کانالهای کراشیاب را به سمت ازدواج جوانان هدایت کنیم
حجتالاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره کانالهای کراش یاب که در میان دانشجویان و جوانان رواج پیدا کرده است، اظهار کرد: مدتی زیادی است که در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی حضور دارم و در این حوزهها هم تدریس میکنم؛ فضای شبکههای اجتماعی دوستی و دوستیابی است و کانالهای کراشیاب نیز گامی روبه جلو و فراتر از دوستیابی است.
این کارشناس مسائل مذهبی ادامه داد: کانالهای کراش هم در میان دانشگاه فردوسی مشهد رواج پیدا کرده است و دانشجویانی از این راه به دنبال دوستی یا ازدواج با یکدیگر هستند. اعضای کانالهای کراشیاب در دانشگاه فردوسی مشهد به یکباره افزایش یافت و بسیاری از دانشجویان و جوانان برای عضویت در آنها هجوم بردند.
وی تصریح کرد: بعد از اینکه اعضای کانالهای کراش در دانشگاه فردوسی مشهد افزایش یافت به طور ناگهانی کانال مزبور بسته شد ولی فیلتر نشد! یعنی ظاهرا خود مدیر کانال پیامی را منتشر کرد و گفته بود بنا به یکسری دلایل کانال کراش دانشگاه را میبندد و بعد از آن هم دیگر پیامی منتشر نشد.
باید فضای کانالهای کراشیاب را به سمت ازدواج دانشجویان ببریم
امام جماعت دانشگاه فردوسی مشهد گفت: من با همه دانشجویان و با هر قشر و اعتقادی ارتباط دارم و به آنان و همچنین مسئولان دانشگاه گفتم که عدم فعالیت در این کانالها یا بستن آنها کار درستی نیست. بنابراین از همه خواستار برگزاری هم اندیشی درباره کانالهای کراشیاب شدم تا همه دانشجویان و جوانان نظر خودشان را درخصوص فعالیت یا عدم فعالیت کانالهای کراش بیان کنند.
ابراهیمی در ادامه افزود: افراد و جوانان به اشخاصی که علاقه داشته باشند آنها را زیر نظر میگیرند و این موضوع هم مختص دانشجویان نیست و فقط هم در دانشگاه رخ نمیدهد چرا که ابراز علاقه برای دوستی و ازدواج از قدیم تا الان در میان جوانان وجود داشته و خواهد داشت.
این کارشناس مسائل مذهبی تاکید کرد: من به دوستانی که طرفدار کراش بودند، گفتم ما باید فضای شبکههای اجتماعی و کانالهای کراشیاب را به سمت ازدواج دانشجویان و جوانان ببریم و این فرصت پیش آمده را به نفع آنان تمام کنیم، نه اینکه صرفا دوستی و ابراز علاقه دانشجویان از طریق فضای مجازی و کراش به وجود بیاید، زیرا همه ما میدانیم که آخر دوستیهای این چنینی عاقبت خوشی ندارد.
لزوم همراهی با جوانان
امام جماعت دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه فضای کانالهای کراشیاب در عالم حقیقت هم وجود دارد، افزود: من با جوانان و دانشجویانی بسیاری ارتباط دارم و برخی از آنان پیش من میآیند و میگویند چند سال است که به فردی علاقه دارند، اما نمیتوانند با وی ازدواج کنند. به عقیده من، اگر از کانالهای کراشیاب حمایت کنیم به دوستیهایی که عاقبت خوشی ندارد دامن خواهیم زد.
وی در ادامه گفت: بیش از 10 سال است که در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی حضور و فعالیت دارم و فهمیدهام که تا آنجایی که میشود باید با جوانان همراه شد تا از این طریق بتوان دغدغه دانشجویان و جوانان را متوجه شد. الان بسیاری از آنان پیش من میآیند تا به آنها مشورت دهیم.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، «کِراش» - Crush - یک اصطلاح انگلیسی است و به فردی اطلاق میشود که به کسی علاقهمند شده است و طرف مقابل از این موضوع اطلاعی ندارد. کراش در ابتدا توسط کاربران توئیتری و در فضای این شبکه اجتماعی بیشتر مورد استفاده قرار میگرفت اما در روزهای اخیر به سوژه جدیدی برای دانشجویان دانشگاههای کشور تبدیل شده است. گزارش آنا از شیوع این پدیده در دانشگاهها را مطالعه کنید.
انتهای پیام/