بعد از انقلاب در کارهای فرهنگی دچار افراط و تفریط شدهایم/ فقدان اقتدار فرهنگ در دانشگاههای کشور
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدرضا مرندی در نشست شورای راهبری فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: انقلاب اسلامی اصالتا فرهنگی بوده و هست و انتظار میرود اولویت اول و اصلی آن فرهنگ باشد.
وی افزود: اکنون نسل جوان با وجود فضای مجازی و گسترش رسانهها با دو بحران جدی مواجه است؛ یک بحران فکری و شبهات سیاسی است که مطرح میشود که پاسخ به بعضی آنها بسیار دشوار است.
مرندی با اشاره به دومین بحران بزرگ نسل جوان، بیان کرد: گسترش رسانهها از طرف دیگر باعث تغییر رفتار و اخلاق دانشجویان شده است. و برخی ناهنجاریهای اخلاقی مساله دانشگاه نیست، بلکه از رسانهها نشات میگیرد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه در جریان انقلاب اسلامی دچار افراط و تقریط شدیم، افزود: در ابتدای انقلاب دچار افراط شدیم و عدهای تندرویهایی در پوشش و مسائل خصوصی مردم داشتند، در حال حاضر دچار تفریط شدهایم و با متخلفین حوزههای فرهنگی هیچ برخورد قانونی صورت نمیگیرد.
وی اضافه کرد: با اینکه کشور ایران نظام اسلامی است ولی حتی در پوششهای افراد به آنها آزادی داده است. جوانان نه تنها در دانشگاه بلکه در محیط خانواده و جامعه نیز هر نوع پوششی و اخلاقی که میخواهند انجام میدهند. کدام کشور در کجای دنیا اینقدر رهاست؟
مرندی گفت: مشکل امروز کشور، فقدان اقتدار فرهنگ در دانشگاههاست. برخی انتقادهایی از ضوابط پوشش دانشجویان در کشور میکنند، اما در تمام دنیا دانشگاهها برای دانشجویان پوابط پوششی به مراتب سختگیرانه تر از ضوابط اعمال شده در ایران دارند. مضاف براینکه آنها ضوابط را اعمال میکنند و برای اجرای آن سختگیری و پافشاری میکنند و در کشور ما همان ضوابط ساده نیز اعمال نمیشود.
وی در پایان عنوان کرد: اگر همین ضوابطی که در ایران اسلامی وجود دارد مورد اجرا قرار گیرد، بسیباری از مشکلات فرهنگی حل میشود.
انتهای پیام/