مطالبات بیپاسخ دانشجویان از سازمان محیط زیست/ 250 میلیارد دلار بودجه ریزگردها کجا هزینه شده است؟
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بسیج دانشجویی دانشگاه چمران اهواز به نمایندگی از مردم این استان بارها از رئیس سازمان محیط زیست برای حضور در این استان و دانشگاه چمران دعوت کردهاند تا پاسخگوی مطالبات دانشجویان و دغدغه زیست محیطی مردم باشد اما پاسخی از سوی عیسی کلانتری به نامهها داده نشده است. در همین راستا بسیج دانشجویی بار دیگر دعوتنامهای برای وی ارسال کرده است و حتی درخواست داشته در صورت مقدور نبودن برای حضور در این استان به صورت ویدئو کنفرانس با محفل دانشجویی ارتباط برقرار کنند.
مهدی طرفی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه چمران اهواز و دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: از زمانی که خانم ابتکار مسئولیت محیط زیست را برعهده داشتند و چه اکنون که آقای کلانتری به این سمت منصوب شدند، بارها نامهنگاری کردیم و از آنها برای پاسخ به سوالات دانشجویان و استادانی و جمع نخبگان که در حوزه محیط زیست پژوهش کردند پاسخ دهند.
وی افزود: متاسفانه به هیچیک از این نامهها پاسخی داده نشده است، ما حتی درخواست کردیم به صورت ویدئو کنفرانس با دانشجویان ارتباط برقرار کنید و این را هم قبول نکردند. به پیوست این نامه هدیهای برای آقای کلانتری ارسال کردیم که حاوی متنی از نامه تشکیل بسیج دانشجویی بود که توسط امام خمینی سال67 مطرح شد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه چمران اهواز : 47 برابر شرایط عادی هوای اهواز آلوده است، ادارات، دانشگاهها و مدارس تعطیل شده است. بارها از نمایندگان مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی دعوت کردیم که در جمع مردم حضور پیدا کنند و و قرار است به زودی و در ایام پیش رو به دانشگاه میآیند و پیش از این هم آمده بودند.
طرفی بیان کرد: متاسفانه احساس میشود که نمایندگان کاری از دستشان بر نمیآید و همتی هم از طرف دولت برای رفع مشکل وجود ندارد، انتظاری که ما از نمایندگان مجلس داریم این است که بین مردم حضور داشته باشند، دغدغه مردم را بشنوند متاسفانه حضور کمرنگی دارند.
وی ادامه داد: 90 درصد منشا ریزگردها از داخل استان است، نه نیازی دارد با عربستان مذاکره کنند، باید بخشی را مالچ پاشی کنند بخشی باید نهالکاری شود. تالابها با انتقال آب کارون درحال خشک شدن است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه چمران اهواز عنوان کرد: مقداری از زمینها بعد از فاجعهای که پارسال رخ داد و آب و برق و تلفن و همه چیز قطع شد را درخت کاشتند که ان هم توسط سپاه انجام شد نه دولت.
طرفی گفت: سال گذشته 100 میلیارد دلار و امسال نیز 150 میلیارد دلار برای حل مشکل ریزگردها از صندوق توسعه ملی به دستور رهبری برداشته شده است اینها مبالغ قابل توجهی است. این دغدغه و سوال مردم است که این مبالغ کجا هزینه شده است، نامهای هم از طرف شورای تبیین مواضع نامهای تنظیم کردیم و درخواست کردیم مبالغ هزینهشده شفاف شود و کجا قرار است هزینه شود اما بازهم پاسخی دریافت نکردیم.
انتهای پیام/