دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 ارديبهشت 1396 - 14:27

جلیلی: سال 92 یک انتخاب وجود داشت که مورد اعتماد مردم قرار گرفت

عضو شورای عالی امنیت ملی، تأکید کرد: سال 92 ملت ما یک انتخاب داشت که مورد اعتماد همه قرار گرفت و همه به منتخب ملت تبریک گفتند و برای او در مسیر انقلاب اسلامی آرزوی موفقیت کردند.
کد خبر : 176944

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سعید جلیلی در جمع حامیان سید ابراهیم رئیسی که شامگاه چهارشنبه در مسجد اعظم اهواز برگزار شد، گفت: عصر انتخابات اهمیت خاص خود را دارد؛ سال 92 ملت ما یک انتخاب داشت که مورد اعتماد همه قرار گرفت. همه به منتخب ملت تبریک گفتند و برای او در مسیر انقلاب اسلامی آرزوی موفقیت کردند. چهار سال سپری شد و امروز ملت ما مجددا در معرض یک انتخابات است و بسیار اهمیت دارد. در انتخابات طبیعی است که مردم سوال‌ها، نیازها و مشکلاتی دارند و به دنبال این هستند که کدامیک از نامزدها پاسخی می‌دهند که یک پاسخ معتبر به نیاز آن‌ها است.


جلیلی ادامه داد: طبیعی است گفتمانی که از آن صحبت می‌کنیم باور مردم می‌شود و اینکه این باور درست یا غلط باشد بحث دیگری است. به هر حال طبیعی است که در انتخابات قبل و پیش رو سوال و مشکل اصلی مردم، مسائل اقتصادی بوده و و اینکه این مسائل چگونه می‌خواهند حل شوند، موضوع مهمی است. اینکه با کدام مسیر و شکل حل می‌شود، این انتظار به‌جا، مشروع و مردمی است. اگر مشکل بیکاری، گرانی، مسکن و اقتصاد را داریم کدام راه حل می‌تواند پاسخ لازم به این مشکلات باشد.


نماینده مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی گفت: در انتخابات قبل پاسخ‌های مختلفی داده شد و هر کس از نگاه خود مسائلی را مطرح کرد؛ در انتخابات سال 92 یک پاسخ به این سؤال این بود که اگر مشکلاتمان را با چند دولت دنیا با گفت‌وگو، حل کنیم این مسأله به آسانی حل می‌شود. چهار سال گذشت و امروز یک فرصت مناسب است که ببینیم این موضوع و راه حل و چیزی که توانست اعتماد مردم را جلب کند، چقدر درست بود و آیا توانست مشکلات را حل کند یا خیر. اکنون راه حل برای چهار سال آینده چیست؟


وی بیان کرد: مقام معظم رهبری در سال 92 در بحبوحه انتخابات فرمودند مردم بدانند برخی وقت‌ها انتخابی که می‌کنند به ظاهر برای چهار سال است ولی برای چهل سال بر مسیر یک کشور با آثارش تأثیر می‌گذارد؛ پس برای همین این موضوع اهمیت دارد که ما بدانیم چهار سال گذشته چه پیش آمد و در چهار سال آینده بهتر است که چگونه رقم بخورد.


جلیلی خاطرنشان کرد: انتخاب بزرگتر، انقلابی است که ملت ما 38 سال پیش انجام داد. ملت ما یک انتخابی کرد که بر مبنای آن حرکتش، شتاب سازنده و موفق بگیرد نه اینکه حرکت متوقف شود. امروز خوشبختانه دشمنان ما می‌گویند امنیت ایران مثال‌زدنی است. در ایام انتخابات شور انتخابات بسیار مفید است ولی باید همراه با یک بصیرت باشد و اینکه کدام تفکر و نگاه می‌تواند این حرکت را استمرار ببخشد، بسیار مهم است.


این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: این همان نگاهی است که بارها از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد و ایشان فرمودند دو نوع نگاه داریم؛ یک نگاه به بیرون و یک نگاه به درون؛ همچنین ایشان بارها آن را توضیح دادند و ابعاد این نگاه‌ها را بیان کردند.


وی عنوان کرد: ایام انتخابات فصل خوبی است که این نگاه‌ها مصادیق خود را بروز و نشان دهد که کدام یک از این نگاه‌ها درست است؛ همچنین با تجربه‌ای که در این چهار سال و همچنین 38 سال انقلاب داریم کدام نگاه توانسته کشور را از موج‌های سهمگین عبور دهد، آیا با این گفت‌وگو خرمشهر آزاد می‌شد و آیا هشت سال دفاع مقدس با موفقیت پشت سر گذاشته می‌شد؟ آنچه ما را به این دستاورد رسانده، همان تفکر انقلابی است.


نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: دشمن می‌داند ملتی که ایستاده و موج‌های سهمگین نتوانست آن را از مسیر خود خارج کند پس باید به گونه‌ای عمل کند که خود ملت از مسیرش منصرف شود، این حرکت‌هایی که انجام می‌دهند برای چیست؟ آیا برای دلسوزی ملت ایران است که بیش از 2000 شبکه ماهواره‌ای درست کرده‌اند؟ آن‌ها هدفشان چیز دیگری است. پس باید ببینیم با این نگاه چه حرکتی را باید دنبال کرد که این مسیر با قوت پیش برود.


وی گفت: نمی‌خواهند امروز به اسم اسلام و اسلام ناب، تحت عنوان جمهوری اسلامی یک الگوی موفق ظهور و بروز پیدا کند. شما باید بتوانید عرصه انتخابات را از اینکه عرصه‌ای باشد برای اینکه کسی با یک شعار و یک حرکت بخواهد آن را تغییر بدهد، تبدیل به یک عرصه چالشی عقلانی کنید.


جلیلی یادآرو شد: عرصه انتخابات عرصه‌ای مبارک و عرصه‌ای است که موضوعیت دارد. عرصه‌ای است که نباید محل ادعا باشد و هر کس مدعی مسائل خلاف بیشتری شد خدای ناکرده بتواند آرا را جمع کند، پس باید این عرصه برای اقناع باشد.


وی بیان کرد: باید امروز نگاه انقلابی مدعی باشد و بگوید برای اداره کشور به سمت پیشرفت بر مبنای نگاه انقلابی، حرف و برنامه دارم. امروز مشکل اصلی این کشور بحث اشتغال است، آیا منابع غنی، ظرفیت کشاورزی و نیروی انسانی لازم جوان و تحصیلکرده را نداریم؟


این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: مسکن هم یک بحث مهم و یکی از نیازهای اولیه جامعه است، مطابق قانون اساسی کمک به تامین مسکن از وظایف دولت است که مصالح، مهندس، نیروی کار و تمام موضوعات آن را در داخل کشور داریم. ۱.۵ میلیون واحد ساختمانی در سال 92 داشتیم که 70 درصد آن باقی مانده است، اگر ماهی یک درصد کار انجام می‌شد کار به اتمام می‌رسید. سالانه 850 هزار مورد ازدواج داریم که احتیاج به یک واحد مسکونی دارند، چرا امروز در مسکن با مشکل مواجه هستیم. هر دولتی که روی کار می‌آید از جمله دولت 92 باید ایرادهای دولت قبل را بگیرد و با یک نقطه قوت جدید حرکت کند؛ نمی‌توان به صرف اینکه کسی ایراد داشته است کار رها شود.


وی افزود: با هر واحد مسکونی صد متری که ساخته می‌شود یک شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌شود که اگر همین بخش فعال شود، به معنای این است که سالانه 2 میلیون شغل فعال شده است، وقتی آن را تعطیل می‌کنیم یعنی سالی 2 میلیون شغل را از ملت دریغ کرده‌ایم. این‌ها حرف‌های بیهوده و من‌درآوردی نیست، دوستان توضیح دهند.


جلیلی یادآور شد: امروز گفته می‌شود مزیت نسبی این کشور نفت و گاز است و واقعا هم به همین صورت است، اما دوستان جواب دهند که از این مزیت نسبی برای اقتصاد کشور چقدر استفاده شد؛ همچنین در خصوص ساختار اجرایی کشور توضیح دهند. سال 91 بودجه و هزینه کشور و دولت، حدود 88 هزار میلیارد تومان بود و امسال به 220 هزار میلیارد تومان رسید. چندبرابر شدن این هزینه‌ها کجا رفته است؟


این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: کل نقدینگی دولت‌های قبل تا مردادماه سال 92، 470 هزار میلیارد تومان بود و امروز 1200 میلیارد تومان شده است، یعنی بیش از 700 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. گزارش دهند این پول کجا رفته است.


وی همچنین عنوان کرد: امروز فضای مجازی بسیار مهم است و کشورهای همسایه درآمدهای بالایی از این فضا کسب می‌کنند ولی سهم ایران چه بوده است؟ در این زمینه نیز لااقل گزارشی ارایه شود که چه میزان در فضای مجازی کار صورت گرفته است.


جلیلی عنوان کرد: چرا جوان خوزستانی باید از بیکاری رنج ببرد؛ در حالی که موقعیت‌های بسیاری وجود دارد؟ مقام معظم رهبری در سال 75 در سفر به استان خوزستان اعلام کردند که 850 هزار هکتار از اراضی کشاورزی خوزستان احیا شود. در سال 85 هم که تشریف آوردند گفتند که حداقل 550 هزار هکتار از اراضی احیا شود که در سال 92 و با روی کار آمدن دولت یازدهم مقام معظم رهبری به دولت اجازه می‌دهد ۱.۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای تسریع در آماده‌سازی اراضی 550 هزار هکتاری کشاورزی برداشت کند، دوستان گزارش دهند که چقدر از این کار انجام شد.


وی بیان کرد: اگر از فرصت‌ها به‌خوبی استفاده نکردید آن وقت تبدیل به تهدید می‌شوند و از آن جمله می‌توان به پدیده ریزگردها اشاره کرد. باید دید چه پیشگیری‌هایی می‌توان انجام داد. اگر امروز برای حمایت از آقای رییسی جمع می‌شویم، بر این مبنا است که اگر بخواهیم این فرصت‌ها به‌خوبی استفاده و با تهدیدها مقابله شود، لازمه آن تفکر انقلابی و تفکری است که اعتماد ملت خود را باور داشته باشد. تفکری است که با قدرت مردم و ظرفیت‌هایی که وجود دارد می‌تواند گام‌های بزرگ و موثری بردارد.


جلیل ادامه داد: ان‌شاءالله همه بتوانیم در انتخابات از نظر فردی و وظیفه اجتماعی تکلیف خودمان را به‌خوبی انجام دهیم.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب