح كره»(KCRP)


كنفرانس ادیان برای صلح كره (KCRP) نمایندگی «كنفرانس آسیایی ادیان برای صلح» (ACRP) در كشور كره جنوبی است. ایده تشكیل «كنفرانس آسیایی ادیان برای صلح» در دومین مجمع كنفرانس جهانی دین و صلح در سپتامبر سال 1974 میلادی در بلژیك مطرح شد، كه هیأت‌هایی از آسیا در مجمع مذكور حضور داشتند.


كنفرانس آسیایی ادیان برای صلح (ACRP) با عضویت 16 كشور در منطقه آسیا و اقیانوس آرام شامل استرالیا، نیوزیلند، بنگلادش، چین، كره شمالی، هند، اندونزی، مغولستان، ژاپن، جمهوری‌كره، نپال، پاكستان، فيليپين، سنگاپور، سری‌لانكا، تایلند و كلمبیا تشكیل و اولین گردهمایی اعضا سال 1976  با حضور 400 نفر از 17 كشور جهان و  نمایندگانی از 10 دین در سنگاپور برگزار شد.


هدف از تشكیل كنفرانس مذكور ترویج صلح، عدالت و كرامت انساني بین ادیان در آسیا و ایجاد انگیزه در مردم آسیا و منطقه اقیانوس آرام در جهت تلاش برای صلح  ذكر شده است.


انتهای پیام/4090/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته