دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

"کاوه" معرفی شد و در نوبت عرضه اولیه سهام ایستاد

این شرکت باید گزارش 6 ماهه، پیش‌بینی سود براساس عملکرد 6 ماهه و گزارش تولید و فروش شهریور ماه را تا قبل از روز عرضه در کدال منتشر کند تا زمان عرضه اولیه سهام آن با توجه به شرایط مناسب بازار و با هماهنگی سهامدار عمده اطلاع رسانی شود.
کد خبر : 221794

به گزارش گروه اقتصادی آنا از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه، فولاد کاوه جنوب کیش با سرمایه 700 میلیارد تومانی قرار است دومین شرکت فولادی حاشیه خلیج فارس باشد که سهام آن در بورس عرضه اولیه خواهد شد.


"کاوه" که در بازار اول معاملات بورس اوراق تهران حضور خواهد داشت، بعداز ظهر دیروز جلسه معارفه ای با حضور مدیران و مسئولان بورس تهران برگزار کرد و آماده عرضه اولیه 10 درصد سهام (700 میلیون سهم) شد.


به گفته روح‌الله حسینی مقدم معاون ناشران و اعضا بورس تهران، این شرکت باید گزارش 6 ماهه، پیش‌بینی سود بر اساس عملکرد 6 ماهه و گزارش تولید و فروش شهریور ماه را تا قبل از روز عرضه در کدال منتشر کند تا زمان عرضه اولیه سهام آن با توجه به شرایط مناسب بازار و با هماهنگی سهامدار عمده اطلاع رسانی شود.


مشخصات شرکت


بر اساس این گزارش، این شرکت نوپا درحال حاضر گندله را از داخل کشور به عنوان ماده اولیه دریافت و بعد از تبدیل به آهن اسفنجی و شمش بیلت فولادی، مابقی را به بازار عرضه می کند.


شرکت با ظرفیت 1.8 میلیون تن آهن اسفنجی و 1.2 میلیون تن بیلت فولادی در حال تولید بوده و در سال 96 ، برنامه تولید 1.7 میلیون تن فولاد اسفنجی و 900 هزار تن بیلت را دارد.


پروژه آهن اسفنجی طی سال 90 و 91 و فاز یک فولاد سازی در بهمن 94 راه اندازی شده و قرار است فاز دو که ظرفیت فولاد سازی شرکت را به 2.4 میلیون تن می رساند با 38 درصد پیشرفت فیزیکی در شهریور 98 به بهره برداری برسد. شرکت همچنین درصدد است که پروژه 5 میلیون تنی گندله سازی را تا سال 99 به بهره برداری برساند.


هلدینگ صنایع معدنی کاوه با در اختیار داشتن 51 درصد و بنیاد مستضعفان با 37 درصد و شرکت مادر تخصصی مالی سینا با 10 درصد سهام ، مالکین عمده این زیرمجموعه بنیاد مستضعفان هستند.


مزیت های "کاوه" از زبان مدیرعامل


علی دهاقین مدیرعامل "کاوه" در معرفی شرکت گفت: ایران به علت داشتن سنگ آهن ، منابع انرژی ، بازار مصرف ، نیروی کار و ... برای تولید فولاد دارای مزیت نسبی است.مزیت های شرکت نیز استقرار در بندرعباس ، استحصال آب از دریا ، همجواری با نیروگاه برق ، تکنولوژی روز حضور در منطقه ویژه اقتصادی و همجواری با منابع انرژی و معدنی و ... است.


وی در مورد ظرفیت های مختلف فولاد و آهن اسفنجی گفت: فولاد ساخت شرکت بر اساس 20 درصد قراضه و 80 درصد آهن اسفنجی تولید می شود. بنابر این درصورتی که فاز دوم فولاد راه اندازی شود و با 2 میلیون و 400 هزار تن ظرفیت شمش و آهن اسفنجی با ظرفیت یک میلیون و 800 هزار تن با توجه به فرمول مذکور منطبق خواهد بود.


مشکل اصلی صنعت فولاد از زبان سهامدار عمده


سید محمد اتابک مدیرعامل هلدینگ گسترش صنایع معدنی کاوه پارس نیز گفت : بیشترین مشکل صنعت در حال حاضر تولید نیست بلکه نبود تقاضا است و افزایش موجودی کالای شرکتها نشانه این مشکل است.


وضعیت صادرات "کاوه"


عبدالمجید شریفی رئیس هیات مدیره فولاد کاوه جنوب کیش هم در مورد مزیت های تولید فولاد، توضیح داد: وجود ذخایر عظیم سنگ آهن و منابع گاز ما را به انتخاب تکنولوژی تولید فولاد بر اساس کوره قوس الکتریک و آهن اسفنجی ترغیب کرده است.


وی ادامه داد: در چین تعداد زیادی کارخانه های تولید فولاد کوره بلند بخاطر مسایل محیط زیستی تعطیل شده اند. در مقابل تکنولوژی قوس الکتریکی از لحاظ زیست محیطی دارای مزیت است و چشم انداز مثبتی دارد .مزیت کیفی و قیمتی تولیدات ما به گونه ای است که اکثر تولیدات ما صادر می شود.


وی در مورد صادرات "کاوه" هم گفت: سال 94 صادرات فولاد کشور به 4 میلیون تن و در سال 95 به 6 میلیون تن رسید و در سال 96 متجاوز از 7میلیون تن خواهد بود. این به معنی پشتیبانی دولت از صادرات بوده و شرکت قرار است حدود 600 هزار تن از شمش بیلت را صادر کند.


توصیه به خریداران سهام


علی سنگینیان عضو هیات مدیره هم در مورد برتری های شرکت اظهار داشت: این شرکت با توجه به نوع طراحی و دستگاه های تولید نسبت به سایر شرکتهای فولادی دارای مزیت است. به طوریکه در سال دوم تولید به 80 درصد ظرفیت رسیده است.


وی در مورد عرضه های بورس گفت : بسیاری معتقدند عرضه در زمان رکود بازار مناسب نیست اما برخلاف این نظر، عرضه ها در زمان رکود می تواند بازار را شاداب تر کند. همچنین علاقه مندان به خرید سهام "کاوه"هم با توجه به طرح های شرکت باید دید بلندمدت به این سهم داشته باشند.


نظر معاون بورس در مورد عرضه اولیه


در پایان روح الله حسینی مقدم معاون ناشران و اعضا بورس تهران از برگزاری نشستهای این چینی تحلیل گران با شرکتهای بورسی تجلیل کرد و گفت : در کشورهای دیگر شرکتها 4 بار در سال با تحلیل گران و سهامداران نشست می گذارند. وجود چنین نشست هایی سبب شفافیت بیشتر مالی و استفاده شرکتها از نظرات تحلیل گران خواهد شد.


وی ادامه داد: این شرکت 700 میلیارد تومانی باید گزارش 6 ماهه، پیش‌بینی سود براساس عملکرد 6 ماهه و گزارش تولید و فروش شهریور ماه را تا قبل از روز عرضه در کدال منتشر کند تا زمان عرضه اولیه سهام آن با توجه به شرایط مناسب بازار و با هماهنگی سهامدار عمده اطلاع رسانی شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب