چگونه برای رفتن به موزهها برنامهریزی کنیم
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا، رضا دبیری نژاد - موزهدار در گفتوگو تسنیم، درباره چگونگی بازدید و برنامه ریزی برای رفتن به موزها اظهار داشت: به نظر بنده باید افراد این مسئله را در نظر بگیرند که به چه سوژههایی علاقمند است، یعنی میانگین علاقه خانواده چیست؟ اینکه کدام موزهها را دیده و کدام را ندیده اند. از موزههای قبلی کدامها را بیشتر دوست داشتند.
معاون فرهنگی کتابخانه موزه ملی ملک ادامه داد: حال اگر خانوادهها با این نگاه انتخاب کنند، میتوانند برنامه ریزی مرتبی برای بازدید از موزهها داشته باشند،. مثلا بعضی موزهها برنامه کودک دارند. بعضی افراد نیز بخش تاریخ را دوست دارند، برخی نیز طبیعت را دوست دارند.
دبیری نژاد تصریح کرد: همچنین بازدید از موزهها را میتوانیم فصلی انتخاب کنیم. مثلا در پاییز رفتن به یک جایی مانند باغ گیاه شناسی جذاب باشد. رفتن به محوطههای باز مانند میدان مشق جذاب باشد.
وی بیان داشت: همچنین ممکن است خانوادههایی بچه داشته باشند و تم کودک و عروسک دوست داشته باشند که میتوانند بروند موزه عروسکهای ملل.
معاون فرهنگی کتابخانه موزه ملی ملک ادامه داد: همچنین شاید افراد به ایران باستان علاقه داشته باشند داشته باشند و بروند موزه ملی؛ و اگر به صنایع دستی علاقه داشته باشند بروند موره فرش، بنابراین هر کدام از این علاقه را داشته باشی میتوانی به تناسب به موزه گردی بپردازی.
دبیری نژاد در ادامه گفت: خوبی تهران یا اصلاً کل ایران این است که آنقدر تنوع موزه دارد که شما برای هر سوژه ای میتوانی موزه پیدا کنی. حتی اگر به شهرهای مختلف ایران بروی. امروزه آنقدر موزههای خصوصی هم زیاد شده که حتی میشود در قالب موزههای خصوصی هم جستجو و برنامه ریزی کرد.
معاون فرهنگی کتابخانه موزه ملی ملک درباره تعداد موزههای فعال در تهران عنوان کرد: تهران حدود 150 موزه دارد که قالب آن هم برای سازمان میراث فرهنگی نیست، یعنی دو سوم این موزه تحت مدیریت سازمان میراث فرهنگی نیست.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/