حال و هوای "علاءالدین"، یک روز پس از تخریب
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، ماموران شهرداری تهران بامداد روز جمعه 12 دی ماه با ورود به مجتمع تجاری علاءالدین حدود 200 مغازهای که گفته میشود به صورت غیرقانونی احداث شدهاند را پلمپ یا تخریب کرد.
یکی از کسبه طبقه ششم در مورد علت تخریب واحدهای طبقه هفتم مجتمع علاءالدین به خبرنگار ما گفت: آن طور که به مالکان واحدهای طبقه هفتم گفته شده، ظاهرا ساخت طبقه هفتم بدون مجوز صورت گرفته و با وجود اینکه مالک مجتمع به شهرداری اعلام کرده برای ساخت طبقه هفتم مجوز گرفته، ولی ظاهرا شهرداری معتقد است که این کار غیرقانونی بودهاست.
وی ادامه داد: پس از اینکه مالک مجتمع با شهرداری به نتیجه نرسید، خودش را کنار کشید و عملا کسبه طبقه هفتم در مقابل شهرداری و نیروی انتظامی قرار گرفتند.
این مغازهدار علت تخریب طبقه هفتم را پایین بودن میزان ایمنی این طبقه بیان کرد و گفت: از زمانی که حادثه آتشسوزی در یکی از ساختمانهای خیابان جمهوری رخ داد، زمزمه تخریب طبقات مجتمع تجاری از جمله علاءالدین که ایمنی آن چندان مناسب نیست، شنیده شد.
"بیران زاده" یکی از کسبه طبقه هفتم مجتمع نیز که واحد تجاریش پس از پلمپ تخریب شده، به خبرنگار ما گفت: پنج شنبه دو هفته پیش چهارم دی ماه از طریق برخی شایعات در مجتمع علاءالدین متوجه شدیم که شهرداری برای تخلیه واحدهای صنفی طبقه هفتم 72 ساعت به مالکان فرصت دادهاست.
وی افزود: این در حالی بود که کسبه برای تخلیه واحدهای خود به یک ماه زمان نیاز داشتند و سعی کردند این زمان را با رایزنیهای که میان مالک مجتمع با شهرداری در جریان بود، از شهرداری اخذ کنند.
این عرضه کننده موبایل با بیان اینکه مدت تعیین شده دوشنبه شب هفته گذشته به پایان رسید، اظهارکرد: با توافقاتی که انجام شد، بامداد روز سه شنبه برای پلمپ طبقه هفتم اقدامی نشد و این اتفاق در بامداد روز جمعه رخ داد.
بیران زاده در مورد اینکه آیا در شب حادثه، درگیری هم بین مالکین واحدها و شهرداری رخ داد گفت: بین مغازهداران و شهرداری هیچ درگیری پیش نیامد، ولی بین مجریان تخلیه مجتمع بر سر انتقال و خارج کردن اموال واحدها کمی بحث شد.
یک مغازه دار دیگر در مورد نحوه خارج کردن بخشی از اموال واحدهای طبقه هفتم به خبرنگار آنا گفت: آن شب شهرداری دو دستگاه کامیون حمل گوشت منجمد با خود آورده بود که پس از بیرون کردن کسبه از مجتمع و قبل از تخریب، حدود 150 دستگاه تلویزیون و 200 دستگاه کولر مربوط به واحدها و نیز انبار مجتمع علاءالدین به کامیونها منتقل شد.
یکی دیگر از مغازهداران طبقه هفتم با تاکید بر اینکه در تهران بدون اجازه شهرداری حتی یک آجر را هم نمیتوان روی آجر گذاشت، اظهارکرد: چطور میشود ساخت این طبقه که نزدیک به دو سال طول کشیده، بدون مجوز شهرداری صورت گرفته باشد؟
وی ادامه داد: در طبقه هفتم 85 واحد عرضه گوشی موبایل وجود داشت که در هر واحد 4 نفر مشغول به کار بودند. مالکان این واحدها هم یک سال و نیم پیش 500 تا 700 میلیون تومان در ازای 40 درصد قیمت هر واحد به مالک مجتمع داده بودند.
این مغازهدار در پاسخ به این پرسش که آیا شهرداری بابت تخلیه واحدها پولی به کسبه داده است، اظهارکرد: شهرداری یک ریال هم به مالکان واحدهای طبقه هفتم ندادهاست و این مساله موجب شده عملا مغازهداران، سرگردان شوند.
در همین زمینه رئیس اتحادیه صوتی و تصویری و تلفن همراه با بیان اینکه قانون، تکلیف آنچه در مجتمع علاءالدین پیش آمده را روشن میکند، گفت: اتحادیه در حال پیگیری منافع اعضای خود است و سعی دارد این موضوع را تا فردا به نتیجه برساند.
ابراهیم درستی در گفتوگو با خبرنگار آنا با تاکید بر اینکه امیدواریم این موضوع با درایت مالک و کسبه مجتمع حل و فصل شود، اظهارکرد: ای کاش شهرداری قبل از ساخت طبقه هفتم مجتمع علاءالدین نسبت به پایین بودن ایمنی آن رای صادر میکرد و برای ساخت آن مجوز صادر نمیکرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/