اینترنت حیوانات در راه است
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از نیواطلس ، تلاشهای بینالمللی برای ردیابی حیوانات حیات وحش در مراحل آخر به سر میبرد. مرکز بینالمللی تحقیقات حیوانات قصد دارد فرستندههای کوچک بیشماری را روی موجودات حیات وحش نصب کند. این هفته نیز فضانوردان آنتن مرکزی شبکه جهانی اینترنت حیوانات را در ایستگاه فضایی بینالمللی نصب میکنند تا تمام اطلاعات مخابرهشده از فرستندهها را جمعآوری کند و برای دانشمندان روی زمین ارسال کند.
در گذشته برای برای ردیابی حیوانات ابتدا آنها را میگرفتند، دستگاههای فرستنده را روی آنها کار میگذاشتند، آزادشان میکردند و پس از مدتی دوباره آنها را میگرفتند تا اطلاعات دستگاه را بازیابی کنند.
دانشمندان از 1980 با استفاده از ماهوارهها حرکت حیوانات حیات وحش را ردیابی کردهاند. آنها از دستگاههایی استفاده کردند که از طریق سیگنالهای رادیویی اطلاعات را مخابره میکرد و تصاویر سریعی از الگوی مهاجرتی آنها به دست میآمد.
با پیشرفت تکنولوژی دستگاههای ردیابی کوچکتر، ارزانتر و دقیقتر و قادر به مخابره اطلاعات بیشتری شدند. حالا دانشمندان دانشگاه ییل، پرینستون و کپنهاگ قصد دارند تا سال 2025 فرستنده بسیار کوچکی توسعه دهند که قابل نصب روی هر نوع حیوانی است. این فرستندهها در کولهپشتیهای خورشیدی قرار میگیرد که حتی ملخها نیز میتوانند آن را حمل کنند. به گفته دانشمندان این فرستنده را میتوان روی موجودات بسیار کوچک مانند خفاش میوه، بچه لاکپشت، طوطی و پرنده آوازهخوان نیز نصب کرد.
با استفاده از این سیستم میتوان حرکات و مهاجرت حیوانات را ردیابی کرد و نظارتی بر تنوع زیستی حیوانات در مقیاس جهانی داشت.
انتهای پیام/4056/4021
انتهای پیام/