دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 مرداد 1397 - 07:35

دومین ابوالهول مصر کشف شد

کارگران ساختمان‌سازی به طور اتفاقی مجسمه‌ای با بدن شیر و سر انسان در مصر کشف کرده‌اند.
کد خبر : 302872

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از دیلی‌میل، به نظر می‌رسد بالاخره دومین مجسمه ابوالهول در مصر پیدا شده است. این مجسمه کاملاً اتفاقی توسط کارگرانی کشف شد که در حال ساخت یک جاده بودند.


به گفته افراد محلی، مجمسه‌ای شبیه به ابوالهول در جاده الکباش پیدا شده است. این جاده که در سال 1400 قبل از میلاد مسیح ساخته شده است اقصر و کرنک را به‌ هم مرتبط می‌کند.


مقامات رسمی نیز کشف مجسمه‌ای با بدن شیر و سر انسان را تائید کرده‌اند.


دومین ابوالهول هنوز به طور کامل از زمین بیرون نکشیده شده است با این حال گردشگران می‌توانند به این سایت بروند تا از این مجسمه بازدید کنند.



هنوز هیچ عکسی از دومین ابوالهول منتشر نشده است.


ابوالهول بزرگ جیزه در ساحل غربی نیل قرار دارد و توسط کاپیتان کاویجیالا کشف شده است. این مجسمه بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین مجسمه شناخته‌شده در جهان است.


به گفته متخصصان حفاری این مجسمه به دلیل ماهیت محیطی که در آن قرار دارد، امکان‌پذیر نیست. پروژه حفاری و بازسازی جاده الکباش از سال 2005 آغاز شد و قرار است تا پایان سال جاری تمام شود اما با کشف مجمسه ابوالهول دوم این پروژه متوقف شده است. این جاده بین 2550 تا 2450 قبل از میلاد مسیح ساخته شده است.


ابوالهول بزرگ جیزه که اغلب با نام ابوالهول خوانده می‌شود، تندیسی از جنس سنگ آهک است که در جیزه مصر قرار دارد. این تندیس، همانند یک ابوالهول افسانه‌ای شکل شیری با بدن انسان را دارد.



این تندیس بزرگ‌ترین سازه سنگی ساخته شده توسط انسان روی زمین است که ۷۳/۵ متر طول، ۶ متر عرض، و بیش از ۲۰ متر ارتفاع دارد.


شواهدی که این ابوالهول را به هرم خفرع (دومین هرم بزرگ در مجموعه اهرام جیزه) مرتبط کند، جزئی و مبهم است. ابوالهول در دوران حکومت خفرع ساخته شده است و به نظر می‌رسد که صورت این مجسمه براساس چهره این فرعون مدل‌سازی شده است.


با گذر زمان این مجسمه تا گردن در شن و ماسه فرو رفت تا این که در سال 1925 حفاری شد. البته این امر باعث شد که ابوالهول تا به امروز سالم بماند.


انتهای پیام/4021


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب