بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور ربطی به تهدیدات دشمن ندارد
به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علی لاریجانی در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان قم که در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری این استان برگزار شد، با اشاره به واگذاری پروژهها به بخش خصوصی اظهار داشت: اگر میخواهیم شهری آباد داشته باشیم باید بهترین راهکار را برای پیشبرد پروژهها اتخاذ کنیم و یکی از این راهکارها واگذاری پروژهها به بخش خصوصی است.
وی افزود: برای حل مشکلات کشور لازم است پروژهها به بخش خصوصی واگذار شود، بهویژه با اوضاع جدیدی که پیشآمده برای نجات کشور از این وضعیت باید پروژهها را به بخش خصوصی واگذار کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط فعلی کشور گفت: مسئله فروش نفت و مبادلات بانکی دو مسئلهای هستند که به خاطر آنها دشمن بر کشورمان خیمه زده و همه تلاشمان باید این باشد که مانع به نتیجه رسیدن اهداف دشمن شویم، در این وضعیت امکان اصلاحات درونی در کشور وجود دارد که باید انجام شود و مهم است که مردم و مسئولان با چه استراتژی حرکت کنند.
لاریجانی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور ربط به تهدیدات دشمن ندارد، خاطرنشان کرد: اگر مدیران دستبهدست هم بدهند این فشارها تأثیرگذار نخواهند بود، برای مثال در چند سال اخیر میزان نقدینگی کشور سه برابر شده و دلیل آن هم این است که این نقدینگی جدای از بحثهای بانکی مربوط به دولتی بودن اقتصاد است. اگر فضا را برای حضور مردم باز کنیم، از گردنههای سخت میتوانیم عبور کنیم، هماکنون 500 الی 600 هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژههای عمرانی نیمهتمام دولتی اعتبار نیاز است، که با این بودجه اندک تکمیل آنها 30 سال طول خواهد کشید.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: استان قم میتواند الگویی برای واگذاری پروژهها به بخش خصوصی تبدیل شود، تا آنجایی که ممکن است باید پروژهها را واگذار کرد، برخی مدیران انگیزه این کار را ندارند، همچنین پولی نیز وجود ندارد که به مدیران داده شود باید مدیران کارایی را بالابرده و انگیزه ایجاد کنند.
لاریجانی با تأکید بر حل مشکلات مردم ابراز کرد: آقایان استاندار و مدیران باید تمام تلاش خود را کنند که برخی مشکلات مردم و صنوف مختلف را به موقع حل کنند، نباید اسباب ناراحتی مردم را ایجاد کنیم چرا که این مسئله سبب نارضایتی مردم و سوءاستفاده کشورهای غربی از این اعتراضات میشود.
وی خطاب به مسئولان و مدیران گفت: قبل از اینکه مشکلات صنوف و مردم سبب نارضایتی و اعتراض آنها شود باید مشکلات را احصا و با کمک اتحادیهها و صنفهای مختلف مسائل را حل کرد، هفتهای یک الی دو جلسه را برای رصد مسائل و مشکلات صنوف اختصاص داده و با بررسی مسائل آنها سعی در حل مشکلاتشان داشته باشید.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در کل کشور ضوابط برای انجام سرمایهگذاری سخت است، در برخی مواقع مدیران نیز در بخشهای اداری سختگیرانه عمل میکنند، کاستن مقررات یک کار انقلابی است که باید انجام شود، باید این مسئله را جدی گرفت و ضوابط را کاهش و شرایط سرمایهگذاری را محقق کرد.
انتهای پیام/4170
انتهای پیام/