دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 خرداد 1397 - 13:30

تولید لباس از پسماندهای غذایی

شرکت «سرکولر سیستم» فناوری جدید «آگرالوپ» (Agraloop) را توسعه داده است که در آن پسماندهای مواد غذایی از قبیل پوست موز، برگ‌های آناناس و ساقه‌های کنف به فیبرهای طبیعی تبدیل می‌شوند که می‌توانند به عنوان ماده‌ای برای بافت لباس استفاده شوند.
کد خبر : 288169

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، ایزاک نیکلسون، رئیس شرکت سرکولر سیستم، اظهار کرد: «ما می‌خواهیم از محصولات غذایی به نحوی استفاده کنیم که به الیاف اولیه در صنعت نساجی مبدل شوند».


وی گفت: «در فناوری آگرالوپ، با استفاده از مواد زائد محصولات غذایی از قبیل پوست موز، برگ‌های آناناس، به علاوه نیشکر و ساقه کتان می‌توان سالیانه ۲۵۰ میلیون تن فیبر تولید کرد».


وی افزود: «کشاورزان با استفاده از این سیستم قادر خواهند بود از طریق تولید فیبرهای طبیعی و پایدار درآمد بیشتری کسب کنند».


با وجود این که این فناوری جدید است، ارزش استفاده از آن در صنایع تولید لباس نمود خواهد کرد. در سال ۱۹۶۰ میلادی، ۹۷ درصد از الیاف حاصله از منابع طبیعی، در صنعت تولید لباس استفاده می‌شد. اما امروز، تنها ۳۵ درصد از این میزان از منابع طبیعی است.


نیکلسون خاطرنشان کرد، فناوری آگرالوپ برای طبیعت مفید خواهد بود و علاوه بر آن، موجب سوددهی در صنعت نساجی نیز می‌شود.


منبع: ایسنا


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب