تأسیس باشگاههای تخصصی در دستور کار واحد علوم و تحقیقات
امیر خسروجردی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره حمایت از پژوهشگران و پایاننامههایی که قابلیت تجاریسازی و تولید ثروت دارند،گفت: تصویب موضوع و چگونگی انتخاب اساتید راهنما و مشاوران خارج از اختیارات باشگاه پژوهشگران بوده ولیکن اخیراً بخشنامه حمایتی از پایاننامههایی که رو به تجاریسازی و تولید ثروت باشند، ابلاغ شده است.
وی افزود: دانشجویان تحصیلات تکمیلی باید دغدغههای صنعت و جامعه را درک کرده و موضوعاتی در راستای رفع معضلات آن انتخاب کنند، دیدگاههای مدرکگرایی و رفع تکلیفی نمیتواند به کارآفرینی و خلق آثار علمی با کیفیت منجر شود.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات با اشاره به لزوم کاربردی شدن موضوعات پایاننامهها در دانشگاه، تصریح کرد: برای حل این موضوع باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان شروع به برگزاری استارتآپهای کاربردی کرده است که از دل همین جلسات، موضوعات ارزشآفرین و تجاری انتخاب و مورد حمایت قرار میگیرند.
وی افزود: دانشگاهها بایستی محوریت درآمدهای خود را از دانشجو خارج کرده و به سمت اقتصاد دانشبنیان حرکت کنند و از امر ارتباط با صنعت غافل نمانند.
خسروجردی با اشاره به لزوم تلاش واحدهای دانشگاهی برای کاهش وابستگی به شهریه دانشجو، عنوان کرد: ایجاد و تأسیس باشگاههای تخصصی در دستور کار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات قرار گرفته است که اساس کار آنها بر روی ارائه طرحهای کسبوکار و درآمدزایی است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات با اشاره به ایجاد و تأسیس باشگاههای تخصصی در این واحد گفت: یکی از باشگاههای تخصصی که در واحد علوم و تحقیقات شروع به فعالیت خواهد کرد، در حوزه «خدمات انرژی» بوده که با مشارکت دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات در شرف تاسیس است.
انتهای پیام/پ
انتهای پیام/