دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ایمانی‌خوشخو:

هدف اصلی‌ دانشگاه استاد فرشچیان استعدادیابی است

رئیس کمیته هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: هدف اصلی‌ دانشگاه استاد فرشچیان استعدادیابی و استعدادپروری با محوریت استادان درجه یک هنر کشور است.
کد خبر : 320373

محمدحسین ایمانی‌ خوشخو در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی‌وهنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به اینکه دانشگاه استاد فرشچیان وظایف بسیار خطیری بر عهده دارد، اظهار کرد: این دانشگاه با حمایت‌های ویژه دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شده و مبنای آن احیای سنت حسنه استاد - شاگردی در حوزه هنر است.


وی ادامه داد: دانشگاه هنرهای اسلامی - ایرانی باید خود را با چارچوب‌های آموزش عالی کشور هم‌راستا کند که با احیای این دانشگاه و تأیید نظام عالی آموزشی، این امر به وقوع خواهد پیوست.


رئیس کمیته هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: استاد فرشچیان  دُرّ دردانه هنر کشور و دنیاست و باید امید داشته باشیم که چنین چهره‌هایی بتوانند در کشور تربیت شوند.


وی درباره اهداف راه‌اندازی این دانشگاه بیان کرد: هدف اصلی‌ این دانشگاه استعدادیابی و استعدادپروری با محوریت استادان درجه یک هنر کشور است که در حیطه هنرهای اسلامی - ایرانی کار می‌کنند.


ایمانی‌ خوشخو با اشاره به ابلاغ اساسنامه این دانشگاه گفت: اساسنامه دانشگاه، این هنرها را در 6 حوزه تعریف کرده که در شروع با هماهنگی‌های به‌عمل آمده با ریاست این دانشگاه و شورای سیاست‌گذاری؛ در سه رشته هنر نگارگری، صنایع دستی و خوش‌نویسی آغاز به‌کار خواهد کرد.


وی در خصوص جذب دانشجو در دانشگاه هنرهای اسلامی - ایرانی بیان کرد: آغاز به کار این دانشگاه از ترم دوم سال‌تحصیلی بوده و برای بهمن‌ماه سال‌جاری دانشجویانی را گزینش خواهد کرد.


ایمانی خوشخو درباره چشم‌انداز و آینده دانش‌آموختگان این دانشگاه توضیح  داد: دانش‌آموختگان این دانشگاه در واقع استادانی با جایگاه‌ رفیع اجتماعی هستند؛ به عبارتی سبک دانشگاه استاد فرشچیان این است که فارغ‌التحصیلان آن استادانی باشند که خود به تربیت شاگردان دیگر بپردازند.


این مقام مسئول ادامه داد: در مسیر تربیتی این دانشگاه،  بعید است که استاد فارغ‌التحصیل دانشگاه هنرهای اسلامی - ایرانی فاقد جایگاهی در جامعه باشد؛ همان‌طور که در گذشته، استادان دارای جایگاه رفیع بودند و جایگاهشان شناخته می‌شد، این دانشگاه نیز قرار است احیاکننده آن سبک‌وسیاق سنتی باشد.


وی در خصوص جذب استاد برای این دانشگاه نوپا توضیح داد: در نظام‌نامه دانشگاه هنرهای اسلامی - ایرانی، شیوه جذب استادان، جذب دانشجو، محتوا، موضوعات و شیوه تدریس همه جدید بوده و اقتباس‌شده از شیوه‌های سنتی است؛ این نظام‌نامه قرار است منطبق با نظام آموزش عالی کشور باشد و ساختار این دانشگاه و نظام‌آموزشی کشور را به یکدیگر نزدیک کند.


ایمانی‌ خوشخو در پایان تأکید کرد: این نظام‌نامه با محوریت ریاست این دانشگاه، کمک شورای سیاست‌گذاری و همکاری  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی چند ماه آینده  تصویب خواهد شد. دانشگاه هنرهای اسلامی - ایرانی استاد فرشچیان ساختار جدیدی دارد و شیوه  جدیدی در نظام آموزشی است.


انتهای پیام/۴۰۸۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب