اخلاق محوری و ورزش پهلوانی؛ رویکرد اصلی تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی/ اولین دوره انتخاب پهلوان دانشگاههای کشور
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کمال جوانمرد در نشست رونمایی از سند جامع راهبردی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی که در ساختمان فرهیختگان و با حضور معاون فرهنگی و جمعی از مدیران کل دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: محور هشتم سند راهبردی فرهنگی که مربوط به نشاط و ورزش است در پنج هدف و راهبرد تدوین شده است.
وی افزود: این پنج هدف عبارتند از، ایجاد نشاط بر اساس آموزههای اسلامی، ترویج و توسعه فرهنگ ورزش، توسعه زیرساختها و اماکن ورزشی، ارتقای سطح آموزش و پژوهش و نهایتا استفاده از ظرفیتهای ورزشی در راستای درآمدزایی برای دانشگاه است.
مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی درباره برنامههایی که در آینده اجرا خواهد شد، اظهار کرد: برنامههایی با رویکرد فرهنگی و رهیافت اخلاق محوری در نظر گرفته شده است. ورزش قهرمانی، ورزش پهلوانی و اخلاق محوری را به سایه برده است به همین دلیل رویکرد برنامهها اخلاق محوری با پیوستهای فرهنگی به ویژه ترویج فضائل اخلاقی وگسترش تعالیم اسلامی در نظر گرفته شده است.
جوانمرد با بیان اینکه در موضوع ایجاد نشاط و شادابی مهمترین بحث ورزش همگانی است، گفت: معتقدیم ادبیات ورزش، ادبیات جوانمردی و پهلوانی است که متاسفانه در ورزش کلان کشور دچار خدشه شده است.
اولین دوره انتخاب پهلوان دانشگاههای کشور
مدیر کل اداره تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اولین دوره انتخاب دانشجوی پهلوان دانشگاههای کشور در دستور کار قرار گرفته است و همچنین مسابقات کشتی پهلوانی در پنج رشته زورخانهای به میزبانی شهر قدس برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه دانشگاه آزاد برای بینالمللی کردن ورزش زورخانهای گفت: رایزنیهایی با فدراسیون بینالمللی و ملی انجام شده است و متقاعد شدهاند که میتوانیم رشته زورخانهای را در مسابقات بینالمللی فیزو وارد کنیم.
دانشگاه آزاد اسلامی در ورزش قهرمانی کشور به برند تبدیل شده است
جوانمرد گفت: در بحث ترویج و توسعه فرهنگ ورزش قهرمانی بیشتر موضوع حرفهایگری مطرح است. دانشگاه آزاد اسلامی در ورزش قهرمانی کشور به برند تبدیل شده است و بر قلههای ورزش قهرمانی کشور ایستاده است. ساختار تیمهای ملی ورزشی از دانشگاه آزاد اسلامی است.
مدیرکل اداره تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: با توجه به ظرافتهای علمی، ورزش دانشگاه آزاد اسلامی توانسته تخصصی بودن ورزش را ارتقاء ببخشد و دوران عمر قهرمانی ورزشکاران را افزایش دهد.
یک میلیون مترمربع فضای ورزشی؛ سرانه فضای ورزشی دانشگاه آزاد
وی با اشاره به سرانه فضای ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در کشور ما سرانه فضای ورزشی محدود است اما دانشگاه آزاد اسلامی با یک میلیون مترمربع فضای ورزشی فرصت مناسبی برای ورزش کشور ایجاد کرد.
جوانمرد با تاکید بر ضرورت استعدادیابی ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توافقی که با مدارس سما شده است به دنبال تیمهای پایه و راهاندازی آکادمیهای ورزشی به جهت پشتوانههای ورزشی هستیم.
وی ادامه داد: با توجه به مشکلات مالی که کشور درگیر آن است در حوزه ورزش باید چند موضوع اساسی را پیگیری کنیم که اولین آن بحث راهاندازی آکادمیهای و تیمهای پایه است و دوم استفاده از ظرفیت دانشجویان و سوم جذب اسپانسر مالی برای باشگاهها است، که خوشبختانه اعزامهایی که انجام میشود با کمک حامیان مالی است.
مدیرکل اداره تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: چهارمین موضوع بومیسازی تیمهای حرفهای و در نهایت تلاش برای راهاندازی ورزشهای الکترونیکی در دانشگاه آزاد اسلامی است.
دانشگاه آزاد میزبان دو جام بینالمللی خواهد شد
مدیرکل اداره تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان گفت: در نظر داریم که دو جام بینالمللی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار کنیم که هنوز در مرحله تصویب و اخذ مجوزهای لازم است و به زودی با تکمیل شدن فرآیند و روند اخذ مجوزها مراتب اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/