مطالبات مردمی با غبار فتنه مخدوش شد/ دانشجویان در مقابله با اغتشاشگران آتش به اختیارند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دفتر تحکیم وحدت دانشگاههای امیرکبیر، شهید بهشتی، علم و صنعت، الزهرا(س) و شریعتی طی بیانیهای در واکنش به اتفاقات روزهای اخیر اعلام کرد: بارها فتنههای منحوس فتنهگران با بارانِ مردمی مانند بیست و سوم سال 78 و 9 دی 88 خنثی شده است و این بار نیز خنثی خواهد شد. اما در این بین دانشجویان انقلابی نقش آتش به اختیاری خود را در مقابله با اغتشاشگران که مطالبات به حق مردم را زیر غبار فتنه بردند فراموش نکرده و نمیکنند تا بتوانند صدای مستضعفان باشند که طبق وعده الهی وارثان زمین خواهند بود.
متن این بیانیه به شرح ذیل است:
« اَحسَنِ العَدلِ نصره المظلوم "بهترین عدالت یاری مظلوم است" امام علی (ع)
چهار روز از آغاز تجمعات مردمی در اعتراض به اوضاع نابسمان اقتصادی میگذرد و براساس اصل بیست و هفت قانون اساسی"تشکیل اجتماعات و راهپیمایی ها بدون حمل سلاح به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است."
مردمی که در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری مشارکت بالایی را رقم زدند و چشم امید به شعارهای انتخاباتی و گشایش اقتصادی داشتند اینک از عدم تحقق وعده های انتخاباتی، تورم شدید توام با رکود، عدم عمل به وعده ایجاد اشتغال و بی توجهی به مطالبات اقتصادی و وضعیت اسفبار معیشتی گله مندند و تکلیف دولتمردان است که پاسخگو باشند.
ملت ایران چطور میتواند دلسوزی اغتشاشگران را باور کند زمانی که با قساوت تمام دست به قتل چند هموطن در شهرستان دروود و تویسرکان میزنند تا به زعم خودشان با پروژه کشته سازی مانع از سرد شدن آشوبها شوند.
در ادامه این بیانیه آمده است: شگفتا از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که باید وکیل مردم باشند اما وقیحانه خواهان افزایش حقوق خود هستند؛ شگفتا از مسئولان دولتی که تظاهر به تجملات، خانه های چند میلیاردی و خودرو چند صد میلیونی را افتخار میدانند؛ شگفتا از دستگاه قضا که اشد مجازات را برای مفسدین اقتصادی اجرا نمیکند؛ شگفتا از رسانه ملی که در ابتدای امر به جای آنکه صدای اعتراض ملت باشد سکوت اختیار کرد؛ و شگفتا از سنگینی گوش دولتمردان که صدای گله مندی ملت را نمیشنود؛ تجمعات اعتراضی نتیجه جدا شدن مسئولین دولتی از مردم است مانند آنچه که سال ها پیش در اقتصاد معیوب اشرافی و سرمایه محور دولت ششم اتفاق افتاد و منجر به اعتراضات سال 71 شد و عین آن مسیر را امروز دولت دوازدهم با شتاب طی میکند که سرانجامش در خیابانها قابل مشاهده است.
اما ادامه مسیر موج سواری فتنه گرانی بود که حسابشان از مردم جداست. جریان های معاندی که توسط مردم از سپهر سیاسی کنار زده شده اند؛ تحمل اعتراض های مردمی و مدنی را ندارند و با شعارهای رادیکال و تخریب اموال عمومی نشان می دهند که چه فاصله عمیقی میان فتنه گری و اعتراض مردمی است، مرفهین بی دردی که نه دغدغه اقتصادی دارند و نه اعتراض مدنی را بلد هستند.
به آتش کشیدن پرچم ملی، شکستن اموالی که متعلق به یک شخص نیست و به همگان تعلق دارد، آتش زدن سطلهای زباله، بستن خیابان ها، اتش زدن ساختمان ها، سلب آسایش از مردم، همگی نشانه روشنی از بغض و کینه فتنه گرانی است که حمایت و تشویق سرکرده گروهک تروریستی منافقین، ولیعهد عربستان و رئیس جمهور آمریکا با سابقه چندین باره اهانت به ملت ایران را دارا هستند.
زمانی مطالبات مردمی با غبارِ فتنه مخدوش شد که فضای مجازی به عنوان ابزاری جهت آموزش های تروریستیِ کانالی معاند و معلوم الحال مورد استفاده قرار گرفت و تا زمانی که زهر آشوب را بر جان مردم ننشاند حاضر به قطع و فیلتر آن نشدند.
پس بیراه نیست اگر بگوییم جریانی که امروز برای قطع آن دست به کار شد چند ماه پیش و در جریان انتخابات از آن سود می جست در غیر این صورت سریع تر برای فیلتر کانالی که امنیت ملی را نشانه گرفته باید اقدام میکرد.
بارها فتنههای منحوسشان با بارانِ مردمی مانند بیست و سوم سال 78 و 9 دی 88 خنثی شده است و این بار نیز خنثی خواهد شد. اما در این بین دانشجویان انقلابی نقش آتش به اختیاری خود را در مقابله با اغتشاشگران که مطالبات به حق مردم را زیر غبار فتنه بردند فراموش نکرده و نمیکنند تا بتوانند صدای مستضعفان باشند که طبق وعده الهی وارثان زمین خواهند بود.
وَ نُریدُ أن نَمُنَّ عَلیَ الذّینَ اسْتُضعِفوا فی الاَرضِ وَ نَجعَلهُم أئِمّة و نَجعَلهُم الوارثینَ»
انتهای پیام/