دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر اتحادیه دفتر تحکیم وحدت در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد:

لزوم اصلاح روندها در ساختارهای فعلی کشور/ مدل مطالبه جنبش دانشجویی نیازمند تحول

دبیر اتحادیه دفتر تحکیم وحدت تاکید کرد: آنچه که ما به آن اعتقاد داریم، لزوم ایجاد روندهای اصلاحی در ساختارهای موجود است، به عبارت دیگر اگر یک روند غلط در کشور وجود دارد و عده‌ای از مردم نیز به حق به آن معترض هستند، باید در یک چارچوب مشخص اصلاح شود.
کد خبر : 250029

اسماعیل کوهی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره اعتراضات اخیر مردم اظهار کرد: در اعتراضات اخیر که در تهران و شهرستان‌های کشور اتفاق افتاد و مردم نسبت به برخی مسائل اقتصادی معترض بودند، اکثر تشکل‌ها در بعد تبیینی نقش خود را به خوبی ایفا کردند و سعی در ارائه راه حل اعتراضات داشتند.


وی افزود: آنچه که ما به آن اعتقاد داریم، لزوم ایجاد روندهای اصلاحی در ساختارهای موجود است. به عبارت دیگر اگر یک روند غلط در کشوروجود دارد و عده‌ای از مردم نیز به حق به آن معترض هستند، باید در یک چارچوب مشخص اصلاح شود.


کوهی‌مقدم گفت: اگر این اتفاق بیفتد و مطالبات مردم به درستی از طرف مسئولین مربوطه پاسخ داده می‌شد، اصلا کار به ساختارشکنی نمی‌رسید یا حداقل بستری برای ساختار شکنی فراهم نمی‌شد.


دبیر اتحادیه دفتر تحکیم وحدت ادامه داد: نقش محوری و ویژه مجلس شورای اسلامی در این موضوع کاملا روشن است. در مساله سپرده‌گذاران موسسات مالی عملا هر سه رئیس قوه برای حل مشکل وارد شدند، ولی هنوز کسانی هستند که مشکلشان حل نشده است.


وی درباره نقش جنبش دانشجویی در پیگیری مطالبات مردمی عنوان کرد: پیش از این تشکل‌های دانشجویی، پیگیر مطالبات مردم از مسئولین بودند، ولی گویا این روند اثر بخش نبوده است که در نهایت به این شرایطی که در خیابان‌ها اتفاق افتاد منجر شد.


کوهی‌مقدم اضافه کرد: وقتی مدل و الگوی مطالبه جنبش دانشجویی جواب نگرفت، قطعا باید بررسی و مدل مطالبه از مسئولین بازبینی و اصلاح شود.


دبیر اتحادیه تحکیم وحدت درباره همراه بودن جنبش دانشجویی با مردم در اعتراضات اخیر گفت: جنبش دانشجویی از هر طیف فکری از اصل اعتراض مردم حمایت کردند و در این گزاره اجماع داشتند و دارند. ولی جایگاه جریان دانشجویی ورای اعلام حمایت، کنشگری در این موضوع است.


وی بیان کرد: جنبش دانشجویی، قصد داشت با اقدامات تبیینی و میدانی جریان اعتراضات را به مسیر اصلی خود که همان پیگیری مطالبات اقتصادی است برگرداند و تلاش‌های زیادی در این زمینه صورت گرفت.
کوهی‌مقدم درباره مدل مطالبه‌گری و زبان اعتراض دانشجویان اظهار کرد: مطالبه ابعاد مختلفی دارد به عنوان مثال نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها و سایر مسئولین به صورت محلی باید پیگیر مسائل مردم باشند، نقطه تمرکز تشکل‌ها نیز باید در شهرهای مختلف باشد و فضایی ایجاد شود که این مسئولین خودشان را ملزم به پاسخگویی در فضای دانشگاه همان شهر و در محافل دانشجویی بدانند. البته در حال حاضر به هیچ وجه اینگونه نیست و این وظیفه ما است که باید مدل گسترده‌ش را اجرا کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب