دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 خرداد 1394 - 09:46
در جلسه شورای راهبردی فرهنگی دانشگاه آزاد استان کرمان مطرح شد؛

طه هاشمی: 300 واحد دانشگاهی مفاخر محلی و منطقه‌ای خود را معرفی کرده‌اند/ فعالیت 500 کانون قرآن و عترت در دانشگاه آزاد

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام حمایت از تشکل‌ها، انجمن‌ها و تقویت کانون‌ها گفت: بالغ بر 500 کانون قرآن و عترت در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند.
کد خبر : 22907

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام دکتر سید طه هاشمی در نخستین جلسه شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با ارزیابی وضعیت فعلی و پیشین حوزه فرهنگی دانشگاه گفت: مسائل فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی همانند سایر بخش های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، عمرانی و ... باید به جایگاه اصلی خود دست پیدا کند.


وی خواستار مشارکت بیشتر استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه فعالیت های فرهنگی شد و افزود: به منظور تحقق اهداف و برنامه های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، بودجه فرهنگی دانشگاه به 10 برابر افزایش یافته است.


معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به حضور افراد طراز اول کشور در راس شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گفت: تمامی فعالیت های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر «سند دانشگاه اسلامی»، «نقشه مهندسی فرهنگی کشور» و «چشم انداز 20 ساله دانشگاه» تدوین شده است.








دانشگاه آزاد اسلامی در سال گذشته بالغ بر 18 همایش درباره سبک زندگی اسلامی- ایرانی برگزار کرده است

هاشمی با توجه به طرح های فرهنگی ماندگار و تقویت شوراهای استانی، بیان کرد: طرح های فرهنگی ماندگار در 8 محور و 300 سرفصل برنامه ریزی و به واحد های دانشگاهی ابلاغ شده است.


وی افزود: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور باید برنامه های فرهنگی ابلاغ شده را با رعایت فرهنگ، آداب و رسوم و اعتقادات متناسب با منطقه اجرا کنند.


معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به «سند توسعه فرهنگی دانشگاه» نیز، گفت: برای توسعه پایدار و رو به جلو باید توسعه فرهنگی در صدر برنامه ها باشد.


هاشمی با تاکید بر لزوم ایجاد پیوست فرهنگی برای قسمت های مختلف دانشگاه، اظهار کرد: برای داشتن یک جامعه متعالی، برنامه های فرهنگی باید از خانواده و از کودکی اجرا شود.


معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی به اقدامات انجام شده این دانشگاه در زمینه تحقق بیانات مقام معظم رهبری در زمینه معرفی الگوهای سبک زندگی ایرانی- اسلامی پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در سال گذشته بالغ بر 18 همایش درباره سبک زندگی اسلامی- ایرانی برگزار کرده است.


هاشمی با ابراز نگرانی از اینکه برخی از چهره های سرشناس و شخصیت های برتر آنگونه که شایسته است به جامعه معرفی نشده اند، بیان کرد: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور معرفی الگوها و شخصیت های برجسته کشوری، مجموعه ای از مفاخر و شخصیت های برتر محلی و منطقه ای را در دست اجرا دارد که خوشبختانه بالغ بر 300 واحد دانشگاهی مفاخر محلی و منطقه ای خود را معرفی کرده اند.








هاشمی با توجه به اینکه راه روشنی پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی است، خاطرنشان کرد: برای تحقق برنامه های فرهنگی از تمامی ظرفیت ها استفاده خواهیم کرد

وی با تاکید بر رعایت اخلاق حرفه ای در کلیه مشاغل و تخصص ها، گفت: اخلاق حرفه ای، مبتنی بر رعایت اصول انسانی است.


معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: تشکیل کمیسیون حفظ و گسترش زبان فارسی یکی دیگر از اقدامات معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.


هاشمی از برگزاری 10 کارگاه فرهنگی در سال گذشته به صورت مجازی خبر داد و گفت: توسعه فعالیت های فرهنگی با استفاده از تکنولوژی های ارتباطی از دیگر برنامه های دانشگاه است.


وی افزود: حدود نیمی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را بانوان تشکیل می دهند و باید تلاش کرد تا از مشارکت بانوان بیشتر در فعالیت های فرهنگی استفاده شود.


هاشمی با توجه به اینکه راه روشنی پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی است، خاطرنشان کرد: برای تحقق برنامه های فرهنگی از تمامی ظرفیت ها استفاده خواهیم کرد.


در این شورا، معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان هم به تبیین اهداف و شرح وظایف شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی پرداخت و با ابراز خرسندی از تاکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت فرهنگی بر توسعه بیش از پیش فعالیت های فرهنگی گفت: سیاست های کلان شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بر پایه مشارکت بیشتر استادان، دانشجویان و کارکنان و با نگاهی بومی و منطقه ای برنامه ریزی شده است.


محمود آقاجانی، حوزه فرهنگی را همانند سایر حوزه های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و عمرانی از بخش های مهم دانشگاه برشمرد و افزود: خوشبختانه با افزایش بودجه فرهنگی و برنامه ریزی های صورت گرفته از سوی سازمان مرکزی در زمینه گسترش فعالیت های فرهنگی، نیازمند اهتمام بیشتر برای تحقق سند فرهنگی دانشگاه هستیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب