دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 آذر 1396 - 13:30

انقلاب در جراحی قلب با سوزن تصویربرداری

 تماشا و بررسی درون بدن انسان در حین جراحی این کار را با کیفیت و دقت بیشتری ممکن می‌کند و اختراع تازه محققان دانشگاه یو‌سی‌ال تحقق این هدف را ممکن کرده است.
کد خبر : 237300

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، اختراع سوزن جراحی با قابلیت تصویربرداری از محل جراحی باعث می‌شود هم، زمان جراحی کوتاه‌تر شود و هم زمان مورد نیاز برای احیای فرد و بازگشت وی به شرایط اولیه کمتر شود. همچنین احتمال ابتلای بیمار به عفونت کاهش می‌یابد.


سوزن یادشده مجهز به دو نوع فیبر اپتیکال است که یکی برای تولید پالس‌های مافوق صوت و تاباندن نور به بافت‌های بدن و دیگری برای دریافت بازتاب نور تابانده شده و ارسال آن به کار گرفته می‌شود. کل این فرایند با سرعت بسیار بالایی اجرا می‌شود و در نتیجه جراح می‌تواند به طور آنی تصاویر بافت محل جراحی را مشاهده و دریافت کند.


استفاده از این فیبرهای اپتیکال کم‌هزینه است و کیفیت تصاویر دریافتی نیز با استفاده از سوزنی با ضخامت کمتر از یک میلی‌متر مطلوب است.


محققان این سوزن‌های جدید را در جریان انجام یک عمل جراحی قلب روی خوک‌ها با موفقیت آزمایش کرده‌اند و امیدوارند در آینده زمینه برای استفاده از سوزن‌های مذکور برای جراحی روی بدن انسان فراهم شود. همچنین قرار است استفاده از این روش در آینده به دیگر تجهیزات پزشکی نیز تسری داده شود.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب