استکبار داخلی خطرناکتر از استکبار خارجی است
احمدرضا حجتیپور در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکلهای دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره اقدام دانشجویان برای تسخیر لانه جاسوسی اظهار کرد: باید شرایط حاکم در آن برهه زمانی را بررسی کرد. از یک سو به برکت انقلابی مردمی، نظامی نوپا شکل گرفته بود که آمریکا به هیچ عنوان قصد قبول خواست ملت ایران را نداشت و درست در نقطه مقابل اراده مردم حرکت و اموال ملت ایران را بلوکه و از انتقال شاه به خاک ایران امتناع میکرد.
وی افزود: از سوی دیگر دولتی بر سر کار بود که با خواست مردم و آرمانهای انقلاب زاویه داشت؛ از ملاقاتشان با مقامات آمریکایی گرفته تا اظهار نظرها و رفتارهای مغایر با دولت اسلامی مطلوب مردم و طراز انقلاب.
عضو شورا مرکزی اتحادیه دفتر تحکيم وحدت عنوان کرد: حرکت جنبش دانشجویی در واقع ادامه مبارزهای بود که از 15 خرداد سال 42 به رهبری حضرت امام(ره) آغاز شد. دانشجویان در طول سالهای مبارزاتیشان به این نتیجه رسیده بودند که معلمی آگاهتر و دلسوزتر از حضرت امام ندارند.
این فعال دانشجویی ادامه داد: در روزهای منتهی به تسخیر سفارت آمریکا، بیانات امام خمینی(ره) و مخاطب قرار دادن آمریکا توسط ایشان رنگ و بوی دیگری به خود گرفته بود، امام(ره) صراحتاً عنوان میکردند که هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید. در آن برهه حساس که دانشجویان از طرفی خود را موتور محرک و قوه فعال جامعه میدانستند و از طرف دیگر انقلاب نوپای خود را در خطر کودتا و یا استحاله میدیدند، تصمیم گرفتند یک حرکت اساسی را زمینهسازی کنند.
حجتیپور خاطرنشان کرد: هنوز ماجرای کودتای 28 مرداد و بازپسگیری آن جنبش مردمی، از خاطر دانشجویان و مردم پاک نشده بود. دانشجویان مسلمان که آمريکا را مظهر تمام و کمال استکبار میدیدند و ریشه همه عقبماندگیها و توطئهها را رژیم ایالات متحده میدانستند تصمیم گرفتند که انقلابشان را بیمه کنند.
وی گفت: با تسخیر سفارت آمریکا و دست یافتن به اسنادی از قبیل سعی در جدایی قومیتهای مختلف از جمله کردهای کردستان و خوزستانیها و همچنین نفوذ در ارتش برای کودتای نظامی و همچنین مشخصشدن مهرههایی مرتبط با سازمان جاسوسی آمریکا که در دل کابینه دولت موقت پست و مقام داشتند، به تمام ذهنیات دانشجویان و مردم جامه عینیت پوشاند که به حق سفارت آمریکا یک سفارت معمول در عرف دیپلماتیک نبود.
عضو شورای مرکزی اتحادیه دفتر تحکيم وحدت شناخت مصادیق استکبار در برهه کنونی را ضروری دانست و گفت: ریشه کلمه استکبار از کبر به معنای خود برتربینی و نوعی تمامیتخواهی است.
حجتیپور با بیان اینکه منطق استکبار، سیریناپذیر است و هر چه مقاومت در مقابلش کمتر باشد، بیشتر میبلعد و فربهتر میشود، گفت: طبیعی است که رفتهرفته جامعهای که مورد هجوم استکبار قرار گرفته است روز به روز ضعیفتر و عقب ماندهتر میشود.
وی با تأکید بر اینکه ماهیت استکبار میتواند در وجود هر حاکمیتی، شخص و یا مجموعهای رسوخ کرده و رشد کند، اظهار کرد: در واقع شخص مسئولی که در دولت اسلامی دارای پست و مسئوليتی است و از اين مقام به نفع پر کردن جيب خود و اطرافيانش سوء استفاده میکند از مصاديق استکبار است، استکبار داخلی که به مراتب خطرناکتر از استکبار خارجی است. در طول حيات حکومت اسلامی چه در زمان پيامبر اکرم(ص) و چه جمهوری اسلامی، همیشه آسیب داخلی استکبار و نفاق بيشتر بوده است.
عضو شورای مرکزی اتحادیه دفتر تحکيم وحدت ادامه داد: مقام مسئولی که در جامعه نااميدی، ضعف و خودباختگی القا میکند، گرای اشتباه میدهد يا با تنبلی و راحتطلبی، معيشت مردم را تحت تأثير قرار میدهد اگر مستکبر نباشد حداقل در پازل آن نقش ايفا میکند.
حجتیپور خاطرنشان کرد: شعار مرگ بر آمريکا پس از 40 سال از عمر انقلاب اسلامی زمانی از مسئولان پذيرفتنی است که رفتارشان هم جهت با کلامشان باشد.
وی افزود: مرگ بر آمريکا در عمل يعنی توجه خاص به ظرفيتهای داخلی، ميدان دادن به نيروی جوان با انگيزه و صد البته شناخت شيطنتهای دشمن خارجی.
عضو شورای مرکزی اتحادیه دفتر تحکيم وحدت با بیان اینکه وظيفه جنبش دانشجویی در دهه اخير سنگين است، گفت: جریان دانشجویی در اوايل انقلاب با فتح لانه جاسوسی نگاه مردم را متوجه استکبار خارجی کرد، بهنظر میرسد در زمان فعلی باید نوک پيکان انزجار مردم را به سمت مالاندوزان وطنی متوجه کند و با آرمانخواهیاش تمام قد پای مطالبات مردم بايستد.
انتهای پیام/4007/پ
انتهای پیام/