بخشنامه سلامت تغذیه به دانشگاهها ابلاغ شد
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا متن این بخشنامه به شرح زیر است:
«با توجه به اهمیت موضوع بهداشت، کیفیت و ارزش تغذیهای مواد غذایی و در پی آن حفظ و ارتقاء سلامت دانشجویان همراه با برنامهریزی و افزایش رضایتمندی دانشجویان بر موارد ذیل تاکید میشود:
1- با توجه به فرارسیدن فصل گرما، کوچکترین بیاحتیاطی و سهلانگاری ممکن است منجر به مسمومیت غذایی دانشجویان و ایجاد خسارات جبرانناپذیری گردد، بنابراین حفظ سلامت و عرضه مواد غذایی سالم نیازمند کنترل و نظارت مستمر است. لذا دستور فرمائید در انتخاب برنامه غذایی دانشجویان نهایت دقت به عمل آمده و حتیالامکان از مصرف مواد غذایی فاسدشدنی در مدت زمان کم، خودداری نموده و کلیه مراحل تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی دانشجویان با نظارت کارشناس تغذیه و بهداشت صورت پذیرد.
2- به امکان شیوع بیماریهای ویروسی و مسمومیتهای غذایی در شرایط اقلیمی متفاوت با مواد غذایی، بر ارزش ماندگاری مواد پختنی و غیره، تاریخ مصرف مواد و نکتههای عملی دیگر توجه فرمایید.
3- در صورت بروز هر گونه مسمومیت فردی یا گروهی با رعایت چارچوبهای قانونی و استفاده از ظرفیت مراکز درمانی، اقدام عاجل بعمل آید.»
انتهای پیام/