دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
گلرومفرد در نشست «بررسی عملکرد جنبش دانشجویی»:

تبدیل شدن به پیاده نظام احزاب را فروکاست جنبش دانشجویی می‌دانیم/برجام عبرتی برای کره شمالی است

دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل تاکید کرد: ورود مصداقی به فضای انتخاباتی و تبدیل شدن به پیاده نظام احزاب را فروکاست جنبش دانشجویی می‌دانیم. در همین راستای سوق دادن تشکل‌های دانشجویی به حمایت از سیاست‌های اشتباه دولت را تقبیح می کنیم.
کد خبر : 227113

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدرضا گلرومفرد در نشست «بررسی عملکرد جنبش دانشجویی» در غرفه خبرگزاری آنا گفت:‌ «عملکرد جنبش دانشجویی همیشه در یک نوسان بوده است، زمانی توانست اتفاقات 13 آبان و فتح لانه جاسوسی را رقم بزند که در فضای بین‌المللی و داخلی تاثیرگذار باشد. درآن زمان متاثر از اقدام دانشجویان، در فضای بین‌المللی چالشی در بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا ایجاد می‌کند و در فضای داخلی استعفای دولت موقت را شکل داد.»


او ادامه داد: «در ابتدای دهه 70، زمانی که مخالفت و نقد هاشمی رفسنجانی، رئیس جمهور وقت را مخالفت با رهبری عنوان می‌کردند، جنبش دانشجویی وارد فضای توجیهگرایی شد و از فضای آرمان‌گرایی دور می‌شود. در نیمه دوم دهه 70، دفتر تحکیم وحدت به عنوان فعالترین بخش جنبش دانشجویی، از فضای افراط به تفریط کشیده شد و شعارهای سیاسی ساختارشکن از سوی دانشجویان مطرح می‌شود. در این دوره دانشجویان حاضر در آن ماجرا به پیاده‌نظام جریان اصلاحات تبدیل می‌شوند تا حدی که معاون سیاسی وزارت کشور وقت فتنه 18 تیر 87 را مدیریت می‌کند.»


او افزود: «اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در همین زمان به علت عدول انجمن‌های اسلامی از مرامنامه این تشکل‌ها، شکل گرفت و شعارش نقد حکومت آری ولی نفی حکومت هرگز بود.»


در ادامه گلرومفرد درباره عملکرد وزارت علوم دولت یازدهم گفت: «سیاست وزارت علوم در چهار سال گذشته، همان سیاست دوران اصلاحات بود و وزارت علوم به دنبال پیاده نظام در دانشگاه‌ها بود، به همین دلیل برای تاسیس تشکل‌های دانشجویی یکبار مصرف که فقط زمان انتخابات از آن استفاده شد، از هیچ تلاشی دریغ نکردند.»


دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل درباره برجام اظهار کرد: «از ابتدای دولت یازدهم، تلاش‌ها معطوف به برجام شد و متاسفانه دولت همه تخم مرغ‌های خود را در سبد مذاکرات و برجام گذاشت. بعضی از تشکل‌های دانشجویی در همین زمان وارد فضای توجیهگرایی شدند.»


او ادامه داد: آن زمان قرار بود ما تبدیل به کشوری مانند کره شمالی نشویم، اما امروز گفته می‌شود مگر کره شمالی دیوانه است که مذاکره کند و در واقع ما عبرتی برای کره شمالی شده‌ایم. بحث مذاکره با غرب را برای ترس ما از هیولای خیالی شدند. امروز شاهد اعتراض روزافزون کارگران هستیم، و کارخانه‌های بزرگ کشور تعطیل می‌شوند. این نتیجه سیاست غلطی است که در چهار سال گذشته دنبال شد و همه آینده کشور را، حتی آب خوردن را به برجام و مذاکرات گره زده است.»



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب