ماجرای کلاهبرداری 500 میلیونی فروش موبایل
رضا الفتنسب در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا با بیان اینکه ما بهعنوان اتحادیه نمیتوانیم احکام قضایی را اجرا کنیم، گفت: ابزارهای اجرایی به منظور مبارزه با کلاهبرداریهای اینترنتی در اختیار اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی قرار نگرفته است.
وی با اشاره به اینکه آمارها نشان میدهد 95 درصد از کسانی که اقدام به کلاهبرداریهای اینترنتی میکنند پروانه فعالیت در فضای مجازی را ندارند،گفت: متأسفانه فضاهای مجازی همچون تلگرام و اینستاگرام به منظور انجام کلاهبرداریهای گسترده از سوی سوداگران کاملا رصد میشود.
الفتنسب با بیان اینکه مواردی بسیار زیاد در کشور وجود دارد که اقدام به فروش محصولات مختلف همچون گوشی تلفن همراه به قیمتهای پایینتر در فضاهای مجازی میکنند،گفت: در یکی از همین موارد فردی با فروش یک مدل از گوشی با ارزش کمتر از قیمت واقعی آن گوشی در بازار اقدام به کلاهبرداری 500 میلیون تومانی از افراد مختلف کرده بود که خوشبختانه این فرد با تلاش پلیس فتا دستگیر شد.
سخنگوی اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی موضوع سامانه پرداخت پول در خریدهای اینترنتی را بسیار مهم دانست و گفت: به نظر من سامانه شاپرک باید با اتحادیهها و مراکز مجاز به کسبوکارهای اینترنتی ارتباط مستمر داشته باشد تا تراکنشهای مشکوک روزانه مانیتورینگ شود و دیگر شاهد وقوع کلاهبرداریهای گسترده در کشور نباشیم.
انتهای پیام/4083/خ
انتهای پیام/