دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
قرار شبانگاهی؛

اشکنه، غذای فوری مخصوص دانشجویان خوابگاهی

معرفی یک نوع غذا در روزهای بی‌غذایی در خوابگاه دانشجویی، در ادامه طرز تهیه این غذا را می‌خوانید.
کد خبر : 321832
c4jjdo9fdp5vg35ju7mlm9rr8o5ooo1q.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، غذای دانشجو و زندگی در خوابگاه آدم را به یاد نیمرو، کنسرو لوبیا و ماهی می‌اندازد. خوش‌بینانه‌تر از آن سوسیس-تخم‌‌مرغ است. غذاهایی که چند مشخصه دارند و مهم‌ترین‌ آن سریع پخته شدن، ارزان‌قیمت بودن و در دسترس بودن مواد اولیه‌شان است.


البته برای یک دانشجو زمان هم خیلی مهم است و از آنجایی که دانشجو همه چیز دارد، الا زمان، درست کردن غذاهایی که پخت‌شان بیش از نیم ساعت زمان می‌برد، برایش معقول به نظر نمی‌رسد.


غذاهایی که در ادامه برای دانشجویان خوابگاهی در نظر گرفته‌ایم، حدوداً نیم ساعت آماده می‌شود. آماده‌سازی مواد‌ اولیه در حدود ۱۰ دقیقه و زمان پخت آن در حدود ۲۰ دقیقه زمان‌ می‌برد. اشکنه غذایی است که همراه با نان خورده می‌شود.


مواد لازم برای اشکنه


یک عدد سیب‌زمینی متوسط 


یک عدد پیاز متوسط


دو عدد تخم‌مرغ


به همراه یک قاشق شنبلیله


نمک، زردچوبه و فلفل به اندازه نیاز


طرز تهیه اشکنه


پیاز را با مقدار کمی روغن سرخ کنید و به آن کمی زردچوبه بزنید. پوست سیب‌زمینی را بگیرید، آن را بشویید و کاملاً خشک کنید. سیب‌زمینی را به صورت قطعات نگینی‌شکل خرد، به پیاز سرخ کرده اضافه کنید و آن را کمی تفت دهید.


رب را به سیب‌زمینی اضافه کنید و تفت دهید. مقداری آب به مواد فوق اضافه کنید و بگذارید مایه چند جوش بزند. به آن نمک، فلفل و شنبلیله نرم‌شده را اضافه کنید و بگذارید تا سیب‌زمینی با حرارت ملایم کاملاً بپزد.


تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید تا از سالم بودن آنها مطمئن شوید. سپس آن را داخل اشکنه بریزید می‌توانید مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها یکجا بسته نشود یا اینکه هم نزنید. بعد از 10 دقیقه، اشکنه آماده است.


انتهای پیام/4084/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب