دولت با برون سپاری فعالیتهای خود به سمت سبک شدن حرکت کند
کمال دهقانی فیروزآبادی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، درباره لزوم کوچک شدن بدنه دولت با بیان اینکه بخش قابل توجهی از بدنه دولت را میتوان با برنامهریزی اصلاح کرد، اظهارداشت: نیازی نیست بدنه دولت بهویژه در حوزههای اقتصادی تا این حد بزرگ باشد.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس با انتقاد از اینکه تشکیلات و اداراتی از دولتهای سابق به ارث رسیده، بزرگ شده و با حجم بسیار زیادی از کارمندان مواجه هستند، اضافه کرد: اینکه چگونه میتوان در دولت با تعداد کمی کارمند به کارایی بیشتر رسید، بحث مهمی است که باید در هر وزارتخانه مورد مطالعه قرار گیرد تا نسبت به سبک کردن وزارتخانهها اقدام شود.
دهقانیفیروزآبادی تصریح کرد: گاهی لازم است به جای افزایش کارمندان فرایندهای کار مورد مطالعه قرار گیرد و ساختارها اصلاح شود تا بتوان کار را با تعداد کمتری از کارمندان انجام داد. چرا که در برخی مواقع ازدیاد کارمندان خود باعث معضلات بیشتر در ساختار اداری میشود.
وی تاکید کرد: بسیاری از کارهای دولت را میتوان برونسپاری و به بخش خصوصی واگذار کرد. در این صورت حجم کارها کم میشود و به سمت کوچک و سبک شدن دولت حرکت میکنیم.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سخنان چند روز پیش وزیر دفاع درخصوص واگذاری فعالیت های اقتصادی نیروهای مسلح اعم از سپاه و ارتش گفت: سپاه در برخی حوزهها فعالیتهای مثبتی داشته و با کمترین هزینه بهترین کار را تحویل داده است.
دهقانی فیروزآبادی اضافه کرد: سپاه در زمان جنگ تحمیلی با ماشینآلات گستردهای که در اختیار داشت و نیروهای مجرب و مهندسی شده، پس از جنگ توانمندیهای خود را برای سازندگی در کشور به کار گرفت و در کسوت پیمانکار بسیاری از پروژههای زیربنایی کشور اعم از فرودگاه، جادهها و بنادر را در قالب قرارداد به ثمر رساند.
وی با بیان اینکه سپاه نسبت به سایر پیمانکاران مزایای قابل توجهی داشت، گفت: من شاهد بودهام سپاه در کنار پیمانکاران دیگر در مناقصهها شرکت میکرد و تفاوتش این بود که قیمت پایینتری ارائه می داد و سالمتر کار می کرد و فساد کمتری در پروژه های آن حاکم بود.
دهفانی فیروزآبادی تصریح کرد: هدف کار است و اشکالی ندارد تا زمانی که این ظرفیت در سپاه وجود دارد که با قیمت پایینتر کار خوب ارائه دهد، به این فعالیت خود ادامه دهد. البته قرار نیست کاری در کشور انحصاری شود و هرچیزی که انحصاری شود، آفت زیادی به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام/