دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فواید شگفت انگیز دو نوشیدنی ایرانی در سلامتی بدن

دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: سکنجبین و ماءالشعیر ۲ نوشیدنی ساده و دم دستی و ارزان هستند که مکمل عملکرد یکدیگر هستند که در پاکسازی بدن از مواد زائد بسیار کمک‌کننده هستند.
کد خبر : 256427

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، دکتر محمد علی زارعیان اظهار داشت: حفظ سلامتی نیاز به هزینه‌های گزاف ندارد, بسیاری از خوراکی‌های دم‌دستی نیز اگر منطقی و معقول و بجا استفاده شوند می‌توانند حافظ صحت و از بین برنده بیماری یا تخفیف دهنده آن شوند.


به‌گفته وی سکنجبین و ماءالشعیر 2 نوشیدنی ساده و دم‌دستی و ارزان هستند که مکمل عملکرد یکدیگر هستند البته مصرف همزمان آنها در منابع نهی شده است.


این دستیار تخصصی طب سنتی ایران با بیان اینکه این دو نوشیدنی عملکرد یکدیگر را تکمیل می‌کنند, ادامه داد: سکنجبین با نفوذ و تقطیع خودش مواد غلیظ و چسبیده در مجاری مختلف بدن را جدا می‌سازد و آنها را آماده دفع می‌کند و ماءالشعیر هم با خاصیت شستشودهندگی خودش مواد مانده در مجاری از جمله موادی را که توسط سکنجبین آماده دفع شده‌اند از مجاری به‌سمت منافذ خروجی حرکت می‌دهد.


زارعیان بیان داشت: ماءالشعیر هرچه رقیق‌تر باشد اثر دارویی بیشتری دارد و عملکرد آن در دفع مواد زاید از مجاری و منافذ بیشتر است و هرچه غلیظ‌تر تهیه شود, غذائیت یا ارزش غذایی بیشتری خواهد داشت و از طرف دیگر هرچه رقیق‌تر آماده شود, کمتر در معده ترش می‌شود.


وی تصریح کرد: لذا کسانی که ماءالشعیر در معده‌شان ترش می‌شود می‌توانند در زمان طبخ تا 20 برابر پیمانه جو پوست‌کنده، آب به آن اضافه کنند و اگر با رقیق شدن هم مشکلشان حل نشد, می‌توان با اضافه کردن ادویه‌های گرم مشکل را از بین برد.


این دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود: برای استفاده مناسب از این 2 نوشیدنی مکمل 3‌ ــ‌ 2 قاشق سکنجبین غلیظ را در یک لیوان آب گرم بریزید و ناشتا بنوشید و بعد از دو ساعت یک لیوان ماءالشعیر مصرف شود و در این فاصله چیزی خورده نشود و بعد از نوشیدن ماءالشعیر نیز تا دو ساعت چیزی مصرف نشود البته به‌جای سکنجبین می‌توان از شربت آب‌لیمو نیز استفاده شود.


زارعیان عنوان کرد: این 2 نوشیدنی مکمل را می‌توان به‌تناوب در فصول مختلف به‌ویژه فصول گرم استفاده کرد که به پاکسازی کبد کمک می‌کند؛ مداومت و مصرف مکرر این 2 نوشیدنی بدین شکل موجب آزردگی معده خواهد شد لذا باید بسته به تحمل و وضعیت معده فواصل بین دوره‌ها را تنظیم کرد.


وی اضافه کرد: این دستور مثل اکثر دستورات مشابه در طب سنتی, برای همه افراد سازگار نیست و افرادی که از برودت معده رنج می‌برند یا سردمزاج هستند باید با مشورت پزشک و تحت نظارت تدابیر دیگر با همین عملکرد را استفاده کنند.


منبع: انجمن طب سنتی ایزان


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب