حوادث اخیر دسیسه دشمنانی بود که نمیتوانند استقلال کشور را ببینند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدجواد نیکروش در مراسم گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد شهادت شهید علمالهدی و یاران وی که جمعه ۱۵ دی در محل یادمان شهدای هویزه برگزار شد، با اشاره به پیام حضرت امام به دانشجویان گفت: این پیام به پیام تشکیل بسیج دانشجو و طلبه معروف است که در آن امام ویژگیهای بسیجیان را میشمارند. جملاتی مثل «بسیج مدرسه عشق است» و «باید بسیجیان جهان اسلام به فکر تاسیس حکومت جهانی اسلام باشند»، در همین پیام آمده است.
وی با بیان اینکه شهادتطلبی یکی از ویژگیهایی است که امام در این پیام برای بسیجیان میشمارند، گفت: جرات و جسارت حضور در عرصه نبرد در زمان آغاز جنگ تحمیلی شهامت خاصی بود که هر کسی از آن برخوردار نبود، جز آنان که این روحیه شهادتطلبی داشتند و شهید علمالهدی در این عرصه پیشتاز بود و توانست خیلیها را با خود همراه کند.
نیکروش ادامه داد: گمنامی دیگر ویژگیای است که امام برای بسیجیان برمیشمارند. علمالهدی شهیدی است که امروز بسیار نامدار است و این خطه به او افتخار میکند اما در آن تاریخ واقعاً گمنام بود. وی با تعدادی جوان برای دفاع از انقلاب اسلامی و هر آنچه به آن وابسته است، در این منطقه حاضر شد. روحیه استقلالخواهی و استکبارستیزی از ویژگیهای دیگری است که امام میفرماید ویژگی ذاتی بسیجیان است. این روحیهای است که امروز به شدت به آن احتیاج داریم.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به حوادث اخیری که در بخشهای مختلف کشور رخ داد بیان کرد: این حوادث چیزی نبود جز دسیسه دشمنانی که نمیتوانند استقلال این کشور را ببینند. مردم ما هر کمبود و مشکلی داشته باشند، قطعا مساله آنها یک مسئله داخلی است و اجازه دخالت غریبه در آن را نمیدهند. راهپیماییهای چندروزه امت حزب الله در شهرهای مختلف نشان داد راهی که شهید علمالهدی در آن به شهادت رسید ادامه دارد.
وی افزود: استکبارستیزی یکی از جلوههای پیوند با حق و حقیقت است و امروز این روحیه به ویژه در عشایر غیور وجود دارد و تاریخ دفاع مقدس به آن شهادت میدهد.
نیکروش پیشگامی در آزادیطلبی و روشنگری را ویژگی دیگر بسیج از نگاه امام دانست و گفت: علمالهدی و همه دانشجویان همراه او در پیروی از حق پیشگام بودند. دشمنان امروز جرات ندارند با ادوات نظامی به کشور ما نزدیک شوند. این آب و خاک آنقدر زن و مرد غیور و مجاهد دارد که نمیتوانند از این طریق وارد شوند. امروز ادوات دیگری دارند، سلاح آنها رسانههایی است که شاید امروز تا خصوصیترین محیطهای زندگی ما نفوذ کرده است و موجآفرینی آنها امروز با این روش است و شاید عدهای را با همین شیوه فریب دهند. این مسئله هوشیاری بیشتر ما را میطلبد، هوشیاری تک تک بسیجیان را میطلبد که این پیشگامی را در روشنگری و تبیین حفظ کنند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: امام خمینی(ره) چند ماموریت را هم برای بسیج تعریف میکند که شهید علمالهدی چندین سال قبل از بیان این جملات آن را به منصه ظهور رسانده است. یکی از آنها دفاع از اسلام و انقلاب با تمام توان است. شهید علمالهدی همه چیز خود را برای دفاع از اسلام و انقلاب در طبق اخلاص گذاشت. امروز ما چه چیزی را میتوانیم در طبق اخلاص بگذاریم؟ باید به خود رجوع کنیم. این علت ماندگاری شهید علم الهدی است.
وی با بیان اینکه حفظ استقلال کشور دیگر مأموریت بسیج در پیام امام است که حضور شهید علمالهدی در این منطقه از این باب بود، ادامه داد: شاید دفاع از استقلال کشور امروز بیش از حضور نظامی نیازمند اقدامات نرمی است که بخشی از آن در تهاجم اقتصادی و فرهنگی انجام میشود. حفظ استقلال کشور نیازمند گوش به فرمان بودن به مقام معظم رهبری در جنگ اقتصادی و فرهنگی است. اگر هر کدام ما امروز به تکلیفمان عمل کنیم، علمالهدی دیگری خواهیم بود.
نیکروش گفت: پاسخگویی و رفع نیازهای اعتقادی بسیجیان مأموریت دیگر آنها است. علمالهدی یک معلم قرآن بود. پیکر علم الهدی با قرآنی که همیشه همراهش بود، شناخته شد، یا بهتر است بگوییم آن قرآنی که همیشه علمالهدی همراهش بود و خود را در محضرش میدید. خود ما چقدر خود را در محضر قرآن میبینیم؟ اگر علمالهدی توانست رهبری جمعی را به خوبی به عهده بگیرد، برای این است که معلم خوبی بود و از خرمن معارف قرآن و نهج البلاغه بهرهمند بود.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گفت: گرامیداشت یاد شهید به نزدیک شدن رفتار ما به شهید و نزدیک شدن آداب و سبک زندگی ما به شهید بستگی دارد.
او با بیان اینکه تشکیل هستههای مقاومت برای رسیدن به حکومت بزرگ جهانی اسلام محور آخر است، اظهار کرد: شهید علمالهدی چه آن زمان که با گروهی از جوانان پای کار بود و چه امروز که مزارش پایگاه تاثیرگذاری در شکلگیری پایگاه مقاومت است در این زمینه بسیار نقشآفرین بود. مردم زیادی امروز میآیند روحیه و انگیزه میگیرند و برای دفاع از انقلاب منسجم میشوند. انس و مطابقت فکری شهید علمالهدی با امام باعث شده بود که سالها پیش از آنکه امام این مطالب را بفرماید عملی را انجام دهد که بههنگام و مؤثر بود و بعد از چند دهه مایه برکات برای این منطقه، کشور و کل عالم شده است.
انتهای پیام/