کلاهبرداری ۶۲ میلیون دلاری آمریکا پس از جنایت ناو وینسنس
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، حشمت الله فلاحت پیشه، با اشاره به جنایت سال 67 ناو آمریکایی وینسنس در هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایرباس این رخداد را یکی از فجایع عظیم هوایی دنیا خواند و گفت: طبق تاریخ سیاسی آمریکا آنها برای اقدامات جنایتکارانه خود هم به نظامیانشان مدال اعطا می کنند و در همین راستا شاهد بودیم فرمانده ناو پس از انهدام هواپیمای غیر نظامی ما، به واسطه به شهادت رساندن نزدیک به سیصد تن از انسانهای بی گناه از دولت ریگان مدال شجاعت دریافت کرد!
وی با تاکید بر اینکه آمریکا یکی از جنایت بارترین اقداماتی که دنیا تا آن زمان به خود دیده بود در ساقط کردن هواپیمای ایرانی ایرباس در خلیج فارس انجام داد، افزود: در پی این اقدام دولت آمریکا بعنوان یکی از بزرگ ترین ناقضان حقوق بشر برگ دیگری به صفحه پرونده ضد حقوق بشری خود اضافه کرد و نکته مهمی که در این میان حایز اهمیت است آمریکاییها پس از این واقعه هیچگاه از مردم ایران عذر خواهی نکردند.
طراح تحقیق و تفحص از پرونده دعاوی ایران و آمریکا در پاسخ به این سئوال که آیا غرامت 62 میلیون دلاری دولت آمریکا به خانواده قربانیان موجب استیفای حقیقی ملت ایران شد، تصریح کرد: این مبلغی که پرداخت شد در واقع غرامت نبود از نظر بنده نوعی کلاهبرداری بود که البته کلاهبرداری در ذات آمریکاییهاست. به همین خاطر معتقدم گروهی که توافق نامه غرامت را امضا کردند حقوق ملت ایران را آن گونه که باید، مورد توجه قرار ندادند.
فلاحت پیشه در تایید این گفته خود با استناد به بررسی دو پرونده حقوق بشری مربوط به شهروندان ایرانی و آمریکایی خاطر نشان کرد: یک خانم آمریکایی که همسر وی در گذشته بمدت 5 سال در لبنان گروگان بوده و در حال حاضر با هم زندگی می کنند از دیوان عالی آمریکا تنها به خاطر افسردگی روحی خود درخواست خسارت کرد که به موجب آن مبلغ 1 میلیارد و150 میلیون دلار برای وی درخواست غرامت تعیین شد. اما در طرف مقابل ما در قبال شهدای ایرانی هواپیمای ایرباس در مجموع چیزی در حدود 62 میلیون دلار غرامت دریافت کرده ایم. وقتی این دو عدد را با هم مقایسه می کنیم پول خرد غرامت زن آمریکایی آن هم بخاطر اندکی افسردگی محسوب نمی شود.
این نماینده مجلس در خصوص کلاهبرداریهای حقوق بشری آمریکاییها به تفصیل پرداخت و افزود: بوش پسر بارها در قالب یک حکم اجرایی اعلام کرد، طبق دستور خزانه دولت آمریکا غرامتهای ادعایی حقوق بشری به بهانه نقض حقوق بشر از اموال ایران پرداخته شود و جالب اینجاست که موضوعاتی که از طرف آنها بارها مطرح شده به لحاظ حقوقی ربطی به جمهوری اسلامی ایران ندارد.
فلاحت پیشه در ادامه تاکید کرد: پرونده جنایت ایرباس نه از لحاظ حقوقی و نه از نظر سیاسی بسته نشده است و علاوه براینکه در پرداخت غرامت به ایران یک کلاهبرداری حقوقی از سوی آمریکا رخ داده است به لحاظ سیاسی هم یک شکست حقوقی برای طرف ایرانی محسوب می شود. لذا اعتقاد دارم تا روزی که بشر در حیات است عمق این جنایت همچنان برای جوامع بشری قابل تحلیل و بررسی است.
وی در پاسخ به این پرسش که هدف اصلی نظامیان آمریکایی از پرتاب موشک بسوی یک هواپیمای غیر نظامی و انهدام آن در مقطع حساس دوران جنگ تحمیلی که اتفاقا در کریدور بین المللی و مطابق موازین هوانوردی مشغول تردد بوده، چه بوده گفت: آمریکاییها در جبهه طرف مقابل یعنی حمایت از رژیم عراق قرار داشتد و با توجه به تحولات میدانی نبرد و شکستهای متعددی که رزمندگان ما به آنها متحمل کرده بود، تلاش داشتند ایران را به گونه ای مغلوب جنگ ایران و عراق جلوه دهند تا جمهوری اسلامی ایران به ناچار ساز و کارهای دیپلماتیک آنها را تحت فشار بپذیرد.
فلاحت پیشه در همین ارتباط ابزار داشت: دولت آمریکا وقتی می دید ایرانیان در طول جنگ هشت سال جنگ نابرابر افزون بر ارتش عراق، در مقابل36 کشور حامی صدام ایستادگی می کنند این اقدام ناجوانمردانه را با طراحی قبلی انجام داد تا به نوعی از مقاومت مردم و نظام جمهوری اسالمی ایران انتقام گیرد و باید گفت حمله وینسنس به هواپیمای ایرانی تنها یکی از دهها جنایتی است که ایالات متحده ضد مردم ایران مرتکب شده است.
وی با بیان اینکه آمریکا هیچگاه تمایل ندارد ملت ایران روی آرامش را به خود ببیند و تاریخ روابط دو کشور نشان داده آنها همواره در پی توطئه ای تازه علیه ما هستند، افزود: ما همچنان معتقدیم ایران باید جنبه معنوی پرونده سقوط هواپیمای ایرباس توسط ناو آمریکایی را مورد پیگرد قرار دهد و به دلیل اینکه چون سازمانهای قضایی نظام بین الملل تابعی از سیاستهای کاخ سفید هستند طبیعتا در حال حاضر امکان پیگیری حقوقی ایرباس وجود ندارد اما از لحاظ جرم معنوی باید همچنان این پرونده باز باقی بماند.
منبع: جام جم
انتهای پیام/