غدیر، عید حاکمیت ارزش ها و استحقاق هاست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام والمسلمین صادق رزاقی با ابراز خرسندی از حضور در این نشست معنوی و ارزشمند در ایام عید سعید غدیر افزود: غدیر در واقع سه روز بود و حضرت محمد(ص) سه روز مسلمین را در غدیر توقف و به آنان توصیه کرد با امیرالمومنین(ع) بیعت کنند و لذا این یکی دیگر از مزیت های عید غدیراست.
رزاقی درباره فلسفه اینکه عید غدیر، عیدالله الاکبر نامیده شده است توضیح داد: هدف از خلقت جهان، بدون خلق انسان محقق نمی شد. چرا که انسان ها به تعبیر مرحوم ملاهادی سبزواری در کتاب اسرارالحکم دارای 4 مرحله و رتبه هستند. دسته اول انسان های طبیعی هستند که دور از محضر جمع مانند بهائم هستند. دسته ای از آنان انسان نفسانی هستند و گرفتار خشم و غضب هستند و هرروز جنگ افزارهای بیشتری برای نابودی هم نوعشان ایجاد می کنند. دسته دیگر انسان های عقلانی هستند که متفکر، منطقی و مستدل هستند. اما دسته آخر انسانهای لاهوتی اند که انسانهایی خدایی هستند ولی این انسانها هم بدون رسالت به هدف خلقت نمی رسند.
وی تاکید کرد: پیغمبران متعدد به همین منظور فرستاده شدند و تمامی پیغمبران نیز رسالتشان با فرستاده شدن ختم رسل (ص) کامل شد. اما سئوال اینجاست که آیا با تمام شدن رسالت آن حضرت(ص) هدف محقق شده است؟
رزاقی گفت: پیام غدیر این است که ارتباط خدا با زمین قطع نشده است و خداوند حجت و دلیلی بر روی زمین دارد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان البرز با تشریح وحی تنزیلی و وحی تبیینی گفت: وحی تنزیلی همان چیزهایی است که بر پبامبر(ص) نازل می شد و در آیات کتاب مقدس آمده است اما پیامبر(ص) تبیین تمامی آنچه را بر او وحی شده را برای همگان عنوان نکرد و با رحلت پیامبر اکرم(ص) وحی تنزیلی تمام شد اما در روزهای آخر عمر مبارکشان وحی تبیینی را به حضرت علی(ع) منتقل کردند.
وی افزود: پیام عید غدیر این است که وجود پیغمبر در بعد وحی تبیینی در بین مردم است و دنیا از وجود مبین خالی نیست و نباید به هر دستی دست بدهیم و حرف کسی را گوش دهیم که حرفش حجت نیست.
رزاقی افزود: انسان هرکجا می رود باید خدایی باشد و خدایی فکر کند لذا باید افکارش، عملکردش و اقتصادش خدایی باشد و حضرت علی(ع) در این زمینه می فرماید زهد آن نیست که تو مالک چیزی نباشی، بلکه زهد آن است که چیزی مالک تو نباشد و لذا ما اقتصادی را می خواهیم که مال و اقتصاد سبب تسلط دیگران بر ما نشوند.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان البرز با بیان سخت کوشی ها و آثار ماندگار عملی و علمی حضرت امیرالمومنین(ع) تصریح کرد: آن حضرت الگوی تولید و اشتغال برای مسلمین هستند و عرصه تولید و اشتغال، بدون ریشه داشتن در پژوهش های دانشگاهی و حوزوی محقق نمی شود.
انتهای پیام/